lalajko 2027 Napisano April 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan sa lalajkom se uopste ne slazem, ako napisem drugacije on ce da se naljuti. mislim da previse generalizuje. Ja sam izneo svoje duboko uverenje. I ti imas svoje, i ja to postujem, nema razloga da se ljutim, ako je retorika odgovarajuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auu ,,jel se jede ta zivotinja,,,,ja bi to jurio da zgazim da ga smazem ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa zivotinjama je veoma raznovrsno.Kada su velike vrucine u okolini Visegrada zaticao sam krave kako se hlade u tunelu,a posto nemaju katadioptere ume da bude veoma nezgodno.Na prvcu od Gacka ka Trebinju krave sluze kao lezeci policajci a po Crnoj Gori sam vidjao puno kornjaca koje prelaze put i pretpostavljam da je veoma nezgodno da ih nagazis pogotovo u krivini.Macke po gradu mi nisu problem posto sam prilicno kabast pa od njih ostaje samo fleka.Nista ne moze da priredi tako dobru zabavu kao sto je uletanje ose u kacigu ili pod jaknu.Toliko od mene pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja samleo jednu macku sa TTR-om :'( i zaklao jednu kokosku sa GS-om ! Macku sam dobro osetio i bas me je iscimala, ali daleko od toga da padnem, dok kokosku nisam ni osetio ! pas bi bio vec druga prica, neki drugari su se dobro izlomili pri naletu na psa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano April 21, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan auu ,,jel se jede ta zivotinja,,,,ja bi to jurio da zgazim da ga smazem ;) Ne znam, verovatno se jede. Emu je sa Novog Zelanda, ovde u SAD ih nema (sem ovog jednog valjda). Al' vidi, ova kokoš uopšte nije mala; jedno metar-trijes', metar-četres' rekao bih, ne bi se dobro proveo u sudaru sa njom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan lalajko u pravu si jednim delom, a jednim nisi. po meni. u pravu si da smo mi ti koji treba da paze i da treba da budemo svesni sta sve moze da se dogodi u voznji. a mislim da nisi u pravu za onaj deo "ko udari zivotinju taj bi udario i dete ". iz prostog razloga sto dece nema npr u sumama kolometrima od naselja, meni su par puta asfalt presle krmace i to nonsalantno u sred sume 10km od prvog naselja. sto se tice naseljenih mesta tu pazim zbog svega, dece, zivotinja, rupa, automobila... inace za sitnije zivotinje ne oduzimam gas ako vidim da ce doci do udarca, samo gaaas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano April 22, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pre x godina opalio apn-om mačku , i naravno pao, zolja mi na enduru uletela u šorc i ujela me za jaja, bato al je to bol bio, i pre 2 nedelje zamalo da pokupim prase sa oko 110 uze mi prase 10 godina života, razmišljao sam da se vratim i osvetim mu se ražnjem al mi mala tank torba a kofer još nisam nabavio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika najčudnije životinje na koju sam do sada naišao: U pitanju je emu, iz porodice nojeva. Odakle on u Kaliforniji pojma nemam; mora da ih neko uzgaja tu u blizini pa im je ovaj pobegao. Priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si shvatio da je i fotoaparat "video" isto što i ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, Motoholic, ova pticurina neodoljivo potseca na onu iz crtanih filmova. Ako ljudi iz Looney Toonsa vide ovaj post, garant ce Kojot u sledecem crtanom da je juri na GS-u! Mip-Mip! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano April 22, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si shvatio da je i fotoaparat "video" isto što i ti. Pa ko bi mi verovao da nije? E a zamisli da sam ga udario, pa posle morao da objašnjavam osiguravajućoj kompaniji kako sam slupao motor... "Vozim se ja tako i naletim na noja..." :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si shvatio da je i fotoaparat "video" isto što i ti. Pa ko bi mi verovao da nije? E a zamisli da sam ga udario, pa posle morao da objašnjavam osiguravajućoj kompaniji kako sam slupao motor... "Vozim se ja tako i naletim na noja..." :D A jesi li ga pratio? Kol'ko moze da razvije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan auu ,,jel se jede ta zivotinja,,,,ja bi to jurio da zgazim da ga smazem ;) Ne znam, verovatno se jede. Emu je sa Novog Zelanda, ovde u SAD ih nema (sem ovog jednog valjda). Al' vidi, ova kokoš uopšte nije mala; jedno metar-trijes', metar-četres' rekao bih, ne bi se dobro proveo u sudaru sa njom... kolki to batak imaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kao odgovor za sve vas sto ste do sada napisali....nesto da vam kazem: Prosle jeseni je kod mene bio Tomo (Tomba na sajtu) iz Ljubljane,kad pogledam na prednom braniku od tocka....nesto malo,plasticno,sa dve rupe. Sta je ovo?pitam ga,... a,to je zvizdaljka,kaze Tomo,proizvodi neki zvuk koji mi ne cujemo,al od njega beze zivotinje. Posle par meseci mi je na kucnu adresu stigla posiljka sa zvizdaljkom,poklon od Tome. Vozili se nas desetak motora,kad poceo pas da juri onog prvog,pa drugog,i tako redom.Kad naidzoh ja,pas se povukao. :-\ Valjda je bilo od zvizdaljke..... Tolko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A da ti kažeš nama kako se zove ta pištaljka i gdje može da se nabavi? Ili da to kaže Tomo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, ovo je bas bolna tema - svaki put se toliko rastuzim kad vidim mrtvu zivotinju na putu :'( A jos ja mislim da to predstavlja jedan veliki problem za motoriste, jer kako su vec rekli, neophodna je brza reakcija i tesko mozes da predvidis tako nesto... Uglavnom, u voznji se najvise plasim okolnosti koje ne zavise od mene, a tu su zivotinje na putu... Slazem se s Lalajkom da treba vise paziti. jadne zivotinje... :'( :'( :'( Za sada nisam nikog zgazila (verovatno zatosto sam vozila skuter), ali sad s kupovinom veceg motora cu morati da pazim jos vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti žao mušica? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti žao mušica? ;D :D Drzi tvorice dalje od ulice, vidis da ovi ludaci dodaju gas kad vide zivotinje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A da ti kažeš nama kako se zove ta pištaljka i gdje može da se nabavi? Ili da to kaže Tomo? Evo mogu ja da kažem. Ima ih u svim pet-šopovima, samo tražiš pištaljku za pse, a na njoj ispod poklopca(pa druge strane od piska) bi trebao(morao) da bude točkić za podešavanje frekvence zvuka i kada ga podesiš na najviše ne bi trebala uopšte da se čuje ili barem da se čuje kao slabi zvižduk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Muchos gracias.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti žao mušica? ;D Zezas se, a? Da budem iskrena zao mi je i musica, i nikad ih ne ubijam namerno, a ni komarce. Takvi smo mi budisti... Cubricu, hvala, pazim na tvorove koliko mogu i setam ih samo tamo gde nema ludih motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zhivotinje na putu ...... Ma , obozavam ih !!!! Istrcavanje 3 kera na mene , ishod polomljena desna ruka i gips koji nosim kao zardinjeru , koji cu da skinem krajem maja !!! do JAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Zhivotinje na putu ...... Ma , obozavam ih !!!! Istrcavanje 3 kera na mene , ishod polomljena desna ruka i gips koji nosim kao zardinjeru , koji cu da skinem krajem maja !!! do JAJA Au bre Sale pa neda ti se da sezona prodje bez povreda :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 24, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4561.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa gde si ti TomoB! daj angazuj se malo! molim te! veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me vase iskustvo pri vecim i manjim brzinama i koja je verovatnoca da se obuzda motor pri tome ili je u vecini slucajeva neminovan pad?Da li su u prednosti tezi motori i da li pri tome pomaze amortizer na upravljacu?... a mozda i vec postoji ova tema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...