Mladen990 163 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov glasi, mislis da nisam nasao nijednu ovakvu temu a verujem da dosta njih koji nisu upoznati sa svetom motora interesuje ovo pitanje jer polako krece sezona, lepo je vreme, pa me zanima koliko cene odu gore (ako uopste idu) i da li se isplati kupovati jedan od gore navedenih motora u sezoni...ja iskreno pikiram neki od ovih nisam neki probirac, samo da je motor dobar i da nema neka prevelika ulaganja, ionako u kupovinu vodim vrhunskog majstora sa sobom pa cu naci neki dobar...zanima me samo koliko je ko upoznat sa tim koliko cene otprilike odu gore u sezoni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to mit... Dobar motor košta, uvek. Jedino što za vreme praznika i zime, malo je stiska sa parama pa možda se ljudi lakše odluče za rastanak, planiraju kupovinu drugog motora itd. Od navedenih motora, sve je dobro samo gledaj da bude što bolje stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno prijatelju, nece biti kupovine jos, tek negde na kraj proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom u potpunosti da dobar motor uvek kosta. Ali generalno ipak motori u prolece i leto su skuplji od "zimskih". Valjda zato sto ljudi u tom periodu ne voze, motor im stoji u garazi, imaju vise vremena za razmisljanje pa im sine ideja: "Pa zasto do proleca ne bih promenio motor?". Zimi je slabija ponuda ali su i motori rekao bih za nijansu jeftiniji. Dok u periodu sezone verujem da ljudi idu logikom da stave malo jacu cenu, pa ako se kupac javi super, ako ne, vozaju se, opet dobro. Sa druge strane postoje ljudi (izmedju ostalih i ja) koje ne zanima doba godine, vec ako prodaja nije hitna, zimska, prolecna i letnja cena su iste. Ne prodajem karte za ski pass vec motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da tu nema pravila oko cene. Dobar motor je dobar motor...pa kad god da ga neko prodaje. Ja jedino što sam primetio to, da je ponuda motora (generalno) bolja na proleće i u leto nego zimi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovih dana oglase i juce jedan gsxr600 dize cenu za celih 800e, smatram da to nije realno :D, ali ipak...ima onih koji dizu cene a siguran sam da ima onih koji to ne gledaju, sto rece SkoMy ne prodajemo ski pass nego motore...pratim polako pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...