.milke. 424 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @duk27 Hvala druže, ali mi smo već prošli sad za vikend i našli lepo mesto na 9,5km nizvodno od Kladova, kod sela Velika Vrbica (poslednje skretanje levo iz sela, asfalt do reke i kamenita plaža, sa lepo uvučenim mestima za šatore). Koordinate: 44.584071, 22.723285 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 16, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2018 at 3:54 PM, onyxia said: Odlican kamp u grckoj je i Platanitsi, jeftin, prosle godine devojka i ja smo platili nesto ispod 13 za oboje po danu. Plaza je fenomenalna. Nlazi se par kilometara pre Sartija. Bio u Platanisiju. Sjajan kamp i sjajna uvala, samo je higijena sanitarnih prostorija na nešto nižem nivou. To je valjda poslednji državni kamp u tom delu Grčke i zahvaljujući tome tu sam proveo 10 dana za Dž. Ušli unutra da pogledamo kamp, smestili se, to veče i sutra pokušali da se prijavimo ali nas vraćali zbog gužve i na kraju smo digli ruke Nema nalepnica za šatore, nema ograničenih kamp mesta, nema kontrole, gde nađeš hladovinu tu zabodeš, zabodeš i struju, naručiš frižider... @The Krle Bio u Talati i kamp je zaista top u svakom smislu, jedino su nam dojadili talasi kojih je bilo svaki dan. Kakvo je tvoje iskustvo po tom pitanju? Čisto da znam da li mi se zalomilo ili je to pravilo tamo. U istom rangu je i Armenistis kamp, nešto više na prstu, samo nema bazen. Talata je više porodično orijentisana, dok je Armenistis pun mladog sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, .milke. je napisao: @duk27 Hvala druže, ali mi smo već prošli sad za vikend i našli lepo mesto na 9,5km nizvodno od Kladova, kod sela Velika Vrbica (poslednje skretanje levo iz sela, asfalt do reke i kamenita plaža, sa lepo uvučenim mestima za šatore). Koordinate: 44.584071, 22.723285 Zivim u Kladovu 34 godine a jos nisam cuo ni video da neko kampuje tu.Oticicu da bi znao kako bi mogo da preporucim ako nekom zatreba. Hvala na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @duk27 Mi smo pitali u Kladovu puno ljudi, jedino što smo dobili je da idemo do Brze Palanke u kamp. Svratili smo posle u Don Pepe bar gde nam je konobar rekao da krenemo nizvodno i u selu Sokol, kod Trajanovog mosta ima plaža gde se može kampovati. Došli tamo, a onde samo bedem i put, nigde nekog proširenja. Išli dalje nizvodno, u Maloj Vrbici isto postoji plaža ali je baš u sred sela i blizu glavnog puta pa smo išli dalje, dok nam nisu rekli da probamo ovde. Tu su postavljene i klupe i stolovi, ali su prethodni izletnici ostavili toliko đubreta za sobom da je ono žalosno gledati, pa smo se zavukli sa strane. Pri odlasku sam pokupio deo njihovog otpada, ali onde treba doći sa prikolicom da bi se sve one flaše i limenke očistile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, duk27 said: Milanovac,Tekija ili Kladovo! Prodje se D.Milanovac pa lakat krivina i jos 500 m sa leve strane postoji kosarkasko igraliste (vojni pristan) koji nije u funkciji tamo ima sivne hladovine a pored Dunava si na 5 km od D.Milanovca. Tu lokaciju sam snimio kad sam se vraćao Dunavskom za Beograd sa ALP-ove istočne ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, duk27 said: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Platanisiju. Sjajan kamp i sjajna uvala, samo je higijena sanitarnih prostorija na nešto nižem nivou. To je valjda poslednji državni kamp u tom delu Grčke i zahvaljujući tome tu sam proveo 10 dana za Dž. Ušli unutra da pogledamo kamp, smestili se, to veče i sutra pokušali da se prijavimo ali nas vraćali zbog gužve i na kraju smo digli ruke Nema nalepnica za šatore, nema ograničenih kamp mesta, nema kontrole, gde nađeš hladovinu tu zabodeš, zabodeš i struju, naručiš frižider... [mention=32008]The Krle[/mention] Bio u Talati i kamp je zaista top u svakom smislu, jedino su nam dojadili talasi kojih je bilo svaki dan. Kakvo je tvoje iskustvo po tom pitanju? Čisto da znam da li mi se zalomilo ili je to pravilo tamo. U istom rangu je i Armenistis kamp, nešto više na prstu, samo nema bazen. Talata je više porodično orijentisana, dok je Armenistis pun mladog sveta.Po mogu da ti kazem da su bili talasi, al ja racunam da je to zbog toga sto smo mi bili u maju. Svo vreme je pirkao neki vetar pa je bilo i talasa. Ko bi ga znao.Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 16, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Talata je na dnu prsta pa je izgleda zapljuskuju morske struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan @.milke.problem lokalnog stanovnistva. Mnogi ni neznaju gde zive i sta ima u njihovoj okolini da se vidi i poseti. Zato je ekipa Motorcycling friends-a Kladovo uvek tu za potrebne info.zaprati nas na facebook-u i pozovi kad nesto zatreba i u dobru i u nedaj boze zlu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Nov kamp u Djerdapskoj kliisuri.danas bio nameski da bi slikao i priblizio ljudima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se pohvalim. Bio sa sa klincima na kampovanju na Mokroj gori. Kampovali smo na "divlje" (nije baš divljina ali nije ni uređen kamp). Mesto je prelepo, u šumici pored rečice. Ima šta da se vidi i obiđe, ima gde da se šeta i uživa u prirodi, ima i kupanja u reci. Deca su se ludo provela a i mi matori sa njima. Evo kordinata (ja ne znam da ubacim to na onu mapu) 43°47'36.1"N 19°30'57.6"E 43.793363, 19.516011 Ovde možete da vidite kako smo se proveli ;-) 43.793363, 19. 6 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Jul 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, večeras bismo Fierty i ja trebali da zanoćimo negde blizu Užica, na Zlatiboru ili nešto slično, na putu ka Višegradu, Bileći i moru (dogovor pao pre 1h, krećemo uskoro!). imate li neko lepo mesto za razapeti šator tu oko Zlatibora, Užica, Mokre gore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4255 Napisano Jul 28, 2018 motoras, 2457 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate,procitaj bar dva posta iznad ako te mrzi da citas celu temu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, stari roker je napisao: Brate,procitaj bar dva posta iznad ako te mrzi da citas celu temu... Auuuu, izvinjavam se, to je novi post koji nisam video jer nisam pri računaru. Hvala za info rokeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Avgust 5, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Meszo je novo na mapi i skoro otvoreno. Sediste MFK Kladova .moze da se postavi sator,ogradjeno,ima vodu wc tus.pored Dunava 150 m od gradske plaze i 100 metara od prodavnice. Slike mozete pogledati na google maps ili na fb stranici Motorcycling friends Kladovo. Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo dopune Kamp u NP Biogradska gora, pored jezera je mada se šator može postaviti bilo gde. Ako dođete predveče, ne plaćate ulaz u NP. Cena za kamp je 3e, plus 0.8e boravišna taksa. Inače, na karti piše da je najam šatora 3e, tako da je možda kamp mesto i jeftinije (mi smo imali naša 2 šatora, nisu nam naplatili ulaze ni 2. šator). Mesto je prelepo i popularno, ima bungalova ukoliko vam se ne kampuje, ima šatora i kamp prikolica, ali je u sred šume, vlažno je, kamenito i peskovito pa možda i nije idealno za prostiranje šatora, ali je priroda prelepa, i lisice su domaće životinje. Koordinate: Latitude: 42.900708 | Longitude: 19.595653 Uskoro i slika. https://lutrijasrbije-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/nikola_milic_lutrija_rs/EW1NKXiy5kBJiCXzc0YLpvoBG36SzfuKDpv_MODYhJ8HEg?e=9cd2o2 https://lutrijasrbije-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/nikola_milic_lutrija_rs/ERU4KzBxsp9NoxkPeIR0rOkBgaY8Uz7msdXtQGKVWyImgQ?e=Mr4UKc https://lutrijasrbije-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/nikola_milic_lutrija_rs/EeXw0fHB-W9Dl6TK6w909PwBM2JOESMiol3N3DZZkh4x8Q?e=3IizKb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,da li zna neko neki camp blizu mesta Chanioti,Grcka? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Avgust 19, 2018 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas bas lep kamp na plazi Xsenia, iza Pefkohorija. https://goo.gl/maps/44iqzbDSGg72 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Februar 28, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubacene jos 2 lokacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Mart 8, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ima slovenačka stranica koja bi trebala sadržati pregled svih kampova za Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju i C. Goru. Koliko je kompletna, ne znam: https://www.avtokampi.si/en#tabs-theme-camping-0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na klubskom placu MK SKORPION iz Laktasa , BiH, na obali Vrbasa besplatan je kamp za sve "bajkere" 365 dana godinje. Kamp se nalazi na obali Vrbasa sa svom potrebnom infrastrukturom. Voda,tusevi,wc, struja... https://www.facebook.com/m.k.skorpion.laktasiii/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX Kontakt telefon +387/65548-317 Dalibor 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Mart 18, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, vvladoo said: Na klubskom placu MK SKORPION iz Laktasa , BiH, na obali Vrbasa besplatan je kamp za sve "bajkere" 365 dana godinje. Kamp se nalazi na obali Vrbasa sa svom potrebnom infrastrukturom. Voda,tusevi,wc, struja... https://www.facebook.com/m.k.skorpion.laktasiii/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX Kontakt telefon +387/65548-317 Dalibor Daj koordinate sa gmaps da ubacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Motorcyclist said: Daj koordinate sa gmaps da ubacim. https://goo.gl/maps/D4zSC1n4YRq 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...