nikvuksa 1688 Napisano Januar 25, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bočni nosači kofera za TDM 900. Nosače sam dobio uz motor koji sam kupio, ali ne mogu da pronađem original Yamahine kofere u odgovarajućem stanju i po odgovarajućoj ceni koja mi odgovara. Tako da, moram da uzmem univerzalnije nosače i neke druge kofere, a ovi nosači su na prodaju. Za sada su na motoru, tako da prilažem slike sa motora. U toku vikenda ću ih skinuti sa motora i okačiti detaljnije slike samih nosača. S obzirom da će mene novi bočni nosači koštati malo više od 100 eur, neka cena ovih nosača bude pomenutih 100 eur. U zamenu u obzir dolaze samo muške/ženske pantalone, čizme ili slučajno neki bočni koferi u sličnoj vrednosti. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju. Nikola kontakt: 0628138389 ili u PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 3, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu više ne dolaze u obzir muško/ženske pantalone ni čizme. Mada, nije ni da je bilo nekih ponuda. Svakako, aktuelno, ako nekome za nekog TDMa odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 90 eur... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 15, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase moze i ozbiljno manja cena, visak su odavno, stoje i skupljaju prasinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 18, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ako neko nađe original Yamaha kofere... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 27, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo...aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...