veljkomkg 13 Napisano Februar 15, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam menjao set za zupcenje situacija je bila sledeca kais bez ostecenja jedino se malo promenio i postao vise plastičan u odnosu na novi, roler i španer su imali sitne luftove i culi su se prilikom kotrljanja . Kilometraza na kojoj sam menjao je bila 95000. Moje mišljenje je do 100000 nema potrebe za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 23, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.2.2020. at 8:46, veljkomkg je napisao: Ba e-bay sam video pumpe za gorivo koje odgovaraju po cenama od 30e razmisljao sam da nije losa ideja da se ima čisto kao rezerva I kod nas ima nasao sam u prodavnici autodelova 2800 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze da se ubudži u nase makine bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 23, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, veljkomkg je napisao: Pa jel moze da se ubudži u nase makine bez problema Da uz minimalne prepravke nista secene i tome slicno.Moram samo da vidim sa kojim pritiskom rade nase ovih ih ima od 1,5 do 5 bara one su izgleda Veljko sve skoro iste bez obzira na marku auta tako mi je prodavac rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Panovci treba mi vakum pumpa ili gde mogu da nadjem set za reparaciju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan na e bay imas tih setova ja sam narucivao , kupi tour max set malo je kvalitetniji od drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji nema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 6, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marjan_Le je napisao: Panovci treba mi vakum pumpa ili gde mogu da nadjem set za reparaciju. Hvala To je vakum ventil, meni je procureo i ja sam ga skinuo i vozim bez problema njegova uloga je da otvori i zatvori dovod goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Mart 6, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan da li je to ovo ? Honda ST 1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda ST1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Picture of Honda ST 1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Motorcycle parts and accessories Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marjan_Le je napisao: Panovci treba mi vakum pumpa ili gde mogu da nadjem set za reparaciju. Hvala Marijane trenutno sam u Beč videću koliko košta ovde, nadam se da ću imati vreme i javljam ti odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Marjan_Le je napisao: Panovci treba mi vakum pumpa ili gde mogu da nadjem set za reparaciju. Hvala Probaj od nekog kineza,ja pre par godina stavio na TDMa i fercerala.Drugar mi narucio tako da ne znam od kog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Radimo majce. Ko nije upucen u viber grupi da ga uputimo odavde Majce mogu biti crne ili sive, nazad logo kluba, napred na grudima logo Honde i na rukavu grb Srbije Cena majce je 600 din Ovo je trenutni spisak Srle pirot-crne xxl 2kom i l 1kom Nenad-crna xxl 2kom Dragan aleksinac -crne xxl 1kom + zenska M 1kom Dejan -siva xL 1kom crna xl 1kom Popa-siva xl 2kom Baki-crna xxxl 2kom Bane -siva xxxl 1kom i crna xxxl 1kom Dragan jagodina -crna xl 1kom i siva L 1kom Velja- crna xxl 1kom i siva xxl 1kom Cole -siva xxl 1kom i crna xxl 1kom Zile -crna xl 1kom zenska Vlada -crna xl 1kom i siva xl 1kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Srle pirot-crne xxl 2kom i l 1kom Nenad-crna xxl 2kom Dragan aleksinac -crne xxl 1kom + zenska M 1kom Dejan -siva xL 1kom crna xl 1kom Popa-siva xl 2kom Baki-crna xxxl 2kom Bane -siva xxxl 1kom i crna xxxl 1kom Dragan jagodina -crna xl 1kom i siva L 1kom Velja- crna xxl 1kom i siva xxl 1kom Cole -siva xxl 1kom i crna xxl 1kom Zile -crna xl 1kom zenska Vlada -crna xl 1kom i siva xl 1kom Forest - crna xl 1kom i siva xl 1kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Mart 10, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2020. at 19:58, Dragan Ivanovic je napisao: Marijane trenutno sam u Beč videću koliko košta ovde, nadam se da ću imati vreme i javljam ti odmah Bio bih ti zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Mart 10, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2020. at 18:55, dangubas je napisao: da li je to ovo ? Honda ST 1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda ST1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Picture of Honda ST 1100 L/M/N/P/R/S/T Pan European 90-96 Motorcycle parts and accessories To je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 10, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Malo da protegnemo "noge" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Od danas clan ove Vaše grupe. U moju garažu danas ušla jedna Honda ST 1100, i druži se sa mojim BMW-om R850R . Zbog poslovnih obaveza moju ljubav prema 2 točka i putovanjima sam zapostavio i 5 godina nisam seo na motor. Rešio sam od ove godine da to promenim i da manje radim a više da uživam. Nadam se da me primate u Vaše drustvo i nadam se da ćemo se upoznati na nekoj vožnji. Motor još nije registrovan,moram čekati da puste granice da bih mogao da ga ocarinim. Postaviću uskoro više fotografija . 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 19, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mootoograf je napisao: Pozdrav svima Od danas clan ove Vaše grupe. U moju garažu danas ušla jedna Honda ST 1100, i druži se sa mojim BMW-om R850R . Zbog poslovnih obaveza moju ljubav prema 2 točka i putovanjima sam zapostavio i 5 godina nisam seo na motor. Rešio sam od ove godine da to promenim i da manje radim a više da uživam. Nadam se da me primate u Vaše drustvo i nadam se da ćemo se upoznati na nekoj vožnji. Motor još nije registrovan,moram čekati da puste granice da bih mogao da ga ocarinim. Postaviću uskoro više fotografija . Lepa je u beloj boji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom...pravi motor si uzeo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mootoograf said: Srećne vožnje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, jeste lepa u beloj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21650 Napisano Maj 19, 2020 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo da protegnemo "noge" Nisi me slikao u dolasku, bas bi dobra fotka bila, tako preko tvoje Honde! Hvala za nosac, bas mi koristi!!!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve joj boje dobro stoje Baš joj lepo stoji bela,neobično,elegantno.taman da prošara kontrast malo među panke,pošto je većina tamnijih nijansi Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Resio sam da zamenim zadnju gumu, po katalogu na ST1100 ide 160/70 R17 . Na motoru mi je trenutno 160/60 R17.(tako sam je kupio) Kakva je situacija kod Vas ? U dimenziji 160/70 mi je dosta sužen izbor i prilično skuplje od verzije 160/60. Voleo bih neko da me posavetuje šta raditi ? Da li je neka velika razlika u stabilnosti i udobnosti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 22, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2020. at 15:34, mootoograf je napisao: Pozdrav, Resio sam da zamenim zadnju gumu, po katalogu na ST1100 ide 160/70 R17 . Na motoru mi je trenutno 160/60 R17.(tako sam je kupio) Kakva je situacija kod Vas ? U dimenziji 160/70 mi je dosta sužen izbor i prilično skuplje od verzije 160/60. Voleo bih neko da me posavetuje šta raditi ? Da li je neka velika razlika u stabilnosti i udobnosti ? On 21.5.2020. at 15:34, mootoograf je napisao: Pozdrav, Resio sam da zamenim zadnju gumu, po katalogu na ST1100 ide 160/70 R17 . Na motoru mi je trenutno 160/60 R17.(tako sam je kupio) Kakva je situacija kod Vas ? U dimenziji 160/70 mi je dosta sužen izbor i prilično skuplje od verzije 160/60. Voleo bih neko da me posavetuje šta raditi ? Da li je neka velika razlika u stabilnosti i udobnosti ? Prvo , sa tom 160/60 probaj da ga dignes na centralni stender....tesko ,sa promenom precnika gume svasta se menja trabalo bi fabricka dimenzija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...