ENDURO 99 2 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Bajkerima. Ja se zovem Veljko i živim u Vrnjačkoj Banji. Imam 18 godina imotor vozim od svoje 13 godine. Moj saputnik vec 2 sezone je Tomos Atx 2002 godište. Želim svima ušpešan početak nove sezone. Evo i par slika mog ljubimca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 991 Napisano Januar 22, 2018 Sindikat Samostalni Jahač, 374 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobor došao na forum kolega Lep ATX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2885 Napisano Januar 23, 2018 Vozac A kategorije :D, 990 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Lijepe uspomene me vezu za ATX Vrhunski motor a ovaj tvoj je za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3183 Napisano Januar 23, 2018 8-bit, 1928 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, ovaj motor sam nekad mogao samo da sanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Januar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Veljko! Atx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5816 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...