ŠekiKG 4332 Napisano Januar 10, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve kolege koji imaju auto u solidnom stanju (bez nekih velikih ulaganja i da nije Zastavin program), po ceni do 800 evra, da mi se jave u PP. Drugar mojih sinova bi kupio takav auto, par puta sam ga sprečio da kupi neke lomatine, a voleo bih da mu pomognem, jer se radi o mnogo dobrom momku, koji nema više novca. Da dalje ne obrazlažem. I njemu je jasno da za taj novac ne može kupiti bog zna šta, ali da kupi, koliko - toliko solidan auto. Mnogo mu je sigurnije da kupi auto od nekog sa Foruma,nego da srlja u neizvesnu kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 11, 2018 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ima da se kupi solidan Punto 1. Idealan za one sa tanjim novcanikom, malo trosi, jeftino odrzavanje, jeftina registracija... imao ga godinu dana i super se navozao bez i jednog problema. Pre nekoliko godina ga platio 1000e, sad su sigurno jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 11, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za 800-900e ima da se kupi i solidan Punto 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 11, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Punta bi najviše i voleo da kupi. Ali mu je opet lova ograničavajući faktor. Kao što odlično znate, do kupovine od nepoznate osobe vodi par razgledanja lomatina, što onda njemu automatski kreše budžet. Jer je ovo sve što ima, ili sme da pozajmi. Zato sam se i obratio ovde, jer mi je ovde najsigurnija kupovina, gde može kupiti auto, bukvalno bez gledanja. Ja sam za ženu od Thepainkilera kupio auto, bukvalno bez gledanja, nisam auto gledao ni kad ga je dovezao do BG-a, jer sam mu verovao i nisam se nimalo prevario. I njegov ćale i on, a i auto su super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Punto sporting 6 brzina, motor 1100, 1998 mo, ostavio drugar za zenu, ona ne voli sama da vozi gospodja, stoji tri godine, treba aku nov, registracija, filter, ulje. Pre nego je gospodja odustala odradjen veliki servis kaisevi roleri spaner, kocnice dobre. evo slike pa ako je decko zainteresovan moze da pogleda. auto je na auto placu mog klijenta stoji bez veze jer je drugar odavno u garazu parkirao novu skodu. cena dogovor sa vlasnikom al bice u okviru zadate i ima prostora za dogovor. p.s. slike su od pre tri godine, ako se momku dopadne slikacemo sadasnje prasnjavo stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12722 Napisano Januar 12, 2018 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Punto je odlican izbor. Ovaj ako nema korozije super je izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...