kepo 4526 Napisano Januar 10, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Put me vodi na tu stranu, pa bih posetio prodavnicu sa najvecim izborom moto opreme u Veroni i okolini. Ako neko ima iskustva neka da neki predlog. Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4526 Napisano Januar 10, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me odela i cizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16686 Napisano Januar 10, 2018 Integrisan, 8249 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ti je usput (tj. da li ideš autom ili avionom), ali imaš na ulazu u Pordenone (oko 30-40km od auto-puta Trs'-Verona) Revit outlet, a isti drži i tcx čizme. Solidne cene. Još bliže auto-putu, u mestu Sistiana iza Trsta, imaš dobru Dainese prodavnicu (moguće pogađanje i odbitak poreza ako plaćaš u kešu ). I klasika: Kozine (Dainese outlet), blizu svakoj ruti. Sve info su od pre 2 god zadnji put, shvati samo kao ideju za proveru... edit: sad shvatam da ti samo nisam odgovorio ono što si pitao - Verona i okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2466 Napisano Januar 10, 2018 Drug član, 1582 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nekih 100 km od Verone je ova prodavnica: https://www.market2ruote.it/en/ Odličan lager i izbor opreme, uvek neke akcije i sniženja. Rade dvokratno, obrati pažnju ako budeš odlučio da ideš, da ne naletiš na pauzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 10, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Verona moto EXPO od 18-og do 21-og januara http://www.motorbikeexpo.it/en/ naravno ako ideš tada. Jednom sam vraćajući se sa Lago di Garda naišao na prodavnicu Biker Zone (mislim da je tačan naziv) imali su Dainese sjećam se. To je bilo prije dvije godine. U pitanju je magistralni put koji ide paralelno sa auto putem....tuda sam išao pa provjeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre par godina na sajmu u Veroni. Nasteluj vreme da odeš tada. Mnogo robe i oko 30% je vrlo vrlo povoljno. Kao vašar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1764 Napisano Januar 10, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolege milje i debeljan su ti vec napisali. Mislim da ti je ovde ubedljivo najbolji izbor. Naravno ako si tacno u tom periodu u Veroni. Ako ibudes isao ka Milanu javi se da popijemo nesto Edit: Mislim da je sajam u Veroni po velicini i vaznosti odmah posle Milanskog EICMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Blizu obilaznice oko Vicence svratili smo u Dainese Outlet. Cene su.....nismo mogli izlaz da pogodimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1764 Napisano Januar 10, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, debeljan said: Blizu obilaznice oko Vicence svratili smo u Dainese Outlet. Cene su.....nismo mogli izlaz da pogodimo. U kom mesecu ste bili? Veci popusti su obino posle Bozica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Polovinom januara kada smo išli na sajam u Veronu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4526 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijma. Termin je oko 25.02. tako da od sajma nista. Svartio bi Hermane, ali cisto sumnjam da ce biti lufta u vremenu. Ova prodavnica sto je Mlanezi predlozio je defnitivno usput, a i dobra je ponuda. Hvala jos jednom !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...