mradomir 3056 Napisano Januar 1, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 1, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, sada tek vidim temu...Juče baš pomislim da bi bila dobra vožnja 1.1. ali ne potražim temu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 1, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odlična zimska vožnjica. Morao sam da se ranije isključim iz kolone jer mi je "dozvola za izlazak" važila samo do 2 sata. Sve najbolje u Novoj i puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 1, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari bila je super vožnjica. Nažalost morao sam da požurim kući. Hvala i [mention=4676]Komsa[/mention] na srdačnom gostoprimstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina!Zdravlja,srece ,novca,bezbednih kilometara !Slike od danasПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 1, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo popodne sa pozitivnim ljudima. Dajte fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 1, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona otvorena Hvala Komši što nas je baš lepo ugostio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16200 Napisano Januar 1, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Prvo malo okrepljenja u kafiću A zatim i kod Deda Mraza lično A svim nevernim tomama koji ne veruju da Deda Mraz darove nosi, i da ne živi u Laponiji nego u Mladenovcu, prilažem dokaz iz prve ruke Hvala svima na sjajno provedenom vremenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mi se nije dalo da sezonu otvaram sama pa sam se vratila i priključila ekipi da je zajedno otvorimo U društvu je uvek sve bolje i lepše ! Sezona 2018 je zvanično otvorena ! Dan je bio odličan, vožnja eksta, društvo fenomenalno a Deda Mraz i njegova lepša polovina divni domaćini. Študle su bile fantastične , jedva sam se zaustavila kod druge...ipak ne treba preterivati Sad čekamo prvi sledeći lep dan pa trk na vožnju a bogami i druženje...i tako u krug Pozdrav svima, sjajni ste! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Januar 1, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, drs said: Prvo malo okrepljenja u kafiću Vidim da vam je bilo sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan makikt to da si se zaustavila kod druge strudle mozes sad ovde svasta da pises ljudima, ali ja sam bio i sve sam video Komso hvala za gostoprimstvo!!! Vrlo lep dozivljaj za 1. Januar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Eh Bobane, sad si me otkrio a ja taman htela da ispadnem fina , kao nisam puno pojela...kad ono ne može Al bile su dobre stvarnooo! Ne znam koje čarobne začine je Baba Mrazica upotrebila dok je mesila ili je posle Deda Mraz začinio ili je to zbog dobrog društva i raspoloženja, ali ja im nisam odolela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na voznji, bio je lep dan, sezona uspesno otvorena. Hvala sto ste cekali, nece bas ovaj maksi skuter tako brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo i nas bogumi ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 1, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, strasilo said: Bilo i nas bogumi ... Ima li snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemate snega ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, mradomir said: Ima li snimak? bit će .. https://www.facebook.com/andjelkokotur/videos/1778168878884434/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, makikt said: Samo nemate snega ove godine nije da možemo birati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, ekipa prava. https://photos.google.com/album/AF1QipM4QvgYXIYs1gDJCB9Pa8Jq5z1uktePFegRQbMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Nikola-Pera je napisao: Bilo je super,ekipa prava. https://photos.google.com/album/AF1QipM4QvgYXIYs1gDJCB9Pa8Jq5z1uktePFegRQbMO ne mož se otvori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kako neće,nije mi jasno,klikneš i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Nikola-Pera je napisao: Kako neće,nije mi jasno,klikneš i to je to. Pojeo si ili dodao slovo, link je neispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan On 01. 01. 2018. at 9:06 PM, makikt said: Samo nemate snega ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 2, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako neće,nije mi jasno,klikneš i to je to.Klik i ništa. Ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ovako 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...