Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem motor do 500 cc japanca ,ili da se vodi na a2,25kw .0611140574.Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5872 Napisano Decembar 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1806 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ivane- A2 je do 35 kw. Da znas. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan ok ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 100 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kawasaki vulcan S Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/Yamaha-virago-xv-535-52622959-oglas.htm#mhs0-1513948721609Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan tako nesto i trazim ,ali cena mi je previsoka za moj budzet. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2329 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1136 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ivane zelim ti srecnu kupovinu, ali tesko da ces naci jeftinijeg kruzera u ovakvom stanju i sa ovakvom opremom. Potrazi nekog Nakeda, kao sto je Honda CB500, Kawasaki ER5, Suzuki GS500, i svako ce ti reci da su to provereni motori a nisu nesto mnogo skupi, opet kazem sve zavisi od stanja motora. Srecno jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zlatko LA said: Ivane zelim ti srecnu kupovinu, ali tesko da ces naci jeftinijeg kruzera u ovakvom stanju i sa ovakvom opremom. Potrazi nekog Nakeda, kao sto je Honda CB500, Kawasaki ER5, Suzuki GS500, i svako ce ti reci da su to provereni motori a nisu nesto mnogo skupi, opet kazem sve zavisi od stanja motora. Srecno jos jednom. jel si kupio ti motor i koji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2329 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1136 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ivan Krusevac said: jel si kupio ti motor i koji. Kupio sam Hondu CB500 sa full oklopima, i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan. Vozio sam i ja Hondu CM125, CB500 mi mnogo vise odgovara od CM-a. Ti najbolje znas sta ti najvise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Zlatko LA said: Kupio sam Hondu CB500 sa full oklopima, i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan. Vozio sam i ja Hondu CM125, CB500 mi mnogo vise odgovara od CM-a. Ti najbolje znas sta ti najvise odgovara. gledam jednu ,sta mozes da mi kazes o njoj ima i abs,potrosnja i odrzavanje,dvoumim se oko nje i vt 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Decembar 22, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Ivan Krusevac said: gledam jednu ,sta mozes da mi kazes o njoj ima i abs,potrosnja i odrzavanje,dvoumim se oko nje i vt 500. Koja ima ABS??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2329 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1136 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam Honda CB500 nema ABS. Potrosnja mala, zavisi od stila voznje kao na svakom motoru, sto se tice odrzavanja tu stvarno ne mogu nista da ti kazem jer nista nisam menjao i slicno, morace neko drugi da napise nesto o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Decembar 22, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nema ABS ni jedan motor tog godista u toj kategoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2329 Napisano Decembar 23, 2017 Drug član, 1136 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes voziti 650 kubika i ako ti skuplja registracija ne predstavlja problem, jeftiniji kruzer ti je Suzuki Savage LS650. Ako se ne varam i on nije jaci od 25 kw, opet kazem ti biras sam sta ti najvise odgovara, ovo je samo predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Zlatko LA said: Ako mozes voziti 650 kubika i ako ti skuplja registracija ne predstavlja problem, jeftiniji kruzer ti je Suzuki Savage LS650. Ako se ne varam i on nije jaci od 25 kw, opet kazem ti biras sam sta ti najvise odgovara, ovo je samo predlog. Jedan deo je i ta registracija,videcu prodaja je tek pocela, do februara moram da nadjem nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...