Marcony 5 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko ima, ili zna nekoga ko je ima na prodaju...Neka mi se javi na pp. U obzir dolazi samo Beograd i da je prodavac vlasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je redak motor na našim prostorima, tako da ipak moraš malo proširiti područje koje dolazi u obzir.Ako nađeš ovakav motor u Beogradu i još da vlasnik hoće da ga proda, to je čista sreća.Pogledaj malo oglase, pre izvesnog vremena, bila je jedna u ponudi ali vlasnik je iz Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi samo Beograd i da je prodavac vlasnik. Budi zadovoljan ako je uopste nadjes na prodaju,a oba ova uslova tesko da ce neko ispuniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam...od 2000 godista pa na ovamo. I da nije zlatna Po mogucstvu plava. Znam, znam...mnogo parametara. Budi zadovoljan ako je uopste nadjes na prodaju,a oba ova uslova tesko da ce neko ispuniti Pa dobro, polako, naici ce valjda nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam...od 2000 godista pa na ovamo. I da nije zlatna Po mogucstvu plava. Znam, znam...mnogo parametara. Budi zadovoljan ako je uopste nadjes na prodaju,a oba ova uslova tesko da ce neko ispuniti Pa dobro, polako, naici ce valjda nesto Plava i srebrena su bile kod Joce sa Karaburme i obe su bile na prodaju. E sad ne zanam za godiste, ali mislim da su bile oko 2000-og... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kad sam dao oglas i jos nista. Ni jedna Honda na vidiku... Ako negde ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio ivana i ti vec uvliko jezdite na hondi kad ono... :-\ bice, bice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod bobanzemun naseg clana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan opet Boban Zemun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan On je valjda kupio za sebe, a ne da je prodaje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Mladenovcu, presla 470km,2008 god., uzeta u poslu kao kompenzacija. Stoji u magacinu i ceka tebe! 0652212137 Mikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, kako je ova lepa! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ovo bi bilo pravo motorče za mene, vesela penzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 19, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E, to se zove motor! Porašću i ja jednog dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan On je valjda kupio za sebe, a ne da je prodaje?! Mozda i proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel prešla 370 ili 470km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to para za mene Ali da je lep... lep u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam... ne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam... ne prodaje Jebga :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A jel prešla 370 ili 470km? Zar je bitno, jos uvek smrdi na fabriku !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može li da se zna cena ovog lepotana od 370 km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Mladenovcu, presla 470km,2008 god., uzeta u poslu kao kompenzacija. Stoji u magacinu i ceka tebe! 0652212137 Mikica Jel' prodata mozda ova Honda ili jos uvek ceka nekoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 21, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima clan SHOKLA Deauville 2001. godiste, kontaktiraj ga, mozda je raspolozen za prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna u batajnici , Sale 063/8030-703 pozovi , mozda je prodaje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...