KoleD 423 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek bruje koliko im volja, samo da ne puštaju.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 548 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za Pirelli Diablo Rosso Scooter gumama, nmg prednju da nadjem po ok ceni 120/80-14. IPG nema, Pilot Sport radnja nema. Ima na onim sajtovima autogume, motogume po ceni od skoro 13k din, sto je malce vise nego ok :). Pa ako neko ima predlog jos gde mogu da pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Plattner je uvoznik za Pirelli, vidi s njima.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 548 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni kod njih trenutno. Za 30ak dana otprilike kazu da ce im stizati jos guma. Ako neko jos bude gledao, da zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Mart 11 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Miroslav91 pošto voziš moj bivši motor da ti pomognem ako mogu. Iste te sam vozio na njemu i guma je babaroga, nema greske, a ja sam ih tad uzimao u Moto lendu. Za cenu nzm ali sam uzimao kod njih definitivno.pozПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 548 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su odlicne, ispratio sam tvoje pisanje da su ti se najbolje pokazale na ovom motoru. Zadnju sam vec porucio a za prednju cu probati kod njih, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosla i moja prednja na zamjenu. Vecina voznje je asfalt sa povremenim izletima na blagi off road. Lokalno imam dostupne Metzeler Tourance i Michelin Anakee St (prtpostavljam street). Na internetu svasta procitah i naravno jos vise se sturih. Obje su oko 125e u dimeziji 90/90-21 sto sa montazom i unutrasnjoj izlazi na oko 150e sto mi je otprilike budzet. Ima li neko da mi da informacije iz prve ruke o ovim gumama ili eventualno da mi predlozi adekvatnu zamjenu u tom cjenovnom rangu? Inace nazad mi je Mitas Terraforce R kojim sam zadovoljan. Kao sto su i drugi spominjali, po kisi nije bas idealna guma, ali u mom slucaju i nije bas neki problem jer stvarno rijetko vidja kisu. Ozbiljno se omisljam da i naprijed stavim Mitas, ali dao bih sansu i nekom "kvalitetnijem" brendu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 18 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar oduševljen Metzeler-om. Vozio Tourance preko 25000km i nikad mu nije kliznula niti popustila. Dobar deo tih kilometara smo prošli zajedno. Samo Tourance, ne Next ili Next 2, 3... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka1233 8 Napisano Mart 20 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, da li uzeti ove gume preko kp, cena je bas povoljna, plasim se da nisu kopije(ako uopšte postoji kopija) ili kineske, mada pirelli ima fabriku i u Kini https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/tockovi-i-gume/pirelli-angel-st-120-160-120-180-novo-akcija/oglas/149221189?filterId=4459833539 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio GT, PRC. Nemam primedbi, dobre gume. Verovatno ove godine kupujem iste Nije "kopija", Preli fabrika u Kini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Mart 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, salem je napisao: Ja kupio GT, PRC. Nemam primedbi, dobre gume. Verovatno ove godine kupujem iste Nije "kopija", Preli fabrika u Kini I ja vozim GT-a, nisam gledao odakle su, pogledacu posle, guma do jaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 465 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka rata u Ukrajini je Pirelli svu moto diviziju prebacio u Kinu, Juznu Afriku i Brazil, s tim da se vecina Metzelera proizvodi u Brazilu. Problem je sto je industrija pneumatika u Evropi 70% sirovina dobijala iz Rusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Mart 21 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja vozim GT "dvojku", nemam primedbi osim na cenu - kada vidim ove ST sa Kupujem-Prodajem izađe skuplja zadnja GT od prednje i zadnje ST zajedno. Znam, niko me nije terao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Mart 21 (promenjeno) Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Luka1233 said: Pozdrav bajkeri, da li uzeti ove gume preko kp, cena je bas povoljna, plasim se da nisu kopije(ako uopšte postoji kopija) ili kineske, mada pirelli ima fabriku i u Kini https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/tockovi-i-gume/pirelli-angel-st-120-160-120-180-novo-akcija/oglas/149221189?filterId=4459833539 Imas kod @Ninja66 pa si siguran.... PIRELLI Angel ST 120/70-17 i 190/50-17 par - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nove gume, DOT 2023. Moguce slanje. Pogledajte sve moje KP oglase. Prodavnica VECTRA. Promenio Mart 21 član Mc SREMac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Mart 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BokyBoy je napisao: I ja vozim GT-a, nisam gledao odakle su, pogledacu posle, guma do jaja. Ispravka, i moje su GT 2, odlicna guma a mislim da cu i da izguram celu sezonu sa njima, za razliku od proslih marki, sa kojima sam gurao max do 6-7 hiljada, nove su bukvalno. Set 120/190-55 42000 din. Promenio Mart 21 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Luka1233 je napisao: Pozdrav bajkeri, da li uzeti ove gume preko kp, cena je bas povoljna, plasim se da nisu kopije(ako uopšte postoji kopija) ili kineske, mada pirelli ima fabriku i u Kini https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/tockovi-i-gume/pirelli-angel-st-120-160-120-180-novo-akcija/oglas/149221189?filterId=4459833539 Ove gume su made in Kina,iste takve kod ovog decka sam proske godine montirao na Z 750 i sa njina preso 6000 i kusur km.bez ikakvih problema. Sad sam kupio ponovo set za Bandita 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo guma koje sam kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Mart 21 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra stižu BEX-om Mitas Touring Force 120/70 R17,180/55 R17,poručene kod Baki doo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Mart 22 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Mart 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove i odusevljen sam njima... Pirelli Angel GT II najbolji na testu Sport Touring pneumatika - Moto Berza WWW.MOTO-BERZA.COM Novi Pirelli Angel GT II pobedio je na uporednom testu Sport Touring pneumatika presti�nog italijanskog magazina Motociclismo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano April 4 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana drugari se žale lete im motori po putu, kao klizav asfalt, ne znam do cega je, ali Contiroadattack 3 lepi i po hladnom i po toplom i u svim mogucim uslovima.Sent from my CPH2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano April 4 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 25 000 km kod mene set. Fenomenalna guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano April 4 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Meni traje 4 puta manje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano April 4 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Don_Kihot je napisao: Meni traje 4 puta manje.. 12-13 h max svaka koju sam stavljao na motor, gume su uvjek bile najbolje moguce bez gledanja kolika im je cijena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano April 4 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Guma glavu čuva. Kad ja znam da mogu da joj verujem nema te cene koju ne bih platio. Ako moram da cvikam dal će da pusti i da je džabe puno je. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...