bokibd 1342 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, zemunac72 said: Da li i gde kod nas moze da se kupi Angel gt sa oznakom A? Ja sam ih skockao na varaderu za cas. Sad vozim pireli scorpion,isto se skockavaju.... Da li uopste ima guma na put koja se nece skockati na natovarenom motoru +suvozac+deo auto puta? Planiram za spaniju 01.maja i nisam pametan koje gume voziti. Svakako me ceka 3-4000 km auto puta zbog manjka slobodnih dana I ja sledece godine planiram spaniju. Trazim rijesenje da ne moram da vozim autoputem toliku kilometrazu jer mi je autoput nesto najgore sta motorom mozes odvoziti. Pala su mi na pamet 2 rijesenja. Ili trajektom do Barselone pa onda odvozati Spaniju uzduz i popreko mimo autoputa. A znam da ljeti postoji i moto voz koji ide cini mi se iz Beca za Spaniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 898 Napisano Decembar 15, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Za moto voz iz Austrije do Španjolske cujem prvi put. A google kaže, da nema direktne linije. Iz A ide direktno za Hamburg. Priznam...trazio sam 10 minuta. Dakle.....trajektom Genoa - Barcelona. Iz Ljubljane do Genoe cca 5 sati.p Autoput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao Jadranskom do Splita ili Sibenika, onda trajekt do Ankone. Pa mimo auto puta do Djenove. Tako sam isao 2019 za Corsicu. Promenio Decembar 15, 2021 član bokibd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Decembar 15, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Angel GT bez oznake "A" vozim na FJR 1300 bez ikakvih problema,predpostavljam da su sa oznakom A malo jace ali stvarno ne vidim nikakvu razliku i sa ovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 23, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa continental TKC 70 gumama? Da li ih uzeti za turing motor,varadera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, zemunac72 said: Da li neko ima iskustva sa continental TKC 70 gumama? Da li ih uzeti za turing motor,varadera? Pa ako ne vozis offroad uopste onda nemas potrebu za dualsport gumama. 80/20 road/off guma, za one sto vole malo laganijeg offa. Ako i ne zalazis previse na makadam i to, onda ti je bolji izbor od continentala trail attack 3 ili road attack 3. trail ti je 90/10, a road je 100% road. Svi ovi njihovi modeli su odlicni, malo $$$, ali znas da nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 23, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, gavrela je napisao: Pa ako ne vozis offroad uopste onda nemas potrebu za dualsport gumama. 80/20 road/off guma, za one sto vole malo laganijeg offa. Ako i ne zalazis previse na makadam i to, onda ti je bolji izbor od continentala trail attack 3 ili road attack 3. trail ti je 90/10, a road je 100% road. Svi ovi njihovi modeli su odlicni, malo $$$, ali znas da nema greske. Ne vozim off,retko kad makadam ako bas moram ili na tasosu do plaze. Ja sam trazio Angel GT sa oznakom A,da je pojacana na gaznom delu zbog habanja...nema je niko a preporucili su mi ovu conti,kao ona je dvokomponentna. Sada vozim scorpion pireli,skockam ih za cas,angel gt prosli set takodje,posle par hiljada bile su skockane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zemunac72 said: Ne vozim off,retko kad makadam ako bas moram ili na tasosu do plaze. Ja sam trazio Angel GT sa oznakom A,da je pojacana na gaznom delu zbog habanja...nema je niko a preporucili su mi ovu conti,kao ona je dvokomponentna. Sada vozim scorpion pireli,skockam ih za cas,angel gt prosli set takodje,posle par hiljada bile su skockane Trail attack 3 onda, koristi multigrip tehnologiju umesto dvokomponentne, isti princip na sredini tvrdja, a ivice mekse. Mnoge kolege na GS-u bas nju koriste, iskljucivo za touring, baci malo pogled na nju, mislim da bi ti ona najvise odgovarala. Ja licno furam 80/20 gumu zato sto volim da sidjem sa asfalta gde god mogu, ako bih cist touring uzimao onda bih bas trail attack 3 uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 23, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gavrela je napisao: Trail attack 3 onda, koristi multigrip tehnologiju umesto dvokomponentne, isti princip na sredini tvrdja, a ivice mekse. Mnoge kolege na GS-u bas nju koriste, iskljucivo za touring, baci malo pogled na nju, mislim da bi ti ona najvise odgovarala. Ja licno furam 80/20 gumu zato sto volim da sidjem sa asfalta gde god mogu, ako bih cist touring uzimao onda bih bas trail attack 3 uzeo. Hvala kolega,porucio sam trail attack 3. Stizu pocetkom marta,taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zemunac72 said: Hvala kolega,porucio sam trail attack 3. Stizu pocetkom marta,taman Nista, bices zadovoljan sigurno, po kojoj si ih ceni dobio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 23, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 33000rsd set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 23, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Hvala kolega,porucio sam trail attack 3. Stizu pocetkom marta,taman bilo bi dobro da je tako.Neću da baksuziram ali samo za odma. Dva tri meseca u današnjim uslovima je često nikad bez što ide početak setone.I to važi za sve a ne samo gume. Promenio Decembar 23, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Decembar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7334 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovi na IPG nisu bas bazdareni, 16 iljada za gumu 5 godina staru... https://www.internet-prodaja-guma.com/search?param[ef_dimensions][]=160-60-17¶m[ef_sezona][]=letnja¶m[ef_kategorija][]=MOTO gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 23, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sasa ns 1 je napisao: bilo bi dobro da je tako.Neću da baksuziram ali samo za odma. Dva tri meseca u današnjim uslovima je često nikad bez što ide početak setone.I to važi za sve a ne samo gume. Na motoru mi je novi set pireli scorpiona, presao par hiljada. Krajem aprila idem za spaniju i sprzicu ih. Do tada ce valjda stici ove porucene. Ako ne, kupicu koje ima. Pare nisam dao, tek kad stignu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 24, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bilo da se kupe i montiraju gume u Španiji? Možda je jeftinije nego ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 24, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saznacu kad odem tamo,mada ce biti prvomajski praznici. Ako bude dobra cena,mozda se preobujemo u Barseloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Decembar 25, 2021 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Koleze.. koje opanke savetujete za Yamahu FZ6S 2005.. i koliko kostaju od prilike? Nisam agresivan vozac, vise volim laganu voznju i da razgledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Decembar 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7334 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Neka sport turing guma bi ti bila savršena. Ja isto nisam preterani agresivac, preferiram osrednju vožnju i krivinarenje, i ne daje mi se gomila para za gume, znači 200eura max, i u najužem izboru su mi: Mitas Touring Force i Mitas Sport Force, verovatno ću uzeti Touring Force, malčice su skuplje ali traju skoro duplo duže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17151 Napisano Decembar 25, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vitez Koja je napisao: Koleze.. koje opanke savetujete za Yamahu FZ6S 2005.. i koliko kostaju od prilike? Nisam agresivan vozac, vise volim laganu voznju i da razgledam Okreni Komp. Ko, imaš super popuste, pilot pover mislim da je ispod 20.000 set, zavisi od dimenzija, jeftinije od Mitasa, a možeš i njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mog oglasa , pilot power stari jednokomponentni nije loš ali traje ko sport force a lošija je guma Promenio Decembar 25, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Decembar 25, 2021 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža Koliko kostaju od prilike ili znas mozda tacnu cenu. I gde uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Vitez Koja je napisao: @Disko Nindža Koliko kostaju od prilike ili znas mozda tacnu cenu. I gde uzeti? u radnji je 24000 Promenio Decembar 25, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Decembar 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7334 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Vitez Koja nalazio sam na KupujemProdajem za oko 20-23.000 din kompleti 120-160 za mog Bandita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gume su poskupele ,mislim da nema više po tim cenama.Ovoj gornjoj da ako je 160 .Takođe ima cena koje su na oglasu ali ne važe kad se nazove i isto tako postoji oglas recimo juče obnovljen a guma nema .Mora se sve proveriti. Promenio Decembar 25, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Decembar 26, 2021 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 Da da, to su dimenzije mojih guma. Malko glupo pitanje, ali pitam cisto iz radoznalosti. Koliko si ih platio ti? Jer do marta planiram da uzmem, mozda cu i nove, jer cu uspeti da smuvarim nesto preko firme da mi umanje cenu preko PDV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...