Bojan_Jgd 1225 Napisano Četvrtak u 09:40 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Gordak985 said: Čhat botovi pa i "svemoćni" chat GPT su "samo" nabudžene baze tekstova na internetu, a na internetu piše svašta, pa i ovo što mi pišemo ovde Ovo nije tačno. AI ima i sposobnost predikcije. Daleko od toga da je samo baza podataka. To je Google. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3475 Napisano Četvrtak u 09:42 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sposobnost predikcije? Vidi budućnost? Ili ima ogromnu bazu teksta negde u sebi iz koje može da "predviđa"?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7412 Napisano Četvrtak u 09:43 Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Gordak985 je napisao: Sposobnost predikcije? Vidi budućnost? Ili ima ogromnu bazu teksta negde u sebi iz koje može da "predviđa"? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Moze i da predvidja. Ja vec 3 ili 4 puta uzeo pare na kladionici pitajuci chatgpt oko utakmica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3475 Napisano Četvrtak u 09:51 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da predvidja. Ja vec 3 ili 4 puta uzeo pare na kladionici pitajuci chatgpt oko utakmica . Ovo ne bih ni da komentarišem u kontekstu "predviđanja". Al ajde. Raspolaže ogromnom bazom informacija, od prošlih rezultata do trenutnog zdravstvenog stanja igrača na osnovu kojih, daje odgovor na tvoje upite.Uostalom, nemoj 3 ili 4 puta, uzmi svaki put, nemoj ni da radiš.Uostalom, "samo" je pod navodnicima s razlogom bilo u mom postu, i odnoslilo se pre svega na pouzdanosti chat botova u vezi tehničkih pitanja.Dođosmo do predviđanja budućnosti.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7412 Napisano Četvrtak u 10:01 Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si tanak od jutros , zaebavamo se more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1159 Napisano Četvrtak u 10:12 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ja uso da se informisem za sledece gume, al vidim da cu igram iz x u dvojku prvo 1 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3475 Napisano Četvrtak u 10:15 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si tanak od jutros , zaebavamo se more...La pluie.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7412 Napisano Četvrtak u 10:31 Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Gordak985 je napisao: La pluie. Sent from my SM-S911B using Tapatalk OndaK opravdano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1225 Napisano Četvrtak u 12:23 (promenjeno) Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Da predikcije. Puno stvari oko AI ljudima nije jasno. Inače postoje načini donošenja odluka. Za AI je to "predikcija" a za ljude je "inferencija". Predikcija za AI nije isto što i čovekovo poimanje predikcije. I AI se trenira....ne unose se podaci. Nego i ja sam ušao da kažem da sam naručio Metzeler Roadtec z8 preko motogume.rs. Sajt, što kaže @Darko Mihajlovic užas. Plus dostava AKS . Videćemo kako ću proći. @bobi_krofna Svojevremeno si imao dobru predikciju rezultata na kladži....oprobaj se Promenio Četvrtak u 12:29 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Četvrtak u 13:03 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj motorin ima neku budjavu dimenziju i nema veliki izbor guma koje bi mogle u paru da se stave. Drugi problem su prodavci. U Komppu se odavno ne pojavljuje zadnja u mojoj dimenziji, oni sa KP koji imaju zadnju nece da rasparuju set, drugi stoji da imaju, a kad pozoves nemaju itd. Jedino sto bi imalo to je Diablo Rosso, ali ne bih menajo dobro za neizvesno. Zato jedina opcija X moto, bridgestone sc2. Cena potpuno nejasna, rok 4-5 dana. Porucio danas pa cu da vidim kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3475 Napisano Četvrtak u 13:26 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd Prvo što ljudima nije jasno oko chatgpt-a i klonova jeste to da to nije AI. Ajmo dalje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Četvrtak u 14:05 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan_Jgd said: @Gordak985 Da predikcije. Puno stvari oko AI ljudima nije jasno. Inače postoje načini donošenja odluka. Za AI je to "predikcija" a za ljude je "inferencija". Predikcija za AI nije isto što i čovekovo poimanje predikcije. I AI se trenira....ne unose se podaci. Nego i ja sam ušao da kažem da sam naručio Metzeler Roadtec z8 preko motogume.rs. Sajt, što kaže @Darko Mihajlovic užas. Plus dostava AKS . Videćemo kako ću proći. @bobi_krofna Svojevremeno si imao dobru predikciju rezultata na kladži....oprobaj se Čekam i ja Z8 za TDM. Mislim da će biti odlično rešenje. To je starija guma, svojevremeno vrhunska, sada povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 145 Napisano Četvrtak u 14:17 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan A ContiRoadAttack 4 GT? Meni bi bio u top 3 za limuzine poput GTR 1400 i slične teškaše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 855 Napisano Četvrtak u 14:20 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, muljaz said: Ovaj moj motorin ima neku budjavu dimenziju i nema veliki izbor guma koje bi mogle u paru da se stave. Drugi problem su prodavci. U Komppu se odavno ne pojavljuje zadnja u mojoj dimenziji, oni sa KP koji imaju zadnju nece da rasparuju set, drugi stoji da imaju, a kad pozoves nemaju itd. Jedino sto bi imalo to je Diablo Rosso, ali ne bih menajo dobro za neizvesno. Zato jedina opcija X moto, bridgestone sc2. Cena potpuno nejasna, rok 4-5 dana. Porucio danas pa cu da vidim kakva je situacija. Ja sam Diablo Rossom bio bas zadovoljan na silveru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1225 Napisano Četvrtak u 14:34 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Pa vidim da je sada Mitas TF SP čak i skuplji malo nego Z8. Tako da je Metzeler pobedio....makar zbog stare slave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1957 Napisano Četvrtak u 14:57 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Angel st. Menjam ih za Metzeler z8 koje su trenutno. Gt su bolje ali trenutno su mi skuplje, bt i mishelin nisam nikako hteo, zasto sto bi Juraj Sebalj rekao, zato. A Metzeler sam hteo z6 ali na kraju nisu bile na popustu. TF sam isto hteo ali ih nema na stanju, ni u jednoj prodavnici. Tako da st je preovladao. Odnos cena, kao kvaliteta i lice andjela na gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Četvrtak u 15:09 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Miroslav91 said: Ja sam Diablo Rossom bio bas zadovoljan na silveru Vozio na nekim motorima i nije bila losa. Mozda trazi malo vecu temperaturu. Ne znam kakva je za skuter, mada vidim da je dosta voze. Ovo sto sam nalazio komplete, bilo mi i 60€ skuplje nego SC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 855 Napisano Četvrtak u 15:33 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, silver je tezak, ali tezak je i t-max. Bas mi je bila dobra i na hladnom asfaltu. Vozio sam posle i Mitas TF za skuter i Michelin Power Pure i sad Dunlop Scoot Smart, ali Diablo Rosso mi se najvise svidela. Drzi i ova Dunlop bas dobro, jedno 2 puta mi je malo kliznula ali nisam siguran da nije bilo nekog peska na putu ili nesto, pa ne mogu nju da okrivim. Nije do vozaca, do dobrog puta na Goliji je . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1225 Napisano Četvrtak u 16:29 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Koji je DOT na gumama koje si dobio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6140 Napisano Četvrtak u 16:49 BJB Maxi Scooter Club, 1829 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, silver je tezak, ali tezak je i t-max. Bas mi je bila dobra i na hladnom asfaltu. Vozio sam posle i Mitas TF za skuter i Michelin Power Pure i sad Dunlop Scoot Smart, ali Diablo Rosso mi se najvise svidela. Drzi i ova Dunlop bas dobro, jedno 2 puta mi je malo kliznula ali nisam siguran da nije bilo nekog peska na putu ili nesto, pa ne mogu nju da okrivim. Nije do vozaca, do dobrog puta na Goliji je . @Miroslav91 na mom Silveru mora da ide do kraja, istrenirao sam ga dobro, sad sam zna sta treba da radia sto se gume tiče na njemu je Diablo rosso neprejebivaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1957 Napisano Četvrtak u 18:41 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan_Jgd je napisao: @Zarkela Koji je DOT na gumama koje si dobio? 2024. Ali su proizvedene novembra. 54/2024. Meni je to ok. Skoro je 2025 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1225 Napisano Četvrtak u 18:50 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela U pa to je super. Ja sam hteo prvo njih pa reko' matore...teško će biti noviji DOT i naručih Z8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano Nedelja u 11:56 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Stigli opanci...Javljam utiskeNego koja je neko normalna cena za montazu guma, komplet prednja i zadnja?Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Nedelja u 15:44 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 7. 2025. at 18:45, Darko Mihajlovic je napisao: ipak ne provaljujem pravilo. na mom kompu i na mom mobilnom - 6gt je 30.830 din kod zene na mob i kod klinca na mob - 23.600 i ja se tripujem oko tih T32 , nisam terao nikad... Jao ludaka, pa ja na Yamahi imam T32 . Nisam ni gledao kad sam kupio koje gume su na njoj Pa evo utisci za 4Kkm. zadovoljan kako drži u krivinama i sve ostalo. Nije nijednom kliznula u krivini do sada što sa suvozačem što ja sam na motoru. Kad sam kupio motor imale su oko 12K sad 16K. Jož uvek dobro drže i imaju šaru solidnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Nedelja u 18:28 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone je ozbiljna firma, mada kao i Continental nije nešto ukorenjena kod nas. Skoro je izašla T33, po testovima kažu da je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...