sale600 289 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, SlobodanR1 je napisao: Ako ih nemaš dovoljno, onda ne da su glavni, možda čak i jedini kriterijum... Imam i više nego mi je potrebno. Čak previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9302 Napisano Maj 23 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, SlobodanR1 je napisao: Ako ih nemaš dovoljno, onda ne da su glavni, možda čak i jedini kriterijum... Slažem se sa tobom. Kolega vozi motocikl koji nije jeftin dakle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9302 Napisano Maj 23 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno @sale600 ako su tebi dobre, u sreći da te služe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3058 Napisano Maj 23 Drug član, 1056 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, sale600 je napisao: Imam i više nego mi je potrebno. Čak previše Svaka čast, imao i više. Čisto za zapisnik, nisam mislio da konkretno ti nemaš, nego često za gume, opremu i mnoge stvari čitam to "nemoj gledati cijenu", "vrijedi dati više" i sl... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 289 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, SlobodanR1 je napisao: Svaka čast, imao i više. Čisto za zapisnik, nisam mislio da konkretno ti nemaš, nego često za gume, opremu i mnoge stvari čitam to "nemoj gledati cijenu", "vrijedi dati više" i sl... Već sam pisao o tome, ali eto opet. Gume se kupuju za vozilo, vozača i namjenu vožnje. Za moj motor, moj način i vrstu vožnje Mitas je super. Nema vožnje u dvoje, nema kofera, nema auto puta, ne vozim po hladnom i kiši. Za sve ostalo Mitas SF ne bih preporučio nikako. Evo jedan video za šta su odlične. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Isekoh novu Angel GT preko 1 cm te nema popravke. Moram novu. Prednja mi je isto Angel GT. Sad već kad biram, mogu šta hoću...Šta po vama uzeti od ove 4 zadnje:160/60 R17 MICHELIN PILOT ROAD 4 69W19.400 dinara160/60 R17 MICHELIN ROAD 5 69W21.400 dinara160/60 R17 Pirelli Angel GT ZR17 20.500 dinara160/60 R17 Continental ContiMotion (69W) TL18.500 dinaraIli neku petu do max 22.000 dinara. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomska radilica 30 Napisano Maj 27 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tivat Motocikl: 2023 MT 10 / BMW GS 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Road 5 su fantasticne ali i Pirelli GT 2 su isto dobre, mislim da je vise licna stvar ko vise voli ili se bolje oseca sa proizvodjacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1386 Napisano Maj 27 Drug član, 1928 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Angel GT2 bih ja uzeo. Plus sto imaš i prednju istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bopk je napisao: Angel GT2 bih ja uzeo. Plus sto imaš i prednju istu. Podržavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao u petak GT2 na Versysa, malo se provozao i mogu reci da sam zadovoljan. Za koji dan idem na put, pa cu da vidim na malo duze, ali nebi trebalo da bude greske Pre njih sam dobio na motoru Angel ST, ali su dosle do pola potrosene ali nesto nisam bio zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema nigde u Novom Sadu, mrzi me da sad čekam 10 dana. Uzeo sam METZELER TOURANCE NEXT... Čitao forume, svi ih hvale. Pa aj sad... Malo su mi rasparene, ali me boli uvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1820 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno 10300km su izdržale. Ovo je stanje nakon skidanja: Prednja Zadnja E sad, dečko koji mi je menjao gume misli da to što mi je guma zarozana na odvodima može da stvara taj nelagodan osećaj. Ima logike - kada je hladnija guma je tvrđa, pa ti nabori imaju više efekta. Kada se zagreje i smekša manje se oseća. U svakom slučaju, u narednom periodu testiram, možda čak i prvi u zemlji, pošto se kod nas još ne uvoze Pa ćemo videti kako se ponašaju. Inače, ne pamtim kada sam zadnji put video Metzeler proizveden u Nemačkoj: Promenio Maj 30 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Roadtec 01 SE, takodje obe proizvedene u Nemackoj, i obe dot '24. Jos uvek ih testiram, presao sam nekih 250km od montaze imao i voznju po kisi i za sada sam bas zadovoljan. Dobro drze, pri ostrijem kocenju na kisi nema proklizavanja (namerno probao)... nekako ulivaju poverenje i sigurnost. Neko je negde napisao da su malo bucne. Tacnije prednja guma pravi neki cudan zvuk pri manjim brzinama, tipa do 50 km/h, recimo kao neki fijuci vetra ali nista dramaticno, cini mi se da to vise i ne cujem. Uostalom, da li na motoru moze da ne bude bucno Cekam priliku da se provozam po malo krivudavijim putevima i dobijem pravu sliku, pa pisem update. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Maj 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mr_Wolf said: Ovde nije dobar rebound. To je razlog ovih "nabora". Ovde nije dobar rebound. To je razlog pojave ovih "nabora" Promenio Maj 30 član laki13 tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, pređoh oko 200 km... Ove Turance next u poređenju sa Angel GT su mi malo bolje, tj. meni su nekako više za turing motor. Vidno su mekše od GT, a što se krivina tiče slične su, možda mi je malo bolji osećaj, ali ništa drastično. U principu dosta su slične gume. E sad opet je to stvar ličnog doživljaja. I jedne i druge su dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 618 Napisano Maj 30 (promenjeno) Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imo metzeler roadtec 160/60 zr18 Stalno sa dvoje i prtljag ,izdržala 18000 km i počela dobijati mikro pukotine našo sam na 4 mesta ,rupice kao iglom da je neko bušio,a šara još dobra U pitanju zadnja guma Promenio Maj 30 član john314 Nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1820 Napisano Maj 30 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, laki13 je napisao: Ovde nije dobar rebound. To je razlog pojave ovih "nabora" Moguće, ali nemam podešavanje za rebound. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1820 Napisano Maj 30 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DarkoB je napisao: Ja sam uzeo Roadtec 01 SE, takodje obe proizvedene u Nemackoj, i obe dot '24. Jos uvek ih testiram, presao sam nekih 250km od montaze imao i voznju po kisi i za sada sam bas zadovoljan. Dobro drze, pri ostrijem kocenju na kisi nema proklizavanja (namerno probao)... nekako ulivaju poverenje i sigurnost. Neko je negde napisao da su malo bucne. Tacnije prednja guma pravi neki cudan zvuk pri manjim brzinama, tipa do 50 km/h, recimo kao neki fijuci vetra ali nista dramaticno, cini mi se da to vise i ne cujem. Uostalom, da li na motoru moze da ne bude bucno Cekam priliku da se provozam po malo krivudavijim putevima i dobijem pravu sliku, pa pisem update. Meni su oba prethodna Roadteca 01 proizvedeni bili u Kini. Pritom sam druge i kupio u Nemačkoj. Istina nisu bili SE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2494 Napisano Maj 31 Drug član, 1492 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirah danas, Dunlop sportmax gpr300, u dimenziji 160/60 17, na versys. Hteo sam da probam Mitas TF, ali ih nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su gume, ja sam ih imao na ER6N-u. Sasvim korektne i nisu skupe. Prešao sam sa njima oko 7-8.000 km, pa sam prodao motor. Mene su 2021 sa ugradnjom izašle 21.000, prednja i zadnja. Prednja je bila 7.800, zadnja 11.000 i ugradnja 2.600 dinara za obe. Pa sad vidite gde su cene otišle za 3 godine... Evo gledao sam cene, sad treba 27.000 za gume i 7.000 za montažu. 34.000 dinara. Strašno. Promenio Maj 31 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2494 Napisano Maj 31 Drug član, 1492 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio zadnju gumu 16.000 i ugradnju i balansiranje 1.500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je montaža i balansiranje, ovako: U Kediju 2.800 dinara, kod drugih vulkanizeri 3.500 do 4.000, u Platneru 4.200... Pa ti vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 6966 Napisano Maj 31 Drug član, 2946 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pričaš po gumi ili set?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 178 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Po gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15866 Napisano Maj 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2287 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisu normalni sa cenama jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...