Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Puno je motora koji mogu da se prerade u scrambler fazonu,naravno sa vise ili manje uspeha.Motor koji me vec duze vreme mami da ga seckam je bas k100 neocekivano u svetu caffe racer i scrambler motora dosta prisutan model.Po svemu dosta specifican ..pocev od rama koga gotovo i nema,vesanja,rezervoara i specificnog agregata od cetiri cilindra rednih koji stoje poprecno.Na moje veliko zadovoljstvo dobio sam priliku da za svog prijatelja pokusam da napravim jedan bmw po njegovoj meri i zeljama kao sto je zamislio.Puno je ljudi koji zamisle da sredjuju ili kupe vec sredjen motor /mislim na caffe,bobber,scrambler/ a da predhodno nemaju nikakvog iskustva sa takvim masinama pa im motor legne ko piletu slem...Bmw k 100 je motor vecih gabarita sa puno plasicnih obloga koje mu kao turing motoru odgovaraju i naravno skrivaju pravu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjen dosta zdrav primerak za preradu na kome pravimo veci face lifting....Plastike ,oklopi i razne sipke i poklopci koji su skinuti sa motora sigurno su ga olaksali za 50/60kg.Svaki motor koji radim ,radim iz glave tj. nema nikakvih projekata,crteza,nacrta .....jednostavno sednem i gledam,......Ide se na varijantu klasic scrambler sto manje to bolje.izestanje instalacije ,brave,kormana itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno jos puno posla do kraja projekta ,izmestanje nogostupa ,restyling auspuha,podizanje visine celog motora zbog gabarita vlasnika/njegova zelja/i jos svasta nesto..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kao krajnji produkt mog rada na svet je dosao bmw star 32 godine,koji slobodno mogu reci moze da parira i mnogo novijim modelima...Kratka prica koju sam hteo da podelim sa svim ljudima koji vole motor. 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek mi je bio jako specijalan taj k100, onda kao original i danas kao prerada.Zanima me kako si riješio skidanje instrumenata, jerbo u njima su određeni elektronski sklopovi neophodni za rad sustava.Kompliment. Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom modelu nije bilo problema jedino je zezao alternator posto mu je trebao pobudjivac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj prerada velikih motora u caffe,bobber,scrambler fazon nisu mi lepi ali ovo me razuverilo.Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Vidim sebe na ovako necemu, jedino felne nisu po mom ukusu ali svakako, sjajna masina. Cisto onako informativno, ako krenem da razmisljam u ovom pravcu, koliko novca izadje ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan ZAvisi koliko bi para ulozili u motor ja uvek pitam potencijalne korisnike koliko su spremni da uloze u ceo projekat ...ako motor bude bas jeftin mislim krs.. ona vise para ode na delove i jos svasta nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep lep Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 10, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad, a to u imenu si stavio "cucles" iz fazona umesto cycles? Asocijacija na bebece cucle ili nesto drugo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 10, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan namerno sam pogresio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo , svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Decembar 10, 2017 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od retkih prerada koja mi se svidja. Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se, mogu li se felge sa 1100gs-a pripasati na ovi motor.S njima bi bio mrak... Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti, sto lep ispade!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: Pitam se, mogu li se felge sa 1100gs-a pripasati na ovi motor. S njima bi bio mrak... Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk pa bilo je projekata sa zicanim tockovima ,ali neznam od kog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Decembar 13, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je na oglasima. Koja bi bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mradomir je napisao: Vidim da je na oglasima. Koja bi bila cena? 0637329286 sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Cena Impobox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16308 Napisano Decembar 13, 2017 Integrisan, 9383 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fantastik je ispao, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikiton 2 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, hteo bih da preradim Hondu 919rr odnosno plastike da stavim od r1 2009 i jos neke sitnice ili me uputiti na nekog ko se time bavi? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...