Jump to content

Moto Zajednica

Mikiton

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mikiton's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. E ovako konkretno mi se svidja prednja maska jamahe r1 2009 ali nzm kako bih samo ona mogla da se uklopi pez ostalih plastika!? Rep nebih dirao i naravno nebih stavio yamaha nalepnice na hondu. Jednostavno zelim da motor uradim po svojoj želji onako kako ga ja zamisljam po svome ukusu i spreman sam da platim za to koliko treba.
  2. Pozdrav ljudi,mozeli neko da mi preporuci nekog dobrog majstora koji preradjuje motore? Imam hondu 919rr ali bih da joj promenim izgled oklopa u r1 2009 i I usput servisira komplet i zameni lamelu. Msm da ne trazim ne moguce.Hvala!
  3. Hvala,pokusao sam da ga kontaktiram jedino preko fb jer nemam broj telefona.
  4. Pa ne mislim da je toliko komplikovano jer koliko sam video da ljudi od svakavih motora starijeg godista stave maske od mladjeg i promenemu izgled.
  5. Pozdrav ljudi, hteo bih da preradim Hondu 919rr odnosno plastike da stavim od r1 2009 i jos neke sitnice ili me uputiti na nekog ko se time bavi? Hvala.
  6. Pozdrav ljudi,mozeli neko da mi preporuci nekog dobrog majstora koji preradjuje motore? Ima hondu 919rr ali bih da joj promenim izgled oklopa u r1 2009 i I usput servisira komplet i zameni lamelu. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja