Vuk666 2 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega pozdrav svima. Ja sam Vuk, trenutno živim u Beogradu (studiram). Za dva meseca punim 23 godine. Ovaj forum pratim već neko vreme, ali nisam bio registrovan. Od malena sam ljubitelj dvotočkaša, i nije postojao srećniji čovek na svetu kada su mi pre 10 godina kupili skuter. Sa njim sam prešao desetine hiljada kilometara (bukvalno), planirao prelazak na nešto veće, ali selidba u drugi grad, pa fakultet, sve je to nekako otišlo u zaborav. Već neko vreme želja mi se opet vratila, i planiram na proleće sebe da počastim nekim motorčetom. Za savete oko toga ću se obratiti na nekoj drugoj temi, svakako ne planiram da se zalepim odmah na neku “ljutu mašinu” pa da o meni čitate u crnoj hronici. Nešto malo slabije ću, pa polako. Eto, odužih ja malo. Nadam se da ćemo se lepo družiti, možda nekad i videti kad započnem bajkersku karijeru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vuce, ispravno razmisljas. Samo napred u realizaciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Novembar 30, 2017 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Novembar 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Vuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 30, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao ljudi razmisljanja kao sto ti imas su ovdje uvjek sirokih ruku docekani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, mudro rezonuješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk666 2 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici i lepim rečima. Pa kakvo će mi razmišljanje biti ako ne ovakvo Smatram da motor treba da vozi razumna i zrela osoba, lako je osedlati 1000 kubika, a pre toga voziti 50, takvi i pune novine. Još jednom vas sve pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...