to crank 5322 Napisano April 11, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, ako te brine to s kopirnicom idi kod nekog prijatelja (koji ne voli trke ) i odštampaj na kućnom printeru. Inače je i pdf u telefonu dovoljan. Al za svaki slučaj odštampaj jedan primerak i stavi u džep. Ja ih odavno ne štampam. I na avion se ulazi stavljanjem telefona na čitač. Opušteno totalno!! p.s. i neće ništa da se izjalovi!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano April 11, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo rezervisao ulaznicu za kamp A, jos sutra da platim. Ako sam dobro razumeo sa mog deviznog racuna placam na ovaj racun sto sam dobio u instrukciji za kupovinu? I posle toga dobijam na mejl ulaznicu koju treba odstampati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 11, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki983 0 Napisano Jul 13, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Ritopek Motocikl: Honda VFR 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari imam par pitanja za one koji su iskusili Brno i citavu tu moto gp lepotu. Porucio sam gold kartu preko sajta https://www.gootickets.com/ Zanima me da li je neko kupovao vec kartu preko ovog sajta i kakva su iskustva. Porucio sam je pet nedelja pred sam pocetak dogadjaja, obavestili su me da ce mi stici pdf u tri do cetiri nedelje pred sam dogadjaj. Posto mi nista jos uvek ne salju pitao sam ih ponovo, odgovor je bio da ce mi stici nedelju dana pred dogadjaj i da kartu mogu odstamati u hotelu. Da li je neko kupovao kartu preko njih i da li je to ta procedura? Unapred hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kartu za "CAMP A" ako nekog zanima...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 13, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A da administracija razmotri da ovu temu prebaci u neka putovanja ili nešto slično? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide preko Austrije, gde je najbolje kupiti vinjetu za Cesku? Ako bi placao u Krunama pretpostavljam da mi je svejedno gde bi je kupio? Ko je bio prethodnih godina, jedno pitanje vezano za internet i za obilazak grada. Koju internet karticu uzeti i koliko se krece cena? (Da bude dovoljno interneta za 2 dana i 3 osobe) Sta preporucujete da se pogleda u gradu(Brno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako se ja secam dobro, u ceskoj se ne placa vinjeta za motore. od dolaska pa od odlaska nisam izasao sa staze, tako da za obilazak nemam pojma. net uzeo neku karticu sa nekim netom, koju smo spizdili za pola sata, i odustali od te ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 23, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2018 at 3:26 PM, steefanv said: Sta preporucujete da se pogleda u gradu(Brno)? Pivnice... Pizdarija!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 25, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan stari dio grada, univerzitetski dio grada, ono vrijeme koje nismo bili na stazi, šetkali smo, baš sam se prijatno iznenadio. Prelijepo izgleda, uređeno, katedrale, crkvice,,.... baš ima šta da se vidi. A tu su i pivnice i restorani, pa opleti baćo do mile volje. Mi smo srećom naboli smještaj baš na rubu pješačke zone i kad budemo išli sljedeći put, gađamo opet isto mjesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Avgust 1, 2018 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2018 at 11:15 PM, to crank said: Kako nije? Nešto nisam razumeo?! Pošalju ti mailom kartu (na tvoj mail, s tvojim imenom) ti odeš u kopirnicu i onaj što štampa odštampa dve itd. Znači da ne samo da treba da budeš maler da naletiš nepoštenog kopirdžiju nego treba da budeš maler da i on hoće u Brno na trke i još pride da budeš toliki maler da se zove isto kao ti... Ti mene nasmeješ svaki put al fora je skroz ok druže ne brini odeš najopustenije neema sanseda se to desi tako se već godinama ide i nikad niko nije imao problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sve u redu,nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide u Camp A, nek pozdravi raju, i ne zaboravi da u kampu kod skroz desne bandere ima razvodni ormar sa par uticnica (poneti/kupiti produzni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Drug zaboravio pass za account na kome su karte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Avgust 3, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, hard_rock said: Drug zaboravio pass za account na kome su karte.... Hahahaha.. da ne veruješ šta sve može živom čoveku da se desi!! Jeste rešili nekako?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je prodao kopirdziji kako @to crank rece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, to crank said: Hahahaha.. da ne veruješ šta sve može živom čoveku da se desi!! Jeste rešili nekako?! Jesmo, tehnicka podrska poslala na mail u attachmentu.... Ne kontam ljude koji ne koriste slicne lozinke. Nema zapisivanja znaci uvek su kombinacije samo se izmeni broj i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan G Sektor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan https://vimeo.com/283447270 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jel neko prodjirao motor po stazi? kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAFI 0 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sarajevo Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2018. at 13:53, zlig0r je napisao: jel neko prodjirao motor po stazi? kako je bilo? Bila je gužva, al je bilo OK čini mi se 3 kruga da se išlo. Naravno pod kontrolom :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...