Alexa90 11547 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ali nemam daljinski. Riknuo. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 18, 2017 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pored motora koji se sredjuje malo sam i auto brendirao. Evo da vidite kako to izgleda: Ukoliko treba pomoć za Sremčicu da se nose pokloni, imate na raspolaganju i ovaj pick up Mrazomobil! Neka mi se neko javi ukoliko želite i ovaj auto u koloni. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 18, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i ništa nam nije falilo... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Decembar 18, 2017 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Usamljeni jahač said: Drugari, pored motora koji se sredjuje malo sam i auto brendirao. Evo da vidite kako to izgleda: Ukoliko treba pomoć za Sremčicu da se nose pokloni, imate na raspolaganju i ovaj pick up Mrazomobil! Neka mi se neko javi ukoliko želite i ovaj auto u koloni. Tebe neko može da prevaziđe samo ako sa pojavi sa irvasima i patuljcima. Drugačije, šanse nema 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 18, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @drs @makikt bravo , nisam ni sumnjala u tebe i da Vam sapnem - u subotu lepo vreme 7'C cak ce i sunce da proviri ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 102 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 18, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Politička prepucavanja i nadjebavanja preko leđa nesretne dece. Kakva smo mi sprdnja od države!!! http://www.blic.rs/vesti/politika/odbili-djilasovih-280000-ministarstvo-rada-i-ustanova-za-decu-sremcica-ne-zele/61n97zs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14124 Napisano Decembar 18, 2017 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neka prosledi BJB-u pa ce biti urucene,nije bitno odakle su nego gde ce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 18, 2017 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arso je napisao: Politička prepucavanja i nadjebavanja preko leđa nesretne dece. Kakva smo mi sprdnja od države!!! http://www.blic.rs/vesti/politika/odbili-djilasovih-280000-ministarstvo-rada-i-ustanova-za-decu-sremcica-ne-zele/61n97zs Ovo nema veze sa državom nego sa narodom koji ga čini kao prvo.Pitanje je koliko je sve ovo tačno s obzirom da novinama ne verujem ništa.Postavio bih pitanje da li našu donaciju onda neko prvo mora da odobri i ako je to tačno neka neko od admina to potvrdi. Takodje mi je nejasno osim ako nije na neki način direktorka ucenjena da ne sme da se oglasi s obzirom da je to budžetska ustanova.Smatram da da humanitarno rad je podredjen onima kojima je to potrebno , a ne promocija humanitaraca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1750 Napisano Decembar 18, 2017 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Našu akciju smo u startu dogovorili sa direktorkom doma i tu nema više prepreka. Što se naše donacije tiče, mi smo se prve godine opekli jer smo uz paketiće donirali i određenu tehničku robu koja je između prve i druge Dedamrazijade prosto nestala. Zato od druge Dedamrazijade nosimo samo paketiće i sve napore usmeravamo ka deci isključivo. Molim da ignorišemo politiku i dnevna dešavanja jer nam ništa dobro to neće doneti. Različiti smo ljudi, ujedinjeni oko nečega lepog i humanog i hajde da se držimo toga. Mi znamo šta radimo i za koga to radimo, ne treba nam niko drugi niti nas drugi mogu ugroziti. Guramo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 18, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a da se malo manemo politike? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 18, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo... Ima da šljaštiš kao "jelka" Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 18, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a da se malo manemo politike?Ilustrovane ili politike express...samo nemoj da se manem politikinog zabavnika.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Decembar 18, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio nove led-ove 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 18, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, wizard666 je napisao: Drugari, a da se malo manemo politike? Manuli bi se mi nje, ali nece ona da se mane nas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 102 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Quote 8 hours ago, Štef said: Ima da šljaštiš kao "jelka" Sent from my GT-I9300 using Tapatalk О da, kao pokretna jelka.... dan drugi.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 19, 2017 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BuNdA 5 Napisano Decembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Decembar 20, 2017 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Još samo malo vremena je ostalo do akcije. Ako ima još raspoloženih da ostave donaciju i preuzmu odelce, spisak radnji je u prvom postu ove teme. Iskoristite taj odlazak i da proverite šta je na akciji po moto radnjama. Vidimo se 23.dec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano Decembar 20, 2017 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, norveški pankerski hor peva za nas: Vidimo se u subotu!!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuuuuu . . . . Svakako sam crven ako ništa drugo . . . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bio u zemlji do juce, jel se zna, ima li jos odela, jel kasno sutra eventualno u petak da se uzmu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ima odela još uvek u radnjama navedenim u prvom postu ove teme. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURNOUT MOTOCIKLI - OPREMA 62 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ducati - Bimota Prijavi odgovor kao problematičan Ponecemo i u subotu par odela, tako ako neko nema drugu mogucnost neka u subotu potrazi Ducati kombi ispred gradske skupstine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...