Savan 8690 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, čekam slike. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumica86 6 Napisano Octobar 26, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, čekam slike. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProDogovoreno "Life is like riding a bike. To keep your balance you must keep moving." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 26, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cestito, osecao sam ja to u mojim starim kostima Naravno, ocekujemo slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumica86 6 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Provozan pred kisu"Life is like riding a bike. To keep your balance you must keep moving." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaar! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3308 Napisano Octobar 27, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Top! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan stvarno dobar, ... zelim samo zadovoljstvo na njemu da dozivis, a bogami i TI da vozis decka pa da se svi vrte i cude, .... jer znamo da je neobicno da cura vozi decka na motoru hihihih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke devojcice,dobar izbor.Puno lepih i bezbednih kilometara zelimПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guster 2 10 Napisano Novembar 1, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Milice.Predlog Honda Hornet(trazila si naked),ne sto je ja vozim,nego sto nista laganije i upravljivije u toj kategoriji nisam vozio.Imam 45 i navozao sam se svega i svacega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guster 2 10 Napisano Novembar 1, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2017. at 12:04, Biker-Boy je napisao: Taj rad Nema sesir:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumica86 6 Napisano Decembar 20, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima!"Life is like riding a bike, to keep your balance you need to move" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 29, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa si na motoru, nego, veži pertle i čuvaj zdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumica86 6 Napisano Decembar 29, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa si na motoru, nego, veži pertle i čuvaj zdravlje lenjos' U pravu si"Life is like riding a bike. To keep your balance you must keep moving." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...