igor-ns 96 Napisano Octobar 17, 2017 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Prvi sam vlasnik, 2008. godište, kupljen nov u zemlji, prešao 43.000 km. Redovno održavan, svi servisi rađeni u ovlašćenom servisu. Motor prodajem isključivo zbog nedostatka vremena (zadnjih par sezona vožen 1000-2000 km u sezoni). Podrazumeva se da nije havarisan, popravljan i sl. Mene je odlično služio a siguran sam da će tako biti i sa sledećim vlasnikom. Cena je 3100 eur, a za članove foruma sam voljan da poklonim i nešto od opreme (tank torba, tail torba-obe Givi, štender...) Za sve informacije tel. je 065/3422-002 - Igor. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Octobar 21, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Jos i prvi vlasnik.... Nisam nikada probao ovaj model, kao mali bking izgleda. Sretnu prodaju zelim, Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 21, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je extra ponuda, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od 100 je ovakav. Siguran sam da ćeš ga se ‘rešiti’ u jako brzom vrem intervalu. Svakako srećno sa prodajom i da se ubrzo predmislis pa pazaris nešto drugo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 21, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I cena je super. Ovo ce brzo otici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 21, 2017 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim komentarima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1598 Napisano Octobar 22, 2017 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dom Kulture Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Najkorektnije održavan i upotrebljavan motocikl ikada (naravno koji ja poznajem)... SVE preporuke za potencijalne kupce koji se pronalaze u naked kategoriji, ovo je definitivno BEST BUY. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 25, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Lep, srećna prodaja. Sent from my MI MAX using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat koleginici Milici. Želim joj da je dobro služi kao i mene, kao i puno bezbednih kilometara. Može lock. Hvala još jednom svima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sliku??? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice? Nažalost, nemam, nisam se setio da je slikam. Nadam se da će se javiti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...