hard_rock 7449 Napisano Februar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Za vfr je poznato mada sam citao ovde redovno za nekoliko hondi isti problem...Cak i na afrikama... Ne znam kakav im je to propust bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 9, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kad su napravili motor, sklopili je lepo, dolazi direktor u kontrolu, ono sve savrseno, inzinjeri puni sebe, sve bez greske... Al disa pocinje da vristi, "Aaaaa! Pa propascemo, svi ce da kupe motore i nikad nece niko nista da popravlja, aaaaa, harikiriii!!!" Inzinjeri, ludilo, panika, sudaraju se medjusobno, drz, vadi, sjebi... I kako su prvo iscupali sediste, tako su videli regler..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i suzukija i mucio muku sa reglerom,a bitno ga je ismjestiti na drugo mjesto da ima hladjenje bolje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...