VR46 560 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za Kuma. Kawasaki je u odlicnom i fabrickom stanju. Kupljen od prvog vlasnika u Beogradu. Tri originalna kljuca. (2 crna i 1 crveni). Originalna kilometraza. 28000km. Uradjen mali servis pre 1500km. ( Sipan Motul 300V). Pre 2000km stavljen nov Zlatni DID lanac i lancanici. Stavljena pancir (teflon) creva na sva tri diska. Bocica za ulje Rizoma. (Originalna) Stavljene kratke rucice. (Zlatne) + Fabricke. Puig zatamljeni poviseni vizir. KN filter vazduha. Akrapovic kompletna linija. Xenon ubacen u oba fara. Gume dobre. (Michelin Pilot Road 4) Registrovan do 05.07.2018god. Prenos obavezan. Kontakt 0646801136 (Samo Viber jer Kum nije u zemlji.) ili PP. Cena: 4600e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po meni naj lepsa u klasi sestotica! Sretnu prodaju zelim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 27, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Odlična Kava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Хвала колеге,мотор је стварно одличан. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno dobro izgleda...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 28, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Njam njam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Нинџа је у Београду,може се погледати кад год будући купац буде хтео... [callme] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 23, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Спреман је за зимски сан,или новог власника 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 23, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda.Послато са GT-P5110 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Хвала колега! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 18, 2017 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Kao stvoren za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 56 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj sportskih motora ali ovo stvarno izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas lep, fensi i gotivan motor, ali... Nedavno sam se sa kolegom na jednoj voznji zamenio - on je seo da isproba moj z750s, a ja njegov zx 636. Par dana posle toga njegov je osvanuo u oglasima krivicom mog motorina, a ja ne planiram da pazarim 6-ticu... :-D U poredjenju ova dva motorina negde se dobija, negde se gubi, ali 600-tke nisu ono sto bih "gadjao" kao iduci bajk. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SHOKLA je napisao: Ovo je bas lep, fensi i gotivan motor, ali... Nedavno sam se sa kolegom na jednoj voznji zamenio - on je seo da isproba moj z750s, a ja njegov zx 636. Par dana posle toga njegov je osvanuo u oglasima krivicom mog motorina, a ja ne planiram da pazarim 6-ticu... :-D U poredjenju ova dva motorina negde se dobija, negde se gubi, ali 600-tke nisu ono sto bih "gadjao" kao iduci bajk. Izuzetno retko komentarisem u forumu prodaja ali ovaj kometar mi je stvarno zanimljiv te se unapred izvinjavam @VR46 za off topic. Bez namere da budem provokativan ali sta je coveku koji vozi 636 sa 100+ konja bilo toliko fascinantno na z750 da je svoj motor posle par dana morao da stavi na prodaju? Izuzev udobnosti (pri cemu to ubrajati kao manu i nedostatak sportskog motora je po meni smesno i nerealno) ne vidim nista kao potencijalno veliki + tvog motora.. Mozda gresim. P.S Ninja iz oglasa brutalno izgleda. Srecnu prodaju zelim! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan @Djole RS : Па шта чекаш? @:Dzoni1991 : Хвала! @:SHOKLA: Не знам како да протумачим твој пост,прво хвалиш мотор,а онда упоређујеш са тотално другом класом мотора, и онда кажеш да ти не бих гађао ову класу...Чему све то? Мене нешто кад не интересује ја ћутим. @:SkomY: Ма опуштено за офф.Хвала за лепе речи. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan @VR46 cekam da prodam ovaj moj pa tad da pricamo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Z750s je obican traktor u odnosu na Kawu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 11/20/2017 at 1:07 AM, SkoMy said: Izuzetno retko komentarisem u forumu prodaja ali ovaj kometar mi je stvarno zanimljiv te se unapred izvinjavam @VR46 za off topic. Bez namere da budem provokativan ali sta je coveku koji vozi 636 sa 100+ konja bilo toliko fascinantno na z750 da je svoj motor posle par dana morao da stavi na prodaju? Izuzev udobnosti (pri cemu to ubrajati kao manu i nedostatak sportskog motora je po meni smesno i nerealno) ne vidim nista kao potencijalno veliki + tvog motora.. Mozda gresim. P.S Ninja iz oglasa brutalno izgleda. Srecnu prodaju zelim! Pa, nemam pojma sta je tacno vlasniku 6-tice prolazilo kroz glavu posle voznje mog "Z"-a, ali je odusevljeno komentarisao da je razlika kao dupe i oko, sa naglaskom da je "Z" predstavljao OKO. Sto se mog utiska tice, agilnost i ogibljenje su na strani 6-tice, potezanje iz nizih i srednjih obrtaja je zadatak bez resenja koji Z postavlja 6-tici, a to su obrtaji koji se, realno, koriste u svakodnevnoj upotrebi. Polozaj sedenja i zastitu od vetra si vec naveo kao + "Z"-a (sto ne navodim kao prednost, vec samo konstatujem). Potrosnja pri realnim uslovima voznje 100-130km/h je opet u korist "Z"-a, zbog veceg obrtnog momenta pri tim brzinama, i duzeg prenosa u menjacu. Idealan spoj bi bio Z sa ogibljenjem i kocnicama od 636 (sto mi se javlja kao iduci upgrade). Generalno, Z je sa svojih 150ccm vise (+25% od 600ccm) mnogo upotrebljiviji motocikl za svakodnevnu upotrebu. A nismo svi profi trkaci sa slik gumama na nekoj pisti, ili imitatori istih... Valjda se zbog toga i kolega, vlasnik 636 odusevio mojim traktorom... :-) Jos samo da napomenem da je 636 bila prethodne generacije od ove sa oglasa, ona sa auspuhom sa strane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 11/20/2017 at 0:28 PM, VR46 said: @Djole RS : Па шта чекаш? @:Dzoni1991 : Хвала! @:SHOKLA: Не знам како да протумачим твој пост,прво хвалиш мотор,а онда упоређујеш са тотално другом класом мотора, и онда кажеш да ти не бих гађао ову класу...Чему све то? Мене нешто кад не интересује ја ћутим. @:SkomY: Ма опуштено за офф.Хвала за лепе речи. Pa, hteo sam da pohvalim dizajn motora, kao i stanje tvog primerka, barem onog sto se da videti na fotkama. Tu nije bilo nikakve lose namere. A onda, valjda zato sto mi je bilo dosadno, izneo sam neko svoje iskustvo i stav sa 600-ticama uopsteno. Generalno, kada neko vreme vozis motocikl vece zapremine, sve 600-tke ti dodju kao asmaticne brusilice, barem u uslovima normalne upotrebe. Izvini ako sam na taj nacin povredio tvoja osecanja. Tesko mi je da precutim bilo sta sto mi je na pameti, pa dolazimo do ovakvih situacija. U pravu si, oglas je tvoj, motocikl je tvoj, imas pravo da se nadjes povredjenim mojim komentarima, ma koliko realni bili. Ukoliko me direktno ne pozovete (bilo ko) da se vratim u ovu temu, i navedem jos sto-sta od svojih razmisljanja o navedenim Kawama, ja se iz iste odjavljujem. Veliki POZZZ i brzu prodaju ti zelim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Novembar 22, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свако има право да коментарише,па ово је Форум,али сматрам да постоји тема која је намењена за то, а не оглас. Хвала,поздрав! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 23, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. Izuzetan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse od ovog modela ZX6R po meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Januar 13, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Al" izreklamira Shkola svog Cet-a 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Januar 14, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Хвала колеге на лепим речима,цена подложна корекцији. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...