mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A sunce ti poljubim. Pa vala je Markez zasluzio, toliko zeljan pobjede, par puta van staze, rizikovao je prilicno. Na kraju se isplatilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Septembar 24, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična trka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Septembar 24, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Markez koliko je izletao ima garantovano 400m više na kilometar satu, od ostalih Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18719 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast MM, jaako na ivici, bar jedno 3 zuta kartona je imao... prosto je isao na sve ili nista i dobio sve. Jako hrabar izbor guma (h h) i isplatilo mu se. Ales odlicna voznja, kalio odlican, pedrosa sjajno, mozda je mogao i vise, ali se zaglavio na pocetku iza vin. Rosi hrabro. Odlicna trka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 24, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zafali par krugova da dovija i ktmovci ošišaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 24, 2017 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A što se Pedrosa zamerio komentatorskom dvojcu na Sk... Neće mu više biti blagonakloni Džankića sam do sada branio ali sam završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A i Dovi polagano gubi simpatije . Pa ti vidi Djuka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da ih još uvek slušate?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna trka,neizvesna do kraja.MM pokupio sve fore od ostalih-srcan do kraja. 600 tke se vozile "na noz" Sto kaze kolega bas je zanimljivo kad krene trka sa istrosenim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, MOTOM said: Da li je moguće da ih još uvek slušate?! Ja bih radije gledao tenis parove nego MotoGP na SK Srbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14306 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 6117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje Rossi ce aktivno gledati kako Markez stize devetu titulu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 24, 2017 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MOTOM je napisao: Da li je moguće da ih još uvek slušate?! Kad me mrzi da jurim strimove po kompu... Tako mi i treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 24, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Djusi_998 je napisao: Kad me mrzi da jurim strimove po kompu... Tako mi i treba. Isto, al eto naucis nesto, danas smo saznali da su za uspjeh potrebne tri stvari: motor, vozac i gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 813 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo brine jedna stvar, ako Lorenco do sledece sezone uspe jos malo da udje u stos sa Dukatijem, sta da traze ostali vozaci onda? Posle prve trecine sezone je uspevao da izbije na prvo mesto na 2-3 kruga, sad je uspeo pola trke da izdrzi i nije previse zaostao za Hondama +2,028 iza Markeza i +1,149 iza Pedrose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2456 Napisano Septembar 24, 2017 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vodio je 15 od 23 kruga . Polako diže formu i savladava zver. Mada je izgleda honda dosta poboljšala snagu, više joj dukac ne bega na pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 24, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da su uštrojili Dukca, da sačuvaju gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, MOTOM said: Da li je moguće da ih još uvek slušate?! ja platio live timing pass koji ima i audio komentar, ali je mnogo kasnila cela aplikacija u odnosu na prenos. pri tom je pred kraj trke live timing crko... dadoh dorni 2€ kao papan XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18719 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Robin Hood je napisao: Pre bih rekao da su uštrojili Dukca, da sačuvaju gume. I meni deluje da su Dukca ustrojili zbog balansa i boljeg cuvanja guma, takodje deluje da su hondu nasvirali na konto pouzdanosti. Danas je cak Pedrosa izgasirao Dovija na pravcu, u jednom trenutku. Jbg... sampionat uzima paket koji je konkurentan u svim uslovima, na svakoj stazi. U tom smislu se prave kompromisi i radi razvoj tokom sezone. Pogledajte kako na kraju sezone nezavisni timovi ne prave onakva iznenadjenja kao sa pocetka, ne mogu da prate razvoj desetina malih stvari i posledicno balansiranje paketa, za sta fabrike imaju ljude (tj budzet)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa ima 50kg... mogao bi i samog sebe da izgasira! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi... zar i u 2017 da pričamo o SK?!? Skupite se 3-4 uplatite 100€ Dorni i uživajte celu sezonu. Ko ne zna ni jedan ponuđen strani jezik ima opciju "ambience sound" niko ništa ne kenja samo se čuju motori. Može i 5 ljudi od jednom kolko sam ja video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18719 Napisano Septembar 24, 2017 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Moze 4 strima paralelno, ali sa jedne ip adrese. min cena je 139.99. Od ove god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 849 Napisano Septembar 24, 2017 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Иако навијам за Росија сматрам да је маркез заслужио да буде победник овогодишњег шампионата. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Иако навијам за Росија сматрам да је маркез заслужио да буде победник овогодишњег шампионата.Naravno da jeste, realno ja nikad nisam video vozača koji je spreman da toliko rizikuje i u svakom trenutku traži limite. Ne znam da li iko više pada od njega, možda Sam Lowes samo, a možda i ne.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Septembar 25, 2017 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vise bi voleo da Vinjales ili Dovi uzmu ovu titulu, ali morace dooobro da se namuce sa Markezom, a u slucaju da Markez uzme titulu, stvarno bi vec mogao da promeni tim, smorio je vec, bojim se da ne bude dosadan sampionat kao onda kad je Mick Doohan 5 godina zaredom pobedjivao, (svaka cast coveku) al su mi takve trke smorcina ziva... Ako Markez stvarno ima muda (a verujem da ima) nek ode u neki drugi tim i dokaze svoju superirornost, kao Rossi sto je onomad uradio presavsi sa neprikosnovene Honde na Yamahu koja godinama nije omirisla titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18719 Napisano Septembar 25, 2017 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vikend je bio zanimljiv i po tome što su u sve tri klase pobedili vodeći u plasmanu, pri čemu su sva trojica rizikovali i tako došli do pobede. A ni jedan nije to zaista morao, nije bilo na život i smrt. PS: Malo mi krivo zbog Lutija, ali i Morbideliju mora da se skine kapa. Ništa manje nego starijem Markezu! Isto tako, mali Markez nije bio ništa manje hrabar od Rosija, mada se slabo to spominje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...