oldtajmer 78 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih, Bmw r90 s , u bilo kakvom stanju. Interesuje me , da je sto originalniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 15, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Po mogucnosti u fabrickom stanju za 1000E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Utjerivac je napisao: Po mogucnosti u fabrickom stanju za 1000E? E , to bi bilo , odlicno. Ideja je , kupiti neki i napraviti da bude u fabrickom stanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Septembar 15, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao je deda Sava iz Bg. Ali se njegov vodi na 50/5. A cena je bila ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci model R 90 S.Ima ovde u Bgd jedan preuredjen, (bolja rec je upropasten)u bobera,bas taj,deda Savin.Moj drug je takodje imao R 90 s,ali davno bese,sredinom 90-ih ga je prodao.Taj motor ima sirovu snagu,bas muski motor,visoko cenjen u svetu.Vozio sam ga vise puta,bas ta njegova sirovost je upecatljiva.Ne znam u cijim je rukama taj motor zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 15, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, oldtajmer je napisao: E , to bi bilo , odlicno. Ideja je , kupiti neki i napraviti da bude u fabrickom stanju . Neces to naci nigdje, a ko ga ima ( i ma nesto u glavi ) vec je fabrickom stanju i sa cifrom od cca 5 - 6000E pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 15, 2017 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije stalo do pedigrea (šta piše u saobraćajnoj) relativno lako možeš da ga napraviš sam. Ono što vizuelno razlikuje 90s od sabraće serije /6, /7 je maska (koju već imaš), kokpit (voltmetar i sat koji je znao da isprazni akumulator), sedište (verovatno najteže i najskuplje za naći), Del Orto šiber karburatori, dodatni disk napred i dvobojni umesto jednobojnog rezervoara. U samoj mašini razlika je u prečniku klipa (cilindri se samo razbuše na novu meru), bregastoj i ventilima. Sve lako rešivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Septembar 15, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, spredrag je napisao: Ako ti nije stalo do pedigrea (šta piše u saobraćajnoj) relativno lako možeš da ga napraviš sam. Ono što vizuelno razlikuje 90s od sabraće serije /6, /7 je maska (koju već imaš), kokpit (voltmetar i sat koji je znao da isprazni akumulator), sedište (verovatno najteže i najskuplje za naći), Del Orto šiber karburatori, dodatni disk napred i dvobojni umesto jednobojnog rezervoara. U samoj mašini razlika je u prečniku klipa (cilindri se samo razbuše na novu meru), bregastoj i ventilima. Sve lako rešivo. Ali pod uslovom da se ima neki /6 ili /7... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Septembar 15, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, spredrag je napisao: Ako ti nije stalo do pedigrea (šta piše u saobraćajnoj) relativno lako možeš da ga napraviš sam. Ono što vizuelno razlikuje 90s od sabraće serije /6, /7 je maska (koju već imaš), kokpit (voltmetar i sat koji je znao da isprazni akumulator), sedište (verovatno najteže i najskuplje za naći), Del Orto šiber karburatori, dodatni disk napred i dvobojni umesto jednobojnog rezervoara. U samoj mašini razlika je u prečniku klipa (cilindri se samo razbuše na novu meru), bregastoj i ventilima. Sve lako rešivo. Znam sve to. Ja imam , kompletan , nov motor, bez zamajca i korpe ,nov menjac i novu viljusku. Nabavljeno jos ,1982 i stoji konzervirano. Ali nemam , vise nista. Zato , trazim ,neki koji je kompletan , kao osnovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Septembar 15, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Benito nekih delova. Pogledaj na kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 15, 2017 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan To i htedoh reći. Mnogo je lakše naći i doraditi bilo koji "običan" /5 /6 /7 nego nabasati direktno na R90. U Srbiji praktično nemoguće. Policija ih na žalost nije imala, inače bi bila druga pesma. Cena dorade okvirno: - kokpit =100-150 evra; sedište = 200-250; karburatori = 300-350; disk = 120 (ebay) - 300 (BMW); klješta, čizma, crevo, razdelnik = 150-200; farbanje = kako se snađeš. Ne znam trenutne cene u Evropi, ali u Australiji se R90 ne može naći ispod $10000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...