Juan 97 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kada se ukida i da li se ukida trajna reg za 50cm? Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne radi ništa po tom pitanju...vozi i uživaj...jedino bi bilo ok da imaš i osiguranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 6, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam napisao pa obrisao da se nebih suvise pravio pametan. Izvinjavam se pre svega urednistvu, molim brisanjac ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 7, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam napisao pa obrisao da se nebih suvise pravio pametan. Izvinjavam se pre svega urednistvu, molim brisanjac ovoga.Kazi, tu smo da razmenimo misljenja i pomognemo jedni drugima..Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2017. at 18:50, Lenko je napisao: Niko ne radi ništa po tom pitanju...vozi i uživaj...jedino bi bilo ok da imaš i osiguranje... Da, moras da imas polisu svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 24, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2017 at 15:31, Biker Q je napisao: Da, moras da imas polisu svake godine. to je jedan od razloga zasto sam kupio nov a ne polovan skuter od 50 ccm.Polisumoze da izvadi samo vlasnik iz saobracajnne.Skoro niko od vlasnika drugi-treci nema coc pa ga nemozes registrovati a pravi vlasnik sa saobracajne nece vise da se zeza da ti registruje. To uzrokuje da gad gadjas u sta ces da udaris gadjas sto jeftinije vozilo po mogucstvu ne moje da se ne bi tuzili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i ti, a ko mu znaš broj lične karte...da ne cimaš čoveka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...