N.F.S. 22539 Napisano Septembar 14, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trazim fazer ili tdm u zamenu... Da budu leeepi i ispravni k"o ovaj koji nudim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Septembar 21, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2299e za kes! Moze da bude i vise ako se natezemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Septembar 27, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Diskretni voltmetar ugradjen, da pratimo rad cudljivog Hondinog reglera... Mozete mi nuditi putne motore u zamenu, r i rr me ne zanima, coper i hard enduro masine takodje... Plava boja displeja indenticna onoj na masci i rezervoaru, detaljisalo se malo... Obratiti i paznju na prekidace, nisu goreli niti pobeleli na suncu, lepa glatka crna boja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 17, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i ocekivao Stiv design iz Nisa je majstorski odradio sediste! Po slikama sudeci... Sutra je kod mene pa cu dodati slike izgleda na motoru, nadam se povecanoj udobnosti posto je to bio imperativ, izgled je onako usput hhhh. Ulaganje sam nastavio, cenu ne podizem! 2300eura za tehnicki i po mojim merilima vizuelno lep i ispravan motor, Registrovan do 8 meseca naredne godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 17, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mu treba vremena da uradi to kad mu posaljes? I koliko je €? Jako lepo izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 17, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U mom slucaju cekanje je 9 dana, 8500din je rad i materijal... Covek komunikativan i dobar za saradnju... Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 17, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 18, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Fotelja! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 19, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko primecujem Honda ostaje u vlasnistvu :D, verovatno sam je precenio, kes ponudu za dva meseca sam jednu imao (ocigledno ne dobru) i brdo zamena gde ljudi pokusavaju da se otarase svojih motora... Cast pojedincima, mahom sa bjb_a... Nude mi "zveri", vecinom r-ovi u "opremi" sa alija, pocepani burgijama izduvi radi boljeg zvuka, kratke sportske rucice (citaj otpala kuglica prilikom ispravljanja), kociona creva, viziri, farovi, drececi nosaci tablica, retrovizori koji se preko 70km na H sami sklapaju, aerodinamike radi valjda... Vise kineskog nego japanskog na njemu Bog te tvoj! Tu su i alarmi, biperi i razni bliceri i led trake kod naprednijih, nisu lepi niti kvalitetni a ni po zakonu! Podizu cenu ljutoj masini, "oprema"!!! A da! AKRAPOVIC! Svaki drugi ima AKRAPOVIC, bas tako velikim slovima istaknuto, ako doplatis jos par evrica moz" dobiti jos neku marku samolepljivu, SC project i mivv su vidim popularni... Sve sami PRCovi, kupuje omladina, svi zadovoljni... Jbs ulja i filtere, kocione plocice i servisne intervale! Neka svicka i galami... Bato! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 19, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se nekada lepo vozio... Bez pritisaka! Nisam znao ni za filter i ulje, tekuce odrzavanje, ciscenje i dotezanje lanca, spaner, svecice,poliranje i jos svasta nesto... Pih! Sada se drugi lepo voze, ja ne mogu, dosta toga znam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 19, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kad hoces noviji motor, pa sidjes sa konja na magarca, a litra je uvijek bila litra i 80-tig i sad, samo razlika u konjima koji ti na ovom podnevlju ne znace mnogo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vecinom si u pravu, slazem se... Izgubio sam obrtnog momenta i to mi strasno fali, i na veliku masu sam navikao pa se sada osecam ne sigurno... Unapredjenije su kocnice dosta i ovaj motor je dosta ugladjeniji, kultivisaniji, ali polozaj... Uhhh kao na r6, ocekivao sam veci komfor od jednog f-a. Pozdrav Nenad. P.S. Ostalo je da pazarim ABM-ov podizac kormana i pripadajuci korman sa crevom za kocnicu, 400eura je set i vizir se mora prepraviti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ne pipaj nista vise perfektan je, pazaricu ga za par meseci ako ne ode 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nile. na komplimentu, mesto dela novca moze portret mog sina na platnu, 35x45cm... Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je grehota seckati vizir i stavljati taj ABM poviseni korman i slicne stvari na ovakav motor, bolje onda kupiti recimo: Hornet S, Bandit S, Fazer.... nego upropastiti dobar CBR. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 20, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ja na mom gsx600f povisio volan od bandita I stavio veci vizir posao do bola al od prodaje nista samo mornarske merdevine I dva jeza iz istog legla 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma... Gledam da olaksam sebi voznju, iskreno niti sam u stanju da vise ulazem, a nije ni isplativo i ne mora da bude! Samo da on meni "legne", da se osecam lepo i udobno kada krenem... Proredio sam voznje, porodica, obaveze... To malo sto predjem zelim da mi bude udobno i lepo, ne vozim brzo, nikada i nisam ali cenim snagu i gabarite, i tezinu prihvatam kao plus... Ovaj sam motor kupio da olaksam finansijski deo, manje kubika, niza cena registracije, mala potrosnja ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Octobar 20, 2017 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 12 godina vozih ovaj motor, bez kvarova i stucanja, samo voznja! Vukao je kao voz u svakoj brzini, stabilan i jak... Prodadoh ga tek registrovanog za 1400e, po ceni izakane aprilije rs125 koja ne moze da dobaci do Beograda... Nisam se vezao za ovu sestoticu jos uvek, svoju hiljadarku sam bas prisno dozivljavao i pazio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dogovaracemo se samo da se ja priblizim cifri... Inace pratim od prvog dana i mnogo ali bas mnogo mi se svidja motor, a tvoj je za svaku preporuku, sve vreme pratim temu i potajno se u sebi nadam da ga neces prodati u skorije vreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Eto NFS ,sad znas ko ti izmalerisao prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan taj sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A ako ne skupis dovoljno kinte za NFS-ov F4, uvek mozes da kupis moj F2 Aj kad vec trolujem coveku oglas, da bar ponudim svoju lepojku, lepa, jaka, punoletna devojka 26 god. u najboljim godinama, iskusna, prosla kroz sve i svasta, zna sta hoce u zivotu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano Octobar 20, 2017 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da vi znate koliko mi Nile danima kuka za NFSovu F4, prosto mi dodje da prodam svog bandita da mu uletim kintu da je pazari, samo da prestane da prica o njoj... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 20, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu, priznajem, zaljubio sam se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...