vanlekeki 10 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vracam se danas iz cg pa razmisljam da idem kanjonom nazad, dosao preko zabljaka. neko mi rece da je kolovoz klizav kroz kanjon, ima li neko iskustva i dal treba da na nesto obtatim paznju ako idem motorom tim putem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 19, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo pun gas i polako. Sve je ok sa kolovozom, a neke kraće deonice su i ponovo presvučene. Na 8-9km od Podgorice su radovi i posle prevoja Crkvine. Tu imaš i semafor ali nema čekanja duže od 15min. Radovi su i izmedju dve granice pred Brodarevo. Murije ima obično na usponu na Crkvine jer je ograničenje 50 i oko Nove Varoši, Zlatarskog jezera pa obavezno posle deponije kad prodješ Kokin Brod. Sretno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Avgust 19, 2017 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno je jako lepo voziti kroz kanjon. Meni su roditelji hteli oci da izvade kada sam im rekao da cu do mora ici tim pravcem. Treba obratiti paznju na ulazak/izlazak iz tunela i drzi se dalje od razdelne linije. Najveca opasnost su idioti koji ne znaju da voze pa obavezno drzi podooobro rastojanje, jedno oko napred, drugo na retrovizor. Motri na odrone i mesta gde se sliva voda. Ja sam vozio oko 60km.h i nikakav problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 22 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Brate put je ok samo nemoj da divljas pazi ima dosto tunela krivina ako padne neka kisica asflat je klizav katastofa...samo lagano i extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel cekate u redu na granici ili malo preteknete kolonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da pitaš za oproštaj nego za dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3334 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje sam se vratila tim putem (poslednji put od mnogih pre toga ☺) Asfalt je odličan, gužve u pravcu iz Podgorice ka Beogradu uopšte nije bilo. Kroz kanjon sam prolazila između 10 i 11h pre podne. Da li slučajno tada nije bilo gužve ili je inače u tom smeru nema, ne znam. Ima radova koje je Urban Cruiser pomenuo ali se gotovo i ne primete osim pre Nove Varoši gde se napravila poduža kolona zbog semafora. Ja sam je pažljivo zaobišla kad je bilo moguće tako da se ni tu nisam zadržala previše. Na ovom graničnom prelazu je veća gužva nego preko Jabuke i stvarno bi prokuvala da sam čekala u redu. Obišla sam red, stala iza drugog, trećeg vozila na prelazu, onog iza pitala rukom za dozvolu da me propusti i bilo je ok. Mada se desilo baš na crnogorskoj granici prošli put na prelazu za Bosnu u Šćepan Polju da vozači automobila prave problem (meni srećom nisu ni tada ☺) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa kolima uvek uredno cekam al sa natovarenim motorm, jaknom, slemom je bas heavy pomerati se mic po mic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3334 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ja kolima ni ne idem ☺, bar nisam skoro. Ali svakako bih i ja uredno čekala u redu, kako drugačije. Međutim motorom posebno po ovoj vrućini potpuno se slažem bilo bi baš teško. Na nekim prelazima carinici sami pozovu motocikliste i puste ih preko reda, recimo na prelazu za Albaniju kod Ulcinja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 19, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Eee Maki! U Ulcinju daš pasoš crnogorskom a vrati ti albanski carinik... e još ako bi tu pravili problem na pola metra granice!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3334 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan E to si skroz u pravu. Samo na tom prelazu je uvek gužva što se kola tiče. Ali motore puštaju onom stazicom za pešake ☺ Mene prvi put kad sam tu prelazila kad su pozvali da se popnem u taj prolaz za pešake ja se zbunila, nisam odmah krenula, mislila sam da se šali ☺ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...