Gasparevic 89 Napisano Avgust 1, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da posle prve trke koja je bila vrhunska, mogu odmah da najavim i drugu trku. Za manje od tri nedelje, 19.08.2017. godine idemo u Kulu. Ponovo noćna trka i ponovo viš od 100 ludaka na mopedima Kako je to bilo na prvoj zvaničnoj trci, možete videti među foto i video materijalima. Foto https://www.facebook.com/EnduranceMopedKup/photos/?tab=album&album_id=1253578014764522 Video I naravno, kalendar http://mec.rs/kalendar/ Prijave se otvaraju danas i ovog puta biće kvalifikacija jer je propusna moć staze nešto manja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 1, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dođite u Kulu 19.8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika iz Kule. Jel bio neko? ... bice bolje iduci put 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo, mnogo lepo. Dosli smo na vreme, smestili se, sklopili motor. Usledili su slobodni treninzi, zvanicni treninzi, kvalifikacije i na kraju Trka. Jos Tokom kvalifikacija su poceli pehovi sa otkazivanjem fara, kasnije je i kurbla pukla na pola. Negde blizu polovine trke doslo je do pada naseg vozaca Milosa zbog pucanja zadnje gume. Kasnije smo u "boxu" prilikom zamene uspeli i novu unutrasnju da izbusimo tako da nas je to definitivno poslalo kuci. Tokom same trke imali smo prilicno dobar plasman koji se kretao od 14.- 16. mesta, znaci zlatna sredina. Licno sam prezadovoljan iako se nisam navozao. Pripreme za sledecu trku na domacem terenu su u toku pa se i nadam uspesnom zavrsetku cele trke. Sam plasman na tabeli je meni bar manje bitan. Toliko od mene i ekipe Moto Garaza. Ako ste i vi ucestvovali podelite vasa iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Avgust 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prođe i Kula Fotke: https://www.facebook.com/pg/EnduranceMopedKup/photos/?tab=album&album_id=1272644496191207 Video iz Kule 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Avgust 27, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da kazem bravo, bravo, bravo i bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Septembar 10, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja bili sinoc na Adi Huji da bacimo pogled. Malo je reci da smo odusevljeni! Nismo ostali do kraja ali su nasa ocekivanja definitivno prevazidjena. SJAJNO!!! Svaka cast na ideji i realizaciji. Samo napred i da bude jos ludje... ako je ikako moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Septembar 10, 2017 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zextreme i ja bili sinoc ! Kapa dole ! Jedva cekam sledecu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 11, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pobedila Bg ekipa ;),jel vozen kontra krug na Huji kao sto je bilo i najavljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Septembar 11, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, isao je kontra. Sledeca normalan u trajanju od 4h a poslednja u trajanju od 6h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Septembar 11, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bice opet zanimljivo. Vidimo se na Huji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se placa ucesce i da li je po vozacu ili po timu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Po timu 4500 din. Tim mora da ima tri vozaca od kojih jedan moze da bude mehanicar. Taj dobija zutu narukvicu i u toku trke moze da se krece po delovima staze gde ostali ne smeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 13, 2017 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A da se pomeri start trke za 8-9, da i mi koji bi gledali dodjemo kuci u normalno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Septembar 13, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali je valjda osnovna zamisao trke sa tako kasnim startom taj da se masine ne pregrevaju. Bar sam ja na to pitanje takve odgovore dobijao uglavnom. Meni je recimo dobro doslo jer sam pravo sa neke svadbe na kojoj sam bio naskocio na moped i vozio kvalifikacije. Drugar iz tima takodje u Kuli sa svadbe na trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Uf kakva luda trka sinoc. Nazalost prekinuta nakon pada jednog od vozaca. Nadam se da je decko dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko novaca je potrebno da bi se ucestvovalo na trci ?? Sredjivanje tomosa + startnina i ostalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Octobar 9, 2017 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio neki incident? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sorka i ja sam nacuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Octobar 10, 2017 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Slavisom koji je pao na pocetku trke? Cujem da je slomio butnu kost, ali informacija nije proverena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 10, 2017 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, malitomic said: Sorka i ja sam nacuo Misliš ''šorka''? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...