pronto 6592 Napisano Avgust 2, 2017 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da....zaboravih. Kofer na R-u...smajli koji povrača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 2, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, pronto je napisao: Da....zaboravih. Kofer na R-u...smajli koji povrača. Bisage na R-u... smajli koji se razbija od povracanja... bisage su tesko sranje, kofer je 20x bolja i funkcionalnije stvar, ne prokisnjava, moze da se zakljuca, skines ga sa motora za 2 sekunde, lepse je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 3, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kofer na R -u je stvar stava... funkcionalnost pre estetike. Kofer i rolo torba imaju sve prednosti jer ne prokišnjavaju, možeš ih ostaviti na motoru kada ideš da se prošetaš bez straha da će nestati (ako rolo torbu dobro vežeš) ja lično vežem španerom i banžijima. Bočne torbe imaju manu da hoće ako ne navučeš dobro navlake da prokisnu a ako nema distancera/ nosača/ zaštitne folije da izgrebe rep, a i da se spuste do izduva ili pomere... nikako se nisam sa njima uspevao dogovoriti šta i kako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
underground 2 Napisano Avgust 20, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovako resio pakovanje.Sa ovim rancem sam vozio 300 km za 1 dan.mene ne zamara uopste https://www.google.rs/search?source=hp&ei=kZKZWdWsAYqXae-No-gK&q=kappa+dry+pack+30&oq=kappa+dry+pa&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0l4j0i22i30k1.2898.7808.0.8804.13.13.0.2.2.0.991.3116.0j10j1j0j1j0j1.13.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-hp..1.12.1859.3..41j46j0i46k1j0i10k1.KDz_dqby9CY#imgrc=P2OqumSuM_DDhM: Posto ne volim tank torbu meni ova repna torba resava problem na nekom R koji ima opciju sedista za suvozaca kada putujem sam https://www.google.rs/search?q=kappa+tail+bag&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjwna-a-uXVAhXEAxoKHQu4AXoQ_AUIESgB&biw=962&bih=601#imgrc=kz5ajVsbb9f8fM: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E ovak' se to radi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije R već F. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A jel... pa '91 godine kad se pojavio, to je bio Hondin top sportski model u klasi 600ccm, i onda jedne godine (2003) Japanci izbace nov model i rese da ga vise ne zovu "CBR 600F" nego "CBR 600RR" i sta sad, puj pike ne vazi, sve sto je stari CBR postigao vise ne vazi..... pa "RR" je danas to sto jeste zahvaljujuci "F" modelima koji su godinama razvijani i usavrsavani, NA TRKAMA (kao i na ulici), i naravno, postizali su velike uspehe i GODINAMA POBEDJIVALI U TRKAMA u 600ccm klasi sirom planete... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Avgust 20, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne demantuje uspeh 600F modela nego jednostavno je drugacije postavljen i drugacija je ergonomija na "čistokrvnom" R-u. Što se tvoje slike tiče, rekao bih da ne bi bilo nekih razlika izmedju R i F modela kod takvog kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo reci da bi na današnjim R modelima takav kofer izgledao dosta nakaradno. Dok na F i pogotovu F tog doba još izgleda dosta podnošljivo. A inače imam blagu naklonost prema hondi tog godišta samo hiljadarki jer ga ostah željan (ukrali dušmani) a jako mi je se svidjao motor i bio je u odličnom stanju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 21, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da bi na danasnjim modelima izlgedao dosta losije zbog tankih repova i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 21, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni su koferi i torbe ruzni na bilo kojem motoru, ali jbg to je neophodno zlo, kad se putuje onda izgled nebi trebao da bude preterano bitan vec funkcionalnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Avgust 25, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan može i ovako .. prešao Madjarsku - Slovačku - Poljsku - Rumuniju - Srbiju - Bosnu - Hrvatsju .. skoro 4000 km .. bez problema 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 27, 2017 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sjaak Lucassen je presao 250.000 kilometara na ovoj Yamahi, u jednoj turi (oko sveta). Cistokrvni R! A pre toga je na ovoj Hondi napravio "đir" od 160.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan On 8/21/2017 at 1:37, Savan je napisao: Samo sam hteo reci da bi na današnjim R modelima takav kofer izgledao dosta nakaradno. Dok na F i pogotovu F tog doba još izgleda dosta podnošljivo. A inače imam blagu naklonost prema hondi tog godišta samo hiljadarki jer ga ostah željan (ukrali dušmani) a jako mi je se svidjao motor i bio je u odličnom stanju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro CBR 1000F? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan F da, ne ova dualka nego pre toga model. Ako se ne varam kraj 80tih godina. Čak ni jednu sliku nemam od nje..!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Savan je napisao: F da, ne ova dualka nego pre toga model. Ako se ne varam kraj 80tih godina. Čak ni jednu sliku nemam od nje..! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro hurricane !!! tako se zove ona prva, ili f1 ..... sa kockastim zmigavcima sa strane odma pored fara. ili mislis na ona druga (f2), sa trougastim zmigavcima? i ova dualka koju ja imam ima na donje plastike, ali to nije to reko si vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva ista, jedino je imala crvene felne. Znam kad sam ih čistio od masnoće da je ostajalo crveno na krpici. Pa sam prešao sa razredjivaca na blaže sredstvo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan f2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 28, 2017 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje koju sam prodao pre 2 nedelje Uz WingRack ume dobro da izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Avgust 28, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo pobednika!!! 200l prtljaga za male pare! covek je tako dosao u Brno na motogp... video sam ga na kraju kad smo se razilazili, on jos preko bureta prebaci bisage! vidi se na snimku gore kacenje gde ih montira... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, sergio je napisao: Evo moje koju sam prodao pre 2 nedelje Uz WingRack ume dobro da izgleda respect!!! predivan primerak. gde je otisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 28, 2017 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, vortex4borg said: respect!!! predivan primerak. gde je otisao? U prave ruke! Momak iz BG koji je vec vozio isti model, samo koju godinu stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo se moram u buducnosti pakovati Stigao novi ljubimac u garazu . Saljem slike cim ga napakujem, bice uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, Svaka cast, bas lep motor. Evo ti resenje za prtljag, originalni koferi i u boji I obavezno akrapovici, kolega ima isti sa akrapovicima a znaš kako se čuju..mnogooo dobro, lepše zvuci nego moj Yoshimura. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...