Dominator96 864 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem peglicu, ako je moguce da je u voznom stanju , da je prepis moguc i da auto nije totalni trulex. Godiste , registacija , akumulator , sitna ulaganja nebitnoo. Auto treba meni za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 25, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Opet trolujes narod Bolje skupljaj za XR Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 25, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, otkud bre Pegla? Zasto bas ona? Da me ne shvatis pogresno, to mi je nekada davno bio prvi auto i imao sam uzasnih avantura sa njom, nego... Sto bas Pegla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan axaxaxxaxaxaxxa e vidis druze , to je meni prvi auto bio pre god dana , i sad ce opet ! ja sam imao previse dobrih iskustava sa ovom konzervom , tu proslu sam uzeo po ceni nove gume za moj motor i negde stala nije , a nema gde sa njom nisam isao samo sto sam je unisto pa ni za otpad nije bila , sledecu ima da cuvam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, hard_rock je napisao: Opet trolujes narod Bolje skupljaj za XR Hondu Bolje dominator ,pegla i pun novcanik , nego xr i prazan novcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 25, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem skroz i pozdravljam odusevljeno!!! Predstavi je kad pazaris leba ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jul 25, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ah ta peglica,nikada se sladje ne vozah a imao je samo pre koju godinu,uzeo je iz sprdnje,rastavio,sredio i vratio u fabricko stanje. Kada je uzmes obavezno limove turbine na sastavima zadihtuj silikonom,dobices i hladjenje motora i zimi grejanje,moja je za par minuta odmaglila soferku sto je problematicno bilo i kada je nova i druga fabricka mana je kondenzator blizu auspuha pa crkava,skini ga sa razvodnika i zavrni na sasiju sa strane,dalje od izduva. Mozda znas sve ovo ali nije zgoreg pomenuti. Opustena voznja i brojanje taktova kao na HD,valjda volim ta dva klipa sto bratski rade posao a ne "vijaju" se (i TDM radi isto) Prodao sam je za 300€ 4h po postavljanju oglasa,razlog prodaje do danas nepoznat 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajoooooj lutke, voleo bi naci neku u takvom stanju da je cuvam jer bolji auto mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 26, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kad svi kuckaju o Pegli, evo i mojih snimaka sa njom Inače, ako se sećate onog ludog oglasa za peglicu koji je kružio netom prošle godine, u pitanju je baš kreator ove teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Jul 26, 2017 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I moj prvi auto je bila pegla i to pre vise od 20 godina. Bio je to prvi model sa 600 ccm i paljenjem na poteznicu. Super autic, uvek sam ga mnogo vise voleo od fice, a sad su hit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 26, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen !!!! Sutra slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Jul 26, 2017 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka je sa srecom,da se sit navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 27, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uraa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 27, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je , to je ta cuvena teska boja Nepisiva radost u voznji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jul 27, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Široka lajsna,duboki branik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 28, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah , DOBRA ! hahah, nash kako se zove ova boja? Gnjili limun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Jul 28, 2017 Ne silazi, 6503 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Penicilin žuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Jul 28, 2017 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova pali na ključ, ne na poteznicu. Jesam li u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ova pali na kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...