goshy 134 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, Pitanje iz naslova, od kog materijala napraviti protektor za leđa na moto jakni? Kupio sam jako dobru FLM jaknu bez protektora, u nju bi stavio protektore za leđa, ramena, laktove? Da li neko zna gde bi mogao da uzmem protektore za laktove/ramena, a za leđa po meri ili da namenske fabričke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13785 Napisano Jul 21, 2017 moto merkat °°, 4862 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/stitnici-za-pantalone-jakne-razne-47923600-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-BMW-Motorrad-47874468-oglas.htm Ili napraviti od gustog sundjera,naci gde ima reslova posto je cela tabla skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1828 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 2849 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stare podloge za miša one deblje završavaju posao mekih protektora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da lucky ima protektore. Kontaktiraj ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi protektori za lakne koštaju fuckin' 11$ .... za te pare ne kupiš dovoljno podloga za miševe ... http://www.ebay.com/itm/5-PC-Removable-EVA-Foam-Protector-For-Motorcycle-Biker-Jackets-/332261202339?hash=item4d5c4f99a3:g:VP8AAOSwfRdZL9ge Zašto izmišljati toplu vodu, kad ona već postoji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na odgovorima. Ovi sa e bay-a su meki protektori. U suštini za leđa bi odgovarao, ali za laktove i ramena bi uzeo tvrde. Kontaktiraću momka iz Mladenovca pa napisati cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/10434-luckyvladano/ Na njega sam mislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 21, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan One decije puzle podloge za pod su tvrdi protektori.treba ti jedna kocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 631 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1107 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja odlicna,kakvi ste Grunfovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1859 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 586 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Proke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1671 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima onih ležaljki za plažu od neke sunđer-gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13785 Napisano Jul 21, 2017 moto merkat °°, 4862 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I te puzzle i lezaljke se spljoste vremenom,ja cekam da mi nas lokalni tapetar donese tih reslova od gustog ili ti presovanog sundjera pa da popunim gde mi fale. Inace po sundjere ide u neki magacin u Bg i sam kaze da su ti naj gusci skupi ali ima otpadaka koji su dovoljno veliki da se napravi protektor. Probao sam ga drljati po betonu i ne kida se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 21, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: I te puzzle i lezaljke se spljoste vremenom,ja cekam da mi nas lokalni tapetar donese tih reslova od gustog ili ti presovanog sundjera pa da popunim gde mi fale. Inace po sundjere ide u neki magacin u Bg i sam kaze da su ti naj gusci skupi ali ima otpadaka koji su dovoljno veliki da se napravi protektor. Probao sam ga drljati po betonu i ne kida se. od cega se spljoste...od padanja...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 15906 Napisano Jul 21, 2017 Misbehave Responsibly, 1617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Očekujem da neka od sledećih tema ponese naslov "Koji je najbolji materijal za DIY kočione pločice" ili "Vaša iskustva u samogradnji integralne kacige" Edit: Od rashodovane PC opreme, najbolje su one podloge za miša sa gelom. U kombinaciji sa dugmićima od tastature dobija se savršena zaštita. Uz udobnost i mehanička zaštita. A za obuću, pasivni kuleri kao slajderi; em štiti, em hladi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 22, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, drs je napisao: Očekujem da neka od sledećih tema ponese naslov "Koji je najbolji materijal za DIY kočione pločice" ili "Vaša iskustva u samogradnji integralne kacige" za plocice,imaju one kvalitetne kineske soljice...keramika vr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13785 Napisano Jul 22, 2017 moto merkat °°, 4862 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drs je napisao: Očekujem da neka od sledećih tema ponese naslov "Koji je najbolji materijal za DIY kočione pločice" ili "Vaša iskustva u samogradnji integralne kacige" Edit: Od rashodovane PC opreme, najbolje su one podloge za miša sa gelom. U kombinaciji sa dugmićima od tastature dobija se savršena zaštita. Uz udobnost i mehanička zaštita. Niko ne kaze da su bolji od originalnih ali za prvu ruku sigurno je bolje imati i podlogu od misa nego nista,meni su falila dva pa sam napravio od sundjera a isti takvi su u pantalonama samo ne zauzimaju ceo dzep pa cu napraviti i ta dva da ga popunum. Takodje ovo vazi za mesta gde dolazi do drljanja. Inace oglasi su puni opeme sa povadjenim protektorima pa je bolje da ljudi ubace bilo sta sto ce iole biti zastita nego moto-jakna bez icega. Bez da ikoga uvredim ali mnogo vise ljudi vozi motore jeftine i bez ili sa nazovi opremom,uvek iskoristim priliku kada mi dodju na teh. momci (uglavnom mladi) i objasnim im ukratko vaznost opreme i da je bolje imati npr rukavice od 800 din. nego gole dlanove a jakne su im moto jer imaju natpise i prazna mesta za protektore. Iz tog razloga mislim da je bolje nekada i grunfovati zarad bilo kakve zastite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Protektori kupljeni od korektnog momka iz Mladenovca za 3000 din za ledja meki, za laktove i ramena tvrde. Zahvaljujem na pomoci ucesnicima diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...