Novus 138 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu, S'obzirom da sam se pre kupovine prvog motora preko 500cm3 savetovao ovde na forumu, red je i da se sada predstavim.Moj novi ljubimac je yamaha fazer 600 2002 g. Kupljen u veoma lepom stanju. Presao cca 50.000km.Za sada prezadovoljan.Evo i jedna dve slikice za pocetak Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan 600 cm3 je...greska u kucanju Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 10, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh da pitam otkud 500..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Jul 10, 2017 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja, brže-bolje da vidim to čudo od pola litre Lepa freza, da te dobro služi i da se sit navozaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10565 Napisano Jul 10, 2017 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super da je po litre, ja bi to odma kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 10, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 10, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Da nisi iz NS-a, danas sam video identičan u gradu - po paklenoj vrućini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Nisam iz Ns. Bgd na vodi Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto bih mu zamenio jesu sijalice na farovima...dosta mu je slabo osvetljenje.....a to sam citao i pre kupovine kao jednu od zamerki na frezu....planiram do nekog elektricara da vidim sta se tu moze....Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jul 22, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Motor je ki bombona, samo je meni smetalo malo vise savijena koljena, pa su duze ture bile malo patnja, ali sve ostalo snaga, kocnice, zvuk, cista desetka. Taman posao da ispravim, ali u drugom smjeru. Ne na 600ccm, nego na 400 ccm. Da, postoji Fazer 400, vozili ga burazer i ja vise od nekoliko godina. To im valjda standardna kubikaza za Japan, a nesto su izvozili za Englesku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegi sa Avale Danas kupih Shark: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ooo bravo!Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim malo slikica sa danasnje rute :-)Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Septembar 7, 2017 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak Fazera kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Super slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2269 Napisano Septembar 12, 2017 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Fazer je top ali i ruta takodje. Isao sam sa drugarom do Kladova letos. Mnogo dobar put.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,nema te na vrhu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u finansijskoj mogucnosti kupi xenone sa sa sve projektorima ugradi. Fazer ne da ima lose farove nego tuga u boga. Ako mi verujes da sam prvi put kad sam vozio nocu ugasio svetla i vozio po mesecini, eto tolko su losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Februar 28, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u finansijskoj mogucnosti kupi xenone sa sa sve projektorima ugradi. Fazer ne da ima lose farove nego tuga u boga. Ako mi verujes da sam prvi put kad sam vozio nocu ugasio svetla i vozio po mesecini, eto tolko su losa. Jesu katastrofalna. Jel si ti ugradjivao? Ako jesi, gde si nabavio xenone? Koje? Koliko te ispalo?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram kompletiranje opreme ovih dana. Kraj prosle sezone sam se prosvercovao sa kacigom, rukavicama i koznom jaknom. Kupljena moto jakna (tekstilna) ovih dana, sa svim protektorima. Ostale u planu jos pantalone i neke duboke moto patike. Znacili bi mi saveti iskusnijih bajkera u pogledu pantalona. Da li u smislu bezbednosti vrede pantalone - jeans ojacane aramidom i sa protektorima na kolenima ili je to neozbiljna varijanta i da ipak uzmem "klasicne" moto pantalone....s'tim da ne bih svakako uzimao kozu, vec tekstilne. Planiram da se malo vise vozim ovo prolece po Srbiji uzduz i popreko, pa bih voleo da uzmem bezbednosno kvalitetnu opremu i ucinim sve sto je do mene na polju bezbednosti. Hvala na savetima i pozdrav.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da bilo šta može da zameni prave pravcate kožne pantalone. Moto patike su glupost najveća i bačene pare. Obuća je izuzetno bitna i bez razloga komad opreme o kojem se najmanje govori i ulaže. Ja nosim ovo:https://www.haix.co.uk/haix-fire-flash Neka ih tumači kako hoće, prva vožnja ove godine, u Sopotu mi naleti haski koga sam udario sa oko 50km-h. Pogodio me direktno u nogu u skočni zglob. Da sam nosio moto patike ja bih sada bio sa sjebanim zglobom i bar 2 meseca na bolovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Za jeans sam tako i mislio ali sam zeleo da cujem ipak savet iskusnijih. Sto se patika tice, tu sam nekako cenio da bi duboka patika vrsila posao, ali se slazem da tu nema kompromisa...vracam se na ideju moto cizmi.Sto se tice pantalona, gledam i nesto kao na slici nize. U prodavnicama opreme tvrde da ovakve pantalone ispunjavaju trazene standarde bezbednosti, pa me interesuje misljenje o njima. Imaju ce protektore na kolenima i unutrasnju termo postavu koja se skida. Hvala jos jednom na odgovoru. PozzSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...