zika56 16912 Napisano Jun 18, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Noćas u blizini sela Rutevac (kod Aleksinca) poginuo Stefan (22) iz sela Donji Ljubeš. Koliko sam čuo dečko je "ispravio" krivinu i kroz ogradu uleteo u neko dvorište i poginuo. Premalo godina, premalo znanja i iskustva, a previše samouverenosti i brzine. Poginulog dečka sam poznavao iz viđenja (živeo u selu na par kilometara od mene i svakodnevno prolazio pored moje kuće i javljao se). Neka mu je laka zemlja, porodici saučešće! p.s. Reče mi drugar da udes bio noćas (verovatno oko ponoći jer je pored moje kuće prošao pola sata pre ponoći), a da su telo i motor uočeni tek jutros. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici... Dokle vise??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Gotovo svaki vikend pogibija.Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.Nista o tome u crnoj hronici za Aleksinac. Trebalo bi vise u javnosti da se prica o udesima kako bi se podigla malo svest vozaca. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...