Veljko Jovic 0 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako vec duze vreme imam Gileru Runner 50 2003 kad sam je kupio isla je odlicno do 90km/h a sad odradeo sam joj generalnu zimus,i ono znam da ne sme da se vozi brzo dok se sve ne razradi,prosao sam nekih 500km i poceo sam je voziti pod punim gasom i nakon toga pocinje da se gusi pri brzini od 75-80km,gusi se nekih 4-5sekundi.Ako neko zna razlog!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoaBiker 6 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po problemu koji imas mislim da imas previse vazduha u smesi. Da li si menjao diznu na karbu prilikom generalne ili nisi dirao karb? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan А да променош уље и свећицу ? Да преконтролишеш каиш, да ли је потрошен ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Jun 17, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan @CoaBiker-Nisam dirao karb @Lenko-Kais sam gledao nije potrosen,svecicu sam promenio kad sam radeo generalnu,a ulje samo Iphone koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan A kako si gledao kais ? Skinuo deklu, i video da je kais ok ? Ipak bi trrbao da probas sa novom svecicom...Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11530 Napisano Jun 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan iPhone je telefon, IPONE je ulje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexaBGD-Greska pri kucanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Jun 20, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je do svecice.I sipaj novo gorivo na nekoj proverenoj pumpi.Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan [mention=22692]AlexaBGD[/mention]-Greska pri kucanju...Da, lapsuznulo mi se, hehe...Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Bgd-Ne znam na kojoj pumpi da sipam u mom gradu ima samo dve ''poznatije'' Nisova i Lukoil pumpa,a za svecicu cu pogledati hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam na nis-u ili mol-u. A svecicu uzmi tacno koja ide za tvoj motor. Npr.ja koristim samo NGK. Nema na cemu, tu smo da se pomazemo. Bitno da masina radi kako treba. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Trazi NGK BR9ES pod tom oznakom bi trebalo da je za tvoj motor.Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Jul 16, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak problem u karburatoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Jul 16, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem na istom skuteru, isto godiste. To se popularno zove rupa u ubrzanju, s tim da sam je ja imao u intervalu uzmedju 40 i 60km/h. Problem sam resio Malossijevom belom centralnom oprugom kvacila, cini mi se, davno bese Daj napisi sta ti je u dekli i koji spuh imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Jul 16, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan @LiMa-Na njemu je sve fabricko,imam onaj fabricki auspuh ne onaj uvijeni nego obican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Jul 16, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao onda. S obzirom da si radio generalnu, verujem da si busio cilindar za 0,5-1mm. Pitaj majsora! Vodjen logikom (ne znam koliko je to pametno) mozda ti isto tako za nijansu treba veca dizna, sto ne preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...