Jump to content

Moto Zajednica

Auto prikolica

Recommended Posts

• Drug član, 1713 postova

Popust moze da se dobije ako imas nekog sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom i da drzi pcele. Tj. Ne popust vec povracaj dela para. Preko firme 20 posto manje i za novu 2 tehnicka su skoro 100e. E sada ne znam da li 23 ili 25. Mala razlika je u ceni i za svaku kasnije moze da se dokule arnjevi i cerada, duple stranice itd. Inace mislim da sa 2 osovine iako je malo teza stiti opet auto jer manje nosi, sa jednom osvinom moras bas da raspodelis teret da na rudi ne bude pritisak veci od 70-100kg.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 344 postova
  • Motocikl: Aprilia ETV

Na te male do 750 kg ukupne mase, ne vidim potrebu za 2 osovine,na njih ne mozes(ne smes ) vise od 500-550kg natovariti.

Teze su, manja nosivost, dodatna dva tocka, teze se vuce, po meni to je izmisljeno za neku laku lomljivu robu da se manje ljulja prikolica.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1713 postova

A ja sam bas mislio da ona nosi sav teret  bukvalno a auto je samo vuce, naravno samo malo da bude teret ka napred da ne bi "plesala" po putu ako je vise nazad natovarena. Pritisak na rudu ne bi trebao biti preko 100kg a kako to pogoditi sa jednom osovinom? Vise mislim zbog amortizera i trapova na automobilu. E jedino sto mi je prednost mislim da vecina ovih novih jeftinih koje sam naveo sa jednom osovinom moze da se iskipuje a to mi odgovara kada navlacim kompresor npr ili je cistim od peska. Nalazio sam neke (starije) komentare da su iznad ove 2 osovine i po 1000kg tovarili. Mana uzeti novu i odmah nabacati soder u nju nekako mi je zao a izgio si u startu dosta para cim si je izvevao iz radnje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja