to crank 5326 Napisano Jun 5, 2017 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Управо тако,зато и написах да ми је баш драго што је коначно стигао до победе и то у ''росијевском стилу''! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Jun 5, 2017 Ne silazi, 1801 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce se popuniti stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 5, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lalajko je napisao: Nije, vozio je cisto Nikog nije sutirao ni izgurao sa staze. Meni koliko je poznato, vise prilici Marquezu takva voznja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Jun 5, 2017 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni koliko je poznato, vise prilici Marquezu takva voznja Tužibabo!Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 5, 2017 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pasini ove godine pri vrhu od pocetka. Malo se napalio na prvim trkama, ali je ubrzo video da je bolje da malo ohladi. Ovo sto je uradio u Mudjelu stvarno mi je srce razgalilo. Voleo bih kad bi poceo da malo pametnije da vozi, ali da bude i ovako hrabar. S obzirom na povredu koju ima, stvarno je uradio neverovatnu stvar i pobedio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 5, 2017 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lalajko je napisao: Nije, vozio je cisto Nikog nije sutirao ni izgurao sa staze. Kako neko reče, "od rosijevaca su gori samo rosimrsci". 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16904 Napisano Jun 5, 2017 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pasini je vozio maestralno. Po svakom kriterijumu. I svaka mu čast za tu trku, zaslužio je pravo... Imajući u vidu povredu koju nosi, mislim da nema nikoga ovde kome nije baš drago i ko ne oseća veliko, veliko poštovanje... nevezano što je šalabajzer na kvadrat :)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta je konkretno sa Pasinijevom rukom... znam da on to vuce jako dugu ali neznam sta je tacno sa njime. Jel misic na ruci atrofirao ili neki nervi su pokidani ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5961 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Milky je napisao: Gde si imao stand ?? sladoled , pice ili nesto konkretno ?? Promovisao firmu. Nije pice ili klopa. Ne znam da li smem da pisem ovde sta, da se ne bih nedozvoljeno reklamirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 696 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Moto 2 razvalio,bilo je neizvesno do kraja. Pasini podsetio na Zarka odranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 6, 2017 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Milky je napisao: A sta je konkretno sa Pasinijevom rukom... znam da on to vuce jako dugu ali neznam sta je tacno sa njime. Jel misic na ruci atrofirao ili neki nervi su pokidani ? Ono šta sam ja saznao da je povreda nekog nerva uramenu od malih nogu,koja je rezultirala time da nema snage u desnoj šaci. P.S. sad videh da sam permutovao ruku. Desna šaka je u pitanju. Promenio Jun 6, 2017 član bracabgd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...