bogdan_011 18 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi moze li mi neko reci koliko bi mogla yamaha Virago 125 da predje km bez odmaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Njegov rezervoar ti je 9.50L, potrosnja otrpilike je 4L/100km znaci oko 200km mozes ladno da predjes pre sto moras da stanes da mu das soka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5802 Napisano Maj 24, 2017 Pana, 554 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Turn & Burn je napisao: Njegov rezervoar ti je 9.50L, potrosnja otrpilike je 4L/100km znaci oko 200km mozes ladno da predjes pre sto moras da stanes da mu das soka. - Dal rezerva radi ili ... ? Ponesi ti ipak i neku flašicu da se nađe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze @Jašim ponesi flasicu za svaki slucaj, mada imas jos neki 1.5L rezerve sto ti nisam uracunao u ti original 200km. 200km ti lagano i sigurno, ali sve ti zavisi kako vozis, da li vozis polako sa niskim obrtajima ili sa visokim obrtajima i tako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako te brine mozes li do mora sa njim ,odgovor je,mozes. To je slaba ali kvalitetna masina. Ako ides sam, putna brzina da ti bude 60-80 km\h i uz 3-4 tocenja goriva ti si na moru Nije bitno koliko ti je motor snazan ako si svestan njegovih ogranicenja i vozis\postupas u skladu sa tim. Ucini ga tehnicki ispravnim i mozes na put oko sveta sa njim . Dobre su to masine,samo pamet u glavu i polako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 162 Napisano Maj 25, 2017 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor dobar, dobro podmazuje, hladi, kvalitetni fluidi, opterecenost po propisu uz voznju sa otprilike 3/4 gasa mozes ka voziti koliko hoces bez odmora. Pre ce on tebe smoriti ha,ha. Pozzz i samo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 26, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi taj motor sam pre jedno mesec dana kupio. Kupio sam ga sa 8772km, kad sam ga doteerao ubacio sam ga u kombi o otero u Yamaha Barel servis Nis. Tamo mu je majstor ocistio karburatori primetio da je plovak kriv, on ga je malo ispravio. Posle toga vozio sam ga malo i primetio da mu svecice garave i covek mi je rekao da proverim vakumske slavinice. To je i bio problem. Skinuo sam ta creva i zapusio i sad non stop zatvaram gorivo i pustam. Posle nekog vremena vozio sam ga i dok sam isao uz jedno brdo osetio sam kao da oce da se ugasi i na kraju se odjednom ugasi. I nikako da upali posle, hoce na sauh da upali i cim mu vratim saouh on se ugasi odma. Skinem mu svecice kad pogledam svecice bele i suve, nisu masne i takodje kad je vruc i kad ga pustim na leru da radi 2 min on pocne da se gusi i na kraju se ugasi. I posle jedno 10 min upalim ga i on sve lepo radi, ii ne znam sta bi moglo da bude, takodje pre neho da ga oteram kod majstora isto se to desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 162 Napisano Maj 26, 2017 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan imam utisak da je taj motor dugo stajao, tako da treba pregledati kompletan 'fuel system", od rzervoara do glava motora. To poveri pravom majstoru i vozices se kao sto sam napisao u prethodnom postu. Proveri dotok vazduha u rezervoar,ili kad pocne da gubi snagu otvori cep i odmah zatvori da dobije vazduha. Ovaj problem se javlja kod motora koji su dugo stajali. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 26, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si druze taj motor je sedeo od 2008 god do 1 aprila 2017, za taj period preso je samo 570 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 26, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije cu ga oterati ponovo u Nis, a sta da kazem majstoru da pregleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 26, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bogdan_011 said: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebi ce svi problemi biti reseni ispiranjem rezervoara,remontom slavinice,zamenom creva za dovod goriva i sredjivanjem karba (zamenom dotrajalih delova i ciscenjem) to sve ne bi trebalo da te ne znam koliko kosta. Objasni majstoru sta ti se desava. On ako je zaista majstor znace sta treba i bez da mu ti kazes sta da radi.. Ako ne bude znao ,promeni majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 27, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...