Darko Mihajlovic 6343 Napisano Petak u 08:17 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze taj sa U hvatacima. To sto si obelezio za to i sluzi. Opet, neces pogresiti ni sa klasicnim "L" , jer on ide ispod viljuske ... Svakako je lakse sto imas te dodatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 147 Napisano Petak u 08:22 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclistmislim da je ok Cena ovih sa kp,Ako ti je blizu mozes da odes licno I da probas.ovako na slici mislim da bi mogao .ja se razmisljam da uzmem sa U hvatacem ovde u Nisu u shopu. K Moto stender prednjeg tocka za prednji tocak motor moto - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto stender za cizme prednjeg tocka / za prednji tocak motora / motociklaK-MOTO Ovakav samo sa u hvatacem posto vec imam one hvatace na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18983 Napisano Petak u 08:25 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bobni said: @Motorcyclistmislim da je ok Cena ovih sa kp,Ako ti je blizu mozes da odes licno I da probas.ovako na slici mislim da bi mogao .ja se razmisljam da uzmem sa U hvatacem ovde u Nisu u shopu. K Moto stender prednjeg tocka za prednji tocak motor moto - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto stender za cizme prednjeg tocka / za prednji tocak motora / motociklaK-MOTO Ovakav samo sa u hvatacem posto vec imam one hvatace na motoru. Takav i meni treba a vidim da covek pravi i takav po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1651 Napisano Petak u 08:27 (promenjeno) Drug član, 1104 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Motorcyclist je napisao: E sad, moze li na moju viljusku da ide i klasicni L? Da li bi smetao onaj deo gde se uvrce deo za podizanje? Kod mene na stromu je slicno i podizem ga na L nosac najnormalnije, samo poturis iza toga Promenio Petak u 08:28 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2865 Napisano Petak u 08:31 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2771 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nosač što je postavio @Bobni , ja sam kupio u Lidlu, mislim da je cena bila oko 3K din. Promenio Petak u 08:31 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 147 Napisano Petak u 08:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro morao da dotegnem Malo lanac,muke sam video jer I'ma samo copavu ispravite me Ako gresim. @ZEMZEMto je jos bolja vest,nisam znao da I'ma da se kupi u lidlu,znaci da bolje cekam I tamo uzmem,kada si ga kupio? Promenio Petak u 08:34 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18983 Napisano Petak u 08:40 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Rider000 said: Kod mene na stromu je slicno i podizem ga na L nosac najnormalnije, samo poturis iza toga I ja sam kontao da moze, taj pimpek moze samo da pomogne kontam nikako da odmogne. Reko da proverim sa iskusnijim ljudima ovde da ne bude neki zajeb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1651 Napisano Petak u 08:45 Drug član, 1104 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistSamo proveri, bitno da ti je viljuska od dole i sa strane ravna, da lepo nalegne na taj L nosac, ako je zaobljena mozda nece pasovsti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2865 Napisano Petak u 08:51 ODUSTO OD DIJETE, 2771 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni Bio je skoro u Lidlu, ja sam ga kupio prvi put kad se pojavio, ima minimum godinu dana ako se dobro sećam. Pojavljivao se ponovo bar 2 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 147 Napisano Petak u 08:54 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEMajd videcu da svratim mozda je ostao neki,hvala za info .sto bi rekao @Blazanemam vise lajkova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2865 Napisano Petak u 08:58 ODUSTO OD DIJETE, 2771 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pozoveš njihov centar za info i pitaj da li imaju negde na lageru i da ti dostave ili kad očekuju da se pojavi u prodaji, ako znaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2791 Napisano Petak u 08:58 Drug član, 1586 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, cezarpa je napisao: Mislim da je moj isti kao sto ima Maxis,narucen od lika iz Krajeva ili tu negde.Motor lako dizem i spustam sa njega.Stabilno stoji na ravnoj podlozi.Bilo je oko 25e. Stender za motor Univerzalni - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi univerzalni stenderi za motore. Podesivi po sirini i visini Trenutno dostupne boje: Crna i Crvena... Da to je to. Samo sto sam ja slomio levi tockic pri prvom dizanju. Usro se da cu oboriti motor. Onda sam otisao do gvozdjare, kupio duze navoje i jos tri tockica i sada stender ima 4 tockica i prilicno je stabilan. Moj motor ima i one srafove-bolcne, ali stender to nema. Tako da ga postavljam ovako kako je. Dok je na copavoj, podesim stnder, levom rukom uspravim motor a desnom ga podignem... prvih par puta mi bilo cimanje, sada ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6755 Napisano Petak u 09:20 Drug član, 2297 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pazite, taj iz Lidla i nema neku visinu. Meni je jedva uspevao da odvoji točak sa zemlje, i onda kad sam stavio veću gumu nije mogao. Ovo se odnosi na one sa osamnaesticom pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12025 Napisano Petak u 09:36 Ne silazi, 2796 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što kupujete motore bez centralnog štendera ? Mučenje je to... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6755 Napisano Petak u 09:42 Drug član, 2297 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za ovih nekoliko godina koliko vozim, još mi se nikad nije desilo da pomislim: eh, što bi mi sad dobro došao centralni štender Tako da i dalje biram da ne dodajem na motor 5 - 10 kg težine koju ću nositi sa sobom i gde mi treba i gde ne 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12025 Napisano Petak u 09:49 Ne silazi, 2796 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, malo se šalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 303 Napisano Petak u 11:55 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje je vreme da mi sa centralnim štenderom prestanemo da se javljamo na putu ovima bez centralnog štendera Šalu na stranu, na prošlom motoru nisam imao centralu, ali sam imao neke zbudžene valjke. Nizak profil valjaka, lako se nagura motor na to u rikverc, stavi se na ćopavu i okreće se točak prilično lagano, ručno naravno. Probaću da nadjem sliku pa postavljam. Meni je radilo posao za čišćenje lanca.Edit: evo slike, garant ima na KPSent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1454 Napisano Petak u 15:04 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan IMG 20250425 170237 — Postimages POSTIMG.CC 5€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12025 Napisano Petak u 15:16 Ne silazi, 2796 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bojan_87 je napisao: Krajnje je vreme da mi sa centralnim štenderom prestanemo da se javljamo na putu ovima bez centralnog štendera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 382 Napisano Petak u 16:04 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Ima kod nas po ok ceni. I vidim da ima ovde na pretposlednjoj slici onakav na sta sam mislio. Stenderi za motor Zadnji Univerzalni - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju UNIVERZALNI stenderi za motor za zadnji tocak, opseg sirenja od 25cm do 43cm. . . . . . . vise komada na lageruU ponudi su trenutno boje: Crna, Plava i Siva Stenderi su... E sad, moze li na moju viljusku da ide i klasicni L? Da li bi smetao onaj deo gde se uvrce deo za podizanje? Ja sam takodje za versysa kupio univerzalne stendere, za napred i pozadi. Pozadi mi ne odgovara onaj klasican podizac, a L gumeni podizac odgovara ali prilikom pokusaja prvog podizanja zamalo da napravim njesra. Sa donje strane viljuske stoji ABS kabal, i L podizac tacno leze preko na kabal i da sam podigao motor verovatno bih ga i otkinuo. I onda sam mozgao sta cu, i resim da napravim odstojnike. Tamo gde idu oni srafovi za podizanje, na njihovo mesto, zasrafim odstojnik, tako da L podizac ima 100% oslonac. Na metalnu plocu navario 2 kom obicnog gvozdja, tako sam napravio kanal za kabal ABS-a, i sada kad zavijem na mesto srafova na viljusci stoji perfekt. Kad zavrsim podmazivanje lanca, skinem vratim srafove i gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18983 Napisano Petak u 16:54 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa temua sto mi je linkovao kolega je sto mi treba. Ima i obe opcije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 382 Napisano Petak u 16:58 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se podmazivanja lanca tice,danas sa posla poneo Würth HTS da probam. Pise da se podmazuju lezajevi, pokretni delovi a mogu i lanci. Inace pre ovoga potrosio jedan set Motul c2 i nista lepljivije u zivotu nisam video. Naprskam lanac, pobeli ko mleko, i onda postane tako lepjlivo da je to hais. Nakon par dana osusi se ono belilo, i onda izmedju karika na lancu bude takva gusta lepljiva skrama da ako pipnes rukom, tu pranja nema. Videcu kakav je ovaj Würth, na poslu kad koristim, znam da je gust kao ulje i da je ljigav koliko je mastan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 382 Napisano Petak u 17:01 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Onaj sa temua sto mi je linkovao kolega je sto mi treba. Ima i obe opcije. Probaj i jedno i drugo, meni odgovara samo L podizac. A i ako ti viljuska nije skroz ravna sa donje strane, ja mislim da to nema veze. Jer podizac lezi sa obe strane tako da ja mislim da to noje toliko bitno. Sad odoh da podmazujem lanac, pa cu da ti slikam kako stoji kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 382 Napisano Petak u 17:12 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18983 Napisano Petak u 17:35 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...