Savan 8689 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam - kupujem gsxr - ostalo je još samo da se definitvno preseče da li će to biti 750 ili 1000. Mada sve vuče ka manjem i onda nastaju glavobolje oko izbora boje. Crna ili anniversery plava. Posledična situacija ovog gore napisanog je da ću da prodam moj gsx. Pretpostavljam da je dosta vas i videlo slike ali potrudicu se da sutra ili prekosutra postavim sveže slike. Motor je u besprekornom stanju tehnicki, optički takođe jako dobro ocuvan ali svakako da postoji po neka tackica na njemu. Uz motor idu i originalni izduvi, power commander4, kao i set krauzer kofera sa ganc novim nosačima nikad namontirani i još uvek u kutiji. Takođe ide uz njega i retka yoshimura maska (u drugoj boji - treba je prefrbati). Dalje - imam još polovan KN vazdusni filter. Njega sam dobio od kolege ali nikad ga nisam namontirao. Pre neki dan sam naručio set gumica za prednja kljesta u vrednosti od 70 i neki euro. Ne treba mi pa dajem i njih. Last but bot least, na koferima se nalaze nosači od gs1200, i njih bih da se rešim Od održavanja, promenio sam mu ulje nedavno, pre nekih 200km. Prošle godine sam mu promenio obe gume, michelin pilot4 i oduševljen sam sa njima. Gume su prešle ajd da kažem možda maks hiljadarku iako pre sumnjam da je bliže 500km nego hiljadi. Godinu pre toga sam zamenio vazdusni filter, ulja u kovnicama i odnkvacila. Takođe i prednje kocione pločice. Sve cevčice sam zamenio sa HEL cevčicama. Takođe odradjen i preventivni remont prednje viljuške, ulje zamenjeno i stavljene progresivne opruge. Miskim da nisam ništa više čačkao oko njega. A da, sinhronizirao sam mu usisne leptira pretprošle godine. Eto toliko, prešao je nekih 25k km, od čega kod mene za 3 godine nekih 3k. Tacnu kilometrazu ću javiti sutra kad ga i slikam. Za one koji me ne znaju, motor se nalazi u NL i mogu da posredujem oko prevoza. Za sve ovo kompletno, cena je 4250. Ako neko misli da je previše neka mi pošalje svoj best offer u privatnoj poruci pa ću videti jel se možemo naći. Nisam od onih koji će da se cenkaju do beskraja, moja cenu sam odredio, ako vaša ponuda bude prihvatljiva ili približno prihvatljiva poslaću vam odgovor. Poz. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Maj 6, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Neka slika, 'vo, 'no. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ..i ti fazoni..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A joj, kakav lepotan! Kakav klasik! Boga mi si ti njega cuvao i negovao. Za 10-20god ovaj motor je jedan od onih koji ce vredeti 30x vise nego sad. Ikona svog vremena jos u mint stanju. Eh,da je sredstava.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kofera Yoshimura maska (treba da se prefarba u pravu boju) a inače jako retka dzidzaKad sam mu met'o pc onda sam mu i gas kalibrirao. Nešto sa full open i full closed throttle. A imam i ovu masku, skroz nebitnu ali da mi se ne povlaci po garaži dajem i nju u full paketu. Sa originalnim auspusima Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj, aj uzdravlje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A joj, kakav lepotan! Kakav klasik! Boga mi si ti njega cuvao i negovao. Za 10-20god ovaj motor je jedan od onih koji ce vredeti 30x vise nego sad. Ikona svog vremena jos u mint stanju. Eh,da je sredstava..Zasluge prošlog vlasnika, kod mene je nažalost nazadovao i sad traži vredne ruke da mu sav hrom lepo ispoliraju i izvuku sjaj do maksimuma. Kod mene je svega par godina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, cenu sam napisao već sa svim kompletnim. Ukoliko ima zainteresovanih a želi samo motor sa originalnim izduvima, bez kofera, bez power comandera i bez maski, znaci samo motor sa 2 kljuca, cena je €3500,-.Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 10, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne skidaj nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno mi je, pc možda odgovara na trijumfa a ako ne, hoće kolega da ga uzme. Kofere bih i sačuvao jer su odlični. Auspuhe ću prodati začas a masku još lakše. Bas da pogledam ima li ih na ebay i kako se krecu cene. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 11, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su bili najbolji koferi koje sam imao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su bili najbolji koferi koje sam imao.Još nije kasno..opet mogu biti tvoji Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 13, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva spravetina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jun 19, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena za bocne kofere?Sent from my F5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo posle prodaje motoraVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 27, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i jel ga prodade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je rekao da će doći po njega u toku nedelje. Ja mu rekao da uzme da proba i vozi se par dana (prijatelj je u pitanju) da bude siguran da je to sto on želi. Ali on je bio siguran da je to sto on želi i bez probe. Tako da, da prodao sam ga, ali sam mu ostavio opciju da može i da se predomisli. Javiću kad bude probao i odlucio se definitivno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 27, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sto je sa tobom dobro trgovati, jos samo da si mi negdje u komsiluku, a ne u Holandiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa negde moraš postaviti prioritete, u ovom slučaju npr jel ti bitnije prijateljstvo ili samo da prodaš motor. Ne želim da se on kaje zbog mene i da posle imamo zategnut odnos zbog toga jer taj motor mogu prodati i drugome a prijatelji su retki. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jun 29, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/27/2017 at 9:47, Savan je napisao: Pa negde moraš postaviti prioritete, u ovom slučaju npr jel ti bitnije prijateljstvo ili samo da prodaš motor. Ne želim da se on kaje zbog mene i da posle imamo zategnut odnos zbog toga jer taj motor mogu prodati i drugome a prijatelji su retki. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Cestitam na takvom razmisljanju i gestu.....retko u danasnje vreme... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ponovo u prodaji. Još 7 dana a onda ide godišnji odmor pa ćemo posle videti da li konačno da ga stavim aktivno na oglase. Zasad je samo ovde na oglasima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan znaciii sranjeeeee,cim nije teo da ga uzme...eee znao saaam... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...