nesdin 0 Napisano pre 5 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 381 Napisano pre 5 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, nesdin said: Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. Upravo i ja gledam tu akciju i mislim da cu kupiti jedan set za FJRa, da se ne propusti cena a taman i da se isproba da vidim kako ce se ponasati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, nesdin je napisao: Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 50 evra za montažu guma i nije baš neka akcijska cena, naprotiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...