Jump to content

Moto Zajednica

dunlop gpr 300 iskustva

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL
10 minutes ago, nesdin said:

Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 

Upravo i ja gledam tu akciju i mislim da cu kupiti jedan set za FJRa, da se ne propusti cena a taman i da se isproba da vidim kako ce se ponasati

• Hronični Motociklopata, 7317 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder
pre 34 minuta, nesdin je napisao:

50 evra za montažu guma i nije baš neka akcijska cena, naprotiv.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja