Jump to content

Moto Zajednica

dunlop gpr 300 iskustva

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL
10 minutes ago, nesdin said:

Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 

Upravo i ja gledam tu akciju i mislim da cu kupiti jedan set za FJRa, da se ne propusti cena a taman i da se isproba da vidim kako ce se ponasati

• Hronični Motociklopata, 7364 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
pre 34 minuta, nesdin je napisao:

50 evra za montažu guma i nije baš neka akcijska cena, naprotiv.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre 2 sati, Pelee je napisao:

Kakve su ove gume za jace i teze motocikle 230/40+ kila 

Drze kao zvaka ali traju 3000-4000 km max...barem su toliko meni trajale na Hayabusi.

Takodje, ima ih samo u profilu /50...(190/50 najsira)

Promenio član BokyBoy

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R
Pre 6 sati, BokyBoy je napisao:

Drze kao zvaka ali traju 3000-4000 km max...barem su toliko meni trajale na Hayabusi.

Takodje, ima ih samo u profilu /50...(190/50 najsira)

Razmisljam se izmedju njih i touring force i pireli angel st 😂😂

Promenio član Pelee

Pre 10 sati, Pelee je napisao:

Razmisljam se izmedju njih i touring force i pireli angel st 😂😂

Pisao sam vec, sa TF imam samo pozitivna iskustva, tri seta vozena takodje na Busi, nikad problem, Angel ST mislim da nije za teze motore vec GT, njih vozim na zzr1400 i zadovoljan sam (Pireli Angel GT2)

• U prolazu, 68 postova
Pre 1 sat, BokyBoy je napisao:

Pisao sam vec, sa TF imam samo pozitivna iskustva, tri seta vozena takodje na Busi, nikad problem, Angel ST mislim da nije za teze motore vec GT, njih vozim na zzr1400 i zadovoljan sam (Pireli Angel GT2)

Za mitas cujem ili bas dobre komentare ili bas lose procitao sam da je par ljudi dozivelo pad i direktno krive touring force sad ne znam sta je u pitanju

pre 30 minuta, Pelee je napisao:

Za mitas cujem ili bas dobre komentare ili bas lose procitao sam da je par ljudi dozivelo pad i direktno krive touring force sad ne znam sta je u pitanju

Druze, ne moze Mitas TF na R motor od 180 kila ...neki sto tako misle da ustede na gumama su se zestoko zajebali ...a bolje neka krive svoje neznanje nego gumu zbog pada.

Meni TF nikada nije kliznula a o padu i da ne govorim, a isla je do ivice...samo treba da budes svestan uslova na putu i da ne ocekujes nemoguce od gume, na losem asfaltu i na beloj ce da klizne svaka guma, i skuplja i jeftinija.

Jedina mana TF je da rade posao savrseno kada su nove tj prve sezone, cim prezime na motoru, vise to nije to...medjutim, kod mene ni ne stignu da prezime jer ih potrosim za sezonu, i svake sezone idu nove, bolje svake sezone nove TF nego neke tri puta skuplje pa da se voze 5 godina.

Promenio član BokyBoy
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 68 postova
pre 56 minuta, BokyBoy je napisao:

Druze, ne moze Mitas TF na R motor od 180 kila ...neki sto tako misle da ustede na gumama su se zestoko zajebali ...a bolje neka krive svoje neznanje nego gumu zbog pada.

Meni TF nikada nije kliznula a o padu i da ne govorim, a isla je do ivice...samo treba da budes svestan uslova na putu i da ne ocekujes nemoguce od gume, na losem asfaltu i na beloj ce da klizne svaka guma, i skuplja i jeftinija.

Jedina mana TF je da rade posao savrseno kada su nove tj prve sezone, cim prezime na motoru, vise to nije to...medjutim, kod mene ni ne stignu da prezime jer ih potrosim za sezonu, i svake sezone idu nove, bolje svake sezone nove TF nego neke tri puta skuplje pa da se voze 5 godina.

Pa meni je bitno da dobro drzi nekih 7/8 hiljada km tj dve godine posle toga svakako menjam gume kakve god bile 

• Podržavam 1

• U prolazu, 68 postova
Pre 7 sati, BokyBoy je napisao:

Koliko kilometara su tebi trajale TF

pre 2 minuta, Pelee je napisao:

Koliko kilometara su tebi trajale TF

One su jos i najduze trajale, oko 6000 km

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja