slobasuper9 2357 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Takodje da se zapljunem ako kome treba kombij . Ima sve,kratki,dugi,automatik ... Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8707 Napisano Octobar 26, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kombi vozio redare na poslednji td ove godine na Navak. Iskreno, interesuju me utisci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja 3 kombija, 2 sprintera(8+1, maxi) i jedan fiat, sa i bez klime. Pa ako nekome znaci neka se javi na PP, nalaze se u BG kad nisu u vožnji.U planu je proširenje i na teretni program do proleća pa onda mogu i selidbe. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima nas Sad je gotova sezona sad ce malo kombiji da odmore verovatno do sezone skijanja.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Oćemo da otvaramo novu temu ili da oživimo malo ovu staru?Kako ide, ima li posla kolege?Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio mi je drugar koji radi u jednoj od državnih ustanova da uskoro ide Mercedesov Vito 2009 na javnu prodaju. Kaže ako znaš nekog kome treba grehota da se ne licitira jer je kombi prešao tek oko 20.000 (praktično ništa) i prodaje se jer očigledno nema potrebe za istim. Ako je ko od kolega zainteresovan mogu detaljnije da se raspitam i da javim kad bude dat oglas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio mi je drugar koji radi u jednoj od državnih ustanova da uskoro ide Mercedesov Vito 2009 na javnu prodaju. Kaže ako znaš nekog kome treba grehota da se ne licitira jer je kombi prešao tek oko 20.000 (praktično ništa) i prodaje se jer očigledno nema potrebe za istim. Ako je ko od kolega zainteresovan mogu detaljnije da se raspitam i da javim kad bude dat oglas.Ja bas sad u pregovorima za Viano. Vidi koja je priča ako bi bilo povoljno baci nam rovca Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan On 27.10.2018. at 1:22, Savan je napisao: Imam i ja 3 kombija, 2 sprintera(8+1, maxi) i jedan fiat, sa i bez klime. Pa ako nekome znaci neka se javi na PP, nalaze se u BG kad nisu u vožnji. U planu je proširenje i na teretni program do proleća pa onda mogu i selidbe. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Mislis na kombi cerada do 3,5t? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio mi je drugar koji radi u jednoj od državnih ustanova da uskoro ide Mercedesov Vito 2009 na javnu prodaju. Kaže ako znaš nekog kome treba grehota da se ne licitira jer je kombi prešao tek oko 20.000 (praktično ništa) i prodaje se jer očigledno nema potrebe za istim. Ako je ko od kolega zainteresovan mogu detaljnije da se raspitam i da javim kad bude dat oglas.Koja je karoserija? Putnički, teretni? Ako ti nije teško daj neki podatak više. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Putnički. Shvatili da ga koriste 2 x godišnje. Raspitaću se za detalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pihh. To je greota da kupi neko levi,mora da ode nama . Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan sloba je kandidat #1 a ja cu sacekati njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno. Svaka čast. Čekamo samo kolegu da vidimo oće li biti kombija,a možda do tad i uzmem Viano. Bitno da smo se zapljunuli. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 15, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Update: Godište je ipak 2008. Kilometraža 20-ak i par hiljada. Prodaja će biti objavljena u februaru. Biću obavešten na vreme i preneću ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju letnje kombi gume imam 4 na prodaju. Ostale od Vita bile na njemu ja mislim jednu sezonu. Marka Taurus to je valjda Tigar, dimenzija 195 70 R15 C . Cena 120e Mogla bi zamena za Mercedes alu felne 16" . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prodao gume. Može admin teme da obriše post. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 @Savan Kao što sam obećao: On 1/14/2019 at 3:47 PM, Singularitet said: Nabacio mi je drugar koji radi u jednoj od državnih ustanova da uskoro ide Mercedesov Vito 2009 na javnu prodaju. Kaže ako znaš nekog kome treba grehota da se ne licitira jer je kombi prešao tek oko 20.000 (praktično ništa) i prodaje se jer očigledno nema potrebe za istim. Ako je ko od kolega zainteresovan mogu detaljnije da se raspitam i da javim kad bude dat oglas. On 1/15/2019 at 12:41 PM, Singularitet said: Update: Godište je ipak 2008. Kilometraža 20-ak i par hiljada. Prodaja će biti objavljena u februaru. Biću obavešten na vreme i preneću ovde Javni poziv je istaknut na sajtu: https://www.alims.gov.rs/ciril/o-agenciji/konkursi-i-javne-nabavke/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Javni poziv br 2 koliko sam video hvala @Singularitet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, i drugi put Inače Honde iz poziva nemoj da gledaš - to je izakano do besvesti kažu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko ljudi licitira da ne izadje na 1 500 000rsd Hvala za info. Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Inace ponovio sam se malo luksuznijim prevozom Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 16, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 svaka čast! Je li to onaj sa licitacije ili nešto drugo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgleda Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2357 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan [mention=38883]slobasuper9[/mention] svaka čast! Je li to onaj sa licitacije ili nešto drugo?Nije sa licitacije, nisam se ni prijavio. Ovaj sam uvezao iz Slovenije. Nije los, malo sam ga sredjivao nije jos gotovo ima sitnica ali dobar je.Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...