bogdan_011 18 Napisano April 6, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi ja sam ovde novi kupio sam skoro motor, pa me interesuje kakve se jakne kupuju za letnji period. Da li bi mogla ova jakna http://yamaha-barel.com/odeca-i-obuca/jakne/oxford-spartan-jakna.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 6, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ova ti je pretopla za leto.Samo mash jakne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 6, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze i neki tanji vindstoper ako neces protektore ili pravu jaknu sa mrezicama i vindstoper za grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 742 Napisano April 6, 2017 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ova ti je ta skijanje,mesh jakna samo,ima u barelu Acerbis,Held i Smook,Acerbis i Smook idu sa postavom valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3583 Napisano April 7, 2017 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan U suštini all-season ti možda dođe i bolja varijanta ako nemaš drugu jaknu, i ako ne planiraš da voziš samo preko leta. Ja leto uglavnom vozim sa ovakvom sličnom jaknom, naravno sa izvađenom postavom. Nekako mi je bolji osećaj, čvršći su dosta protektori i osećam da sam znatno više zaštićen, naročito je mnogo bolje ako zahladni noću. Samo ne znam ovde da li ima luftera, moja ima baš dobar sistem ventilacije tako da mi odgovara. Letnju jaknu koristim za kraće relacije. Sve je stvar navike, potrebe i mogućnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako još nisi kupio, ja sam prošle godine kupio meš za nekih 90€ i super je za leto, a pre par nedelja stigao iz Louisa Held Goretex "za sve novce", ovu temperaturu bez problema gura, videćemo šta će biti na +40, mada u gradu u gužvi ništa ne pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan mash jakna? može li malo objašnjenje kakva je to jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan update, nasao objasnjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan mash jakna? može li malo objašnjenje kakva je to jaknaКако најбоље објаснити? Јакна од материјала који се најближе може описати као "мрежасти". Значи протекторе и заштите као друге мото јакне али је сва мрежаста и то јој омогућава да "дише" тј да пропушта ваздух кроз себе. Онда из тога можеш претпоставити да су јој киша и хладно време слаба страна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler hvala trazim neku jaknu za gradsku voznju, u svemu tome, koliko vidim, bice neka windstopper jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Као што су колеге изнад рекле, mesh јакна је свакако једно од бољих решења што се тиче градске вожње лети...Ако ниси гадљив на половно, може се наћи за прилично повољне цифре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan nisam gadljiv, fora je u tome sto nisam toliko na motoru preko dana da bi mi trebala neka luftirajuca jakna veci problem mi je kad se navece vracam kuci pa me svežiji vetar malo "opilji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 29, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Svaler said: Као што су колеге изнад рекле, mesh јакна је свакако једно од бољих решења што се тиче градске вожње лети... Ако ниси гадљив на половно, може се наћи за прилично повољне цифре. koje su to cifre? koliko se krecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @srdjos Онда може и нека текстилна која има "луфтере" на отварање. Мени ради посао одлично, прилично велики луфтери на грудима + на рукавима и леђима, чине вожњу доста пријатнијом.@milos-vПа ја сам их на КП виђао и по 30-40е кад сам гледао да узмем једну меш и једну стандардну, али онда налетео на ону горе описану која ми служи као 2 у 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 304 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za kratke vecernje varijante u gradu sem stisnutih zuba ti pomaze klasicna kisna kabanica (civilna) ili ako si uzeo neku malo skuplju jaknu stize uz nju i to pristojno fercera i na putu, samo podvuces kapuljacu ispod da ne leti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Jul 12, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan To sam i imam, jakna je civilna ali je, kako da kazem, polu wind stopper. Pravi wind stopper ce radi posao kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...