GuMi5 3108 Napisano April 3, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko interes za EXO 510 Air u crnoj mat "Scale" kolor šemi? Veličina M! (Originalna platnena vrećica i pinlock idu sa kacigom) Koristio sam je pola godine, definitivno prelazim na flip up pa mi ne treba...Kaciga je (figurativno govoreći ) bukvalno nova... Vozio je par puta na tuđem motoru, i od kada sam kupio Silvera prešao sam hiljadarku... to je to... Cijena u Louisu! https://www.louis.de/artikel/scorpion-exo-510-air-scale-integralhelm/216532?list=263135541Fotografije! post imagesCijena: 130€Dostava 22.5. (za mjesec i po) kada budem dolazio u Beograd ili eventualno ranije nekim drugim kanalima... Može i odmah ko ima šemu za transport... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan kud nisi malo glavatiji Meni bi ovakva L baš legla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 4, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je babi ona stvar... ^_^ Haha... Kaciga je fenomenalna i ako se ne proda, grijaće na polici mjesto Neotec-u kojeg sam naumio da kupim... 'leba ne traži... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 114 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio istu pre mesec dana u maxmomentu . Kaciga je ekstra. cena je vise nego korektna imajuci u vidu da je nova 25000 din. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7572 Napisano April 4, 2017 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da si je oglasio par nedelja ranije - kupio bih je i ja ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2925 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1343 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Bi li je menjao za fotoaparat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 4, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa mi osim mjesta u sobi ne treba... Haha Reko da dam najnižu cifru koja ima ikakvog smisla pa da se to na brzinu riješi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 6, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najljubaznije zamoljavam kolege forumaše da me ne pitaju koja je zadnja cijena! Kacigu sam stavio 15 puta na glavu i ista je NOVA! Da operem unutrašnjost i obrišem je mogu da je prodam pod novu bez greške ali ja nisam takav čo'jek i nudim je za 130€!Ko smatra da cijena takve kacige treba da se koriguje, imate prodavnicu, kupićete istu kacigu kao i moju za 25-30k dindzi... 20mb image hosting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano April 6, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokloni im to, šta si se stisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...