FJCharlie 2322 Napisano Octobar 18, 2017 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, ARES said: Dot je nebitan... dokazano u vise navrata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Octobar 18, 2017 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, SASAJAN said: Ja polovne placam 100, 40 prednja I 60 zadnja, dot 16 ili 17. I odu ti za jedan TD ili traju duže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Al si siguran, onda neka uzme kr 106 novu ima na kupujem prodajem za 30 evra nebitan dot 08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mario Marko je napisao: I odu ti za jedan TD ili traju duže? Prednja traje 2, 3 td a zadnja zavisi kako sam raspolozen za voznju, na agresivnoj max 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Octobar 18, 2017 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, SASAJAN said: Za Td 9 odlucio sam da rizikujem I predjem na dunlop kr 106 I 108, polovne naravno I drze kao po sinama, neverovatno, mada mi je vreme oko 1 27 8 pa za prave trkace pitanje je kakva je guma ali nije bilo pregrevanja niti proklizavanja, prednja na 1, 6 zadnja 1. 5 na hladno jer grejace nemam. Ali bolja guma za mene tesko da postoji. Mada to je samo jedan td... Zadnja se naravno potrosila skoro do kraja ali ja sam vozio 6 stints I drugar u drugoj grupi 3. Sta si mislio pod ovim "za prave trkace pitanje je kakva je guma"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za ove sto voze 1 24, 1 25. I oni ne stavljaju polovne valjda kao ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 19, 2017 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, SASAJAN said: Al si siguran, onda neka uzme kr 106 novu ima na kupujem prodajem za 30 evra nebitan dot 08. Daj link. Ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Octobar 20, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Eto cisto da se brzo ne ohladimo od zadnjeg TD ... Treba se blagovremeno pripremiti za sledecu godinu ... a toliko toga nedostaje ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 15, 2017 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Gde parkiraš obično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Novembar 16, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, NeshaXX said: Gde parkiraš obično? necu da ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Novembar 16, 2017 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar vr46 10 Napisano Novembar 16, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: bg Motocikl: yamahar6 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/20/2017 at 11:32, ShoneGood je napisao: Eto cisto da se brzo ne ohladimo od zadnjeg TD ... Treba se blagovremeno pripremiti za sledecu godinu ... a toliko toga nedostaje ! jel to zadnja felna kriva ili je opticka varka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Novembar 16, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, mitar vr46 said: jel to zadnja felna kriva ili je opticka varka.... jeste, rado bih je ispravio, ali nemem info ko bi to mogao ljudski da odradi . A I ne smeta mi posto ne vozim brzo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 18, 2017 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 16.11.2017. at 12:28, ShoneGood je napisao: jeste, rado bih je ispravio, ali nemem info ko bi to mogao ljudski da odradi . A I ne smeta mi posto ne vozim brzo . U Sremskoj Mitrovici ima lik koji radi ispravljanja, potrazi na netu ili ako neko od kolega zna nek napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Novembar 18, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, steefanv said: U Sremskoj Mitrovici ima lik koji radi ispravljanja, potrazi na netu ili ako neko od kolega zna nek napise Hvala puno, dobio sam broj majstora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Novembar 18, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2017 at 0:25 AM, SASAJAN said: Pa za ove sto voze 1 24, 1 25. I oni ne stavljaju polovne valjda kao ja. a gde uzimas polovne trkacke gume? gde jih nalazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17563 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smeta ako za zadnju gumu 190 koristim(o) grejač za 200 gumu? Ako bi birali, da li bi uzeli grejač za 190 (pa nema ništa od prelaska na neku 200 gumu) ili grejač za 200 (pa da bude malo širi za 190 gume)? Ima li neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 2, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ne postoji grejač za 200 gumu. Zadnji je mahom za 180 - 200. Ok, vidim sad da ima. Veći grejač sigurno neće da smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Koliko smeta ako za zadnju gumu 190 koristim(o) grejač za 200 gumu? Ako bi birali, da li bi uzeli grejač za 190 (pa nema ništa od prelaska na neku 200 gumu) ili grejač za 200 (pa da bude malo širi za 190 gume)? Ima li neko iskustva? A kako ces na BMW da montiras 200 gumu Koliko ja znam nema nikakve veze koji grejac ces koristiti pod uslovom da moze da se navuce na gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17563 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW otišao... Za ovu sezonu zloupotreba drugog turing motora Poenta je da li širi grejač (za zadnju 200 gumu) manje optimalno greje užu gumu (190)? Kako tvrde neki po net-u, ali vama više verujem pa pitam ovde... Konkretno, model grejača koji gledamo postoji u dve varijante: 180-190/17 nazad i 200/17 nazad, pa se sada pitamo da li da uzmemo 200, univerzalnije je, ako ne smeta grejanju 190 gume? Ili da idemo sa ovim modelom za 190, jer fakat taj je po meri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno ne mogu ti iskustveno pomoci ali sve i da se radi o par stepeni razlike nama to nece predstavljati problem. Veoma dobro znam da znas da racunas pa mozes da preracunas obim tocka u jednoj i drugoj varijanti ali ako postoji 180-190 ne vidim razlog da 200 ne ide na 190. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17563 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, i to što kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Februar 4, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Capit grejac M/L greje 120/70 17 i zadnji do 205/65 17. ima i veci grejac M/XL za zadnji do 215. Ovaj m/l gumu od 200 i 190 greje isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 4, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan To je ono što sam i ja isprva napisao. Posle sam video da ima nekih proizvođača koji imaju grejače baš za određenu dimenziju ali standard je da grejač pokriva više njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Koliko grejači znače za ove prve (nadam se uskoro) TD-ove posto je dosta hladnije nego leti? I da li uopste to ima veze...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...