severian 18847 Napisano Mart 23, 2017 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala akcija za kraj zime, nema pravog putopisa, ali da podelim jedan video . Baš je lepa naša Srbija, ovako krajem zime i početkom proleća, zar ne? Ima i kratka priča, na engleskom doduše, pa ko voli : http://www.rewadventure.com/double-fun-ride-ski/ 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Mart 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ihhhh... kako montira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3330 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja motora i skijanje, kombinacija snova Dao si mi odličnu ideju šta ću sledeće da probam, čini se zabavnije od vožnje po snegu . A najbolji je onaj deo kad đuskaš dok voziš , to ipak neću da probam, zadržaću se samo na pevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Mart 23, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv spoj,filmic lepo uradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 23, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj specijalitet sam konzumirao prvi put pre vise od 30 god. Sneg mi je na 30 min. voznje od kuce. Moglo bi ovih dana... Bez divljanja, naravno. Samo... necu umeti da to pokazem ovako efektno. Svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 24, 2017 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nedelju 19. zatvorio ski sezonu...pritom vec od kako je krenulo toplo vreme, razmisljao sam o odlasku na skijanje motorom...Svaka cast! Mogli bi neke naredne sezone da organizujemo nesto slicno na Kopu, gde bi napravili kompletan ugodjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Mart 24, 2017 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ZA. Ps. A za kop, od pon zahladjenje i moguc sneg gore... bice jos neki vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3330 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan predlog, mogla bi da se organizuje bjb vožnja za sve zainteresovane za ride&ski avanturu sledeće sezone,za ovu je možda kasno, a možda i nije... Verujem da bi to bilo nezaboravno iskustvo i fantastičan provod za sve nas koji volimo i vožnju i skijanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Mart 24, 2017 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, velvetwolf nam je lokalna izvidnica (iz Brusa beše, je l' da?), da prati situaciju... i javlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 24, 2017 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gore bukvalno svaki vikend kada je kol'ko-tol'ko dobro za skijanje...tako da cemo imati info iz prve ruke. U svakom slucaju, ako je zima normalna, kraj marta (sledece godine) i organizujemo se. A ako bude prilike za sledeci vikend, sto da ne. Pratimo situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 24, 2017 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, baš lepo... Jedan od razloga što vozim motor je što me podseća na skijanje... Dobra tehnika skijanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo, velvetwolf nam je lokalna izvidnica (iz Brusa beše, je l' da?), da prati situaciju... i javlja! Moze, moze! Vrlo verovatno, da ce biti suv put i snega na stazi. Da ubacimo jos jednu disciplinu , i napravimo riders triathlon. pozdrav iz Brusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, baš lepo... Jedan od razloga što vozim motor je što me podseća na skijanje... Dobra tehnika skijanja... Tehnika skijanja...hhmm , imalo bi tu dosta korekcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 26, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i pretpostavio, za vikend ce biti snega na stazi a put ce biti suv. Za varijantu 2 u 1, uslovi odlicni. Jos da ubacimo i plivanje u lekovitoj vodi u Lukovskoj ili Josanickoj banji i eto nam 3 u 1. Razmisljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ostale pojedinosti, ...ako budemo zainteresovani, lako cemo utvrditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Mart 30, 2017 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu... 12-13C gore, realno je pretoplo i nema tu skijanja, žali bože skupog dnevnog kopaoničkog ski-passa (rade Marine vode, Duboke, Karamani i 4b Pančić). Mada, nije mene teško nagovoriti uopšte ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako odlucis, (vazi i za ostale) ja cu biti tu. I bez skijanja moze biti odlicno. Npr.: Spavanje i klopa (vrlo povoljno) u Brzecu, kafa na Kopu, povratak preko Krive reke, Koznik grad (13vek), vodopad Yelovarnik, Lukovska banja, dobro vino...) I to nije sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 31, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Seve, spojio si dva najlepša zadovoljstva, a na sve to još i supruga na skijanju sa tobom... kod domaćina u Ljubišu sam nedavno noćio, sve je idilično osim cena. Ali i to bi se kompenzovalo da mi je dao fiskalni za usluge. Toliko me iznervirao kad mi je napisao neki papirić sa paprenim ciframa da sam rekao da nikad više neću otići kod njega. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 2, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Super video, super provod. Pohvale za trud da se ovaj video napravi. Sigurno treba mnogo gnjavaze da bismo i mi gledaoci uzivali. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano April 2, 2017 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GuybT Uz pravo i pozitivno društvo, sve je pesma Jedino mi krivo što sam se za ovaj vikend popišmanio, javljaju odozgo (tj. sa Kopa) da je juče bilo neočekivano hladno jutro u da je do 11-12h bilo vrh skijanje. Al' jbg, mora da se glasa, posle nema kukanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 4, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi krivo što sam se za ovaj vikend popišmanio, javljaju odozgo (tj. sa Kopa) da je juče bilo neočekivano hladno jutro u da je do 11-12h bilo vrh skijanje. Al' jbg, mora da se glasa, posle nema kukanja... Juče, danas i ove nedelje pada sneg na Kopu. Ja se lomim da odem za vikend, ali me nervira da platim skup ski pass da skijam dva sata prepodne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano April 22, 2017 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram temu.Jel ide neko na Kop sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 28, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam vozio do Kopaonika. Bio je divan dan. Snega ce biti za praznicne dane a i zica ce raditi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...