mile fazer 4464 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan moto fest je dignut na još jednu višu razinu, nova bina, HD video zidovi, ozvucenje vrhunsko, pomicne pozornice na pozornici pa su se sastavi izmjenjivali u sekundi sve sa muzickom opremom. nova pozicija skupa je nadvladala staru koja je bila prakticno van kastela a ovaj put je događanje bilo unutar kastela. Banjalucani kao i lani, vrhunski organizatori i domacini, popratnih sadržaja nije falilo. klope okolo naokolo samo poželi šta bi htio. Grad uredan, cist, ljudi ljubazni i skromni u svojoj dobroti moja ocjena je da bolje nije moglo. eto me i 2019. pozdrav Banja Luko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Maj 28, 2018 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Festival je prevazisao sva ocekivanja Banja Luka ocigledno zna da doceka sve bajkere, motoriste, putnike. Moto dogadjaje u Banja Luci cu vrlo rado da posjecujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Sve bilo EXTRA, u rasponu od 1 do 10 ocena 17. Divan grad, divni ljudi, odlična organizacija, pivo bogovsko. Izbor bendova genijalan, malo poznatih, provereno odličnih, malo nama nepoznatih iznenađujuće dobrih, malo starih dugo ne viđnih i još uvek odličnih, šaroliko, super, osim onih Brkova, oni su mi grozni, mrzim taj narodnjački prizvuk pa to ti je, to smo pobegli na po druge pesme. p.s. u kampu nije bilo kante za smeće pa smo i mi naše ostavili na već napravljenoj gomili pored ulaza. Izvinjavamo se, nismo mogli da ga ponesemo sa sobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Banjalucani ima li kakvih vjesti oko termina za lll bajker fest ili kao do sada zadnji vikend u Maju, 24,25.i 26. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 21, 2019 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan On 19.1.2019. at 12:37, mile fazer je napisao: Banjalucani ima li kakvih vjesti oko termina za lll bajker fest ili kao do sada zadnji vikend u Maju, 24,25.i 26. Baš tako piše na motoskupovi.com, Kaštel več rezerviran mk STRŠLJEN, Banja Luka, Moto Fest III, Bosna i Hercegovina 24-25.05.2019 >>Google maps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Januar 21, 2019 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa da onda i ja rezervisem smjestaj za taj vikend u BL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja cu sutra po danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja rezervisao 2 noći od 25-27.05 ali mogu da otkažem do 21.05 ako se predomislim za šator nisam bio nikada,prošle godine sam propustio ali ove nadam se da neću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Januar 23, 2019 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja rezervisao Tako da vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Januar 23, 2019 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ove godine napravimo bolju organizaciju pa da se okupe svi clanovi BJB foruma koju budu na Festu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bila bi fora da se skupimo a mozemo i majce da napravimo one su oko 700-800dinJa nasao smestaj na 150m od Kastel a3400din dva nocenjaSent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bila bi fora da se skupimo a mozemo i majce da napravimo one su oko 700-800dinJa nasao smestaj na 150m od Kastel a3400din dva nocenjaSent from my EML-L29 using TapatalkToplo preporucujem ovaj smestaj Guest house Snek, Banjaluka, BIH WWW.BOOKING.COM Objekat Guest house Snek nudi klimatizovane sobe i besplatan WiFi u Banjaluci. Gostima su u okviru objekta na raspolaganju bankomat i terasa. Čisto, uredno, novo, ma sve naj, naj. Bio sad za vikend pri povratku iz Slovenije i jedina mana, ako se to moze nazvati manom, to je da je grejanje prejako.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 23, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pretplaćujem se i na ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Januar 23, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan može i nova,a može i ova da ostane jel nema puno, nekih 10-tak strana, a ima dosta korisnih informacija . Meni se sve viđa , grad BL, ruta preko Bjeljine i Brčkog, lagana vožnja i pokušaću na sve načine da uskladim vikend i posao jedino termin- kraj maja je blizu početku juna, kada je i Moto skup u Trebinju, na koji sam se isto pretplatio.....:).. Možda može neko, ko je bio na oba, da napiše par reči i napravi paralelu. može i na PP, pošto je ovo ipak tema za BL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan A kada je skup u trebinju? Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa po ovim prošlim temama o tom skupu, bio je uvek negde 5,6,7 do 10-tog juna, zavisi od vikenda. Možda je BL ipak više za cooliranje i laganu vožnjicu , jel do Trebinja treba duže ,a i kad si već tamo ne možeš a da ne skokneš do DU i mora, pa onda još granica i troškova i cimanja, možda tu u mom slučaju dajem prednost Banja Luci,pa ću je više i pratiti... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Januar 24, 2019 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ausländer je napisao: Могла би и нова тема- други Мотофест у БЛ. Treci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Mister Bob said: ruta preko Bjeljine i Brčkog, lagana vožnja Kroz BiH postoji nebrojeno lepših ruta za vožnju od ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, to sam rekao ,onako...Znam da je taj regionalni put dosta opterećen,ali sam ga naveo kao alternativu autoputu kroz HR, jel vidim da se autoputevi dosta izbegavaju kao dosadni. To, kojom bi se rutom išlo, bi se verovatno odlučilio par dana pre samog događaja, ova ekipa će ovom, ona nekom drugom jel im je bliže i tako...ja sa slažem sa svakom rutom sem onom preko autoputa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Januar 24, 2019 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, doktor je napisao: Kroz BiH postoji nebrojeno lepših ruta za vožnju od ove. Ko ide od Bg sudjen je da prodje kroz BN Do Banja Luke od Bijeljine moze se Koridorom ( Brcko - Samac- Modrica- Podnovlje-Derventa-Prnjavor-BL), moze preko Tuzle, Doboja pa preko Vucijaka za Prnjavor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @draki Moze i: Bijeljina - Tuzla - Doboj - Teslic - Maslovare - Kotor Varos - Banja Luka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 23.1.2019. at 14:10, draki je napisao: Hajde da ove godine napravimo bolju organizaciju pa da se okupe svi clanovi BJB foruma koju budu na Festu meni je malo muka od tih organizacija za koje su svi dok ne dođe trenutak da se nađemo pa onda nigdje nikoga. netko je dolje spomenuo da se naprave majce, tko hoce dobro ali ja necu tako da se odmah izjasnim. ako se u temi nadalje napiše gdje bi se našli i u koje vrjeme doci cu i ako je netko tamo ok. ako ne vozim dalje. iskreno jesam za to da se skupimo i odvozimo negdje 50 - 100 km ukrug ( jezero Balkana, Mrkonjić grad, Jajce i sl.) ali da nekoga natjeravam ili cekam da se neko pojavi nakon dogovorenog to ne. lani sam izvisio od kolege koga sam smatrao ozbiljnim cekajuci ga pa skoro cjeli dan po njegovom obecanju da dolazi a u isto vrjeme je bio sa drugim društvom i više sigurno se ne zajebem na taj nacin. susreti sa kolegama , definitivno da, cekati nekoga definitivno ne. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Januar 24, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mile fazer je napisao: lani sam izvisio od kolege koga sam smatrao ozbiljnim cekajuci ga pa skoro cjeli dan po njegovom obecanju da dolazi a u isto vrjeme je bio sa drugim društvom i više sigurno se ne zajebem na taj nacin. susreti sa kolegama , definitivno da, cekati nekoga definitivno ne. Bas je to bezveze sto se desilo. Ali...bilo bi lepo da se organizjemo i vidimo makar na pivo, svi koji budu bili u mogucnosti sa BJB-a, sto se tice ovog moto skupa u BL. Ja se prvi javljam i prijavljujem da sam ZA. Prednost je sto nemam druge ekipe i sto volim da sam solo, tako da nece biti planova A, B ili C ili opcija za izvlacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako se, u situacijama da se 3,4,5 ljudi dogovori i krene u zakazano vreme, onda organizuje za smeštaj?..jel kamp ili unapred rezervacija sobe ili traženje na licu mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...