sasa ns 1 3067 Napisano Mart 3, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jako blagi sloj rdje u rezervoaru-skida se prstom,ali imam pumpu u rezervoaru i neznam kako da ga zacepim za elektrolizu i antirost da ne curi na farbu.Mislim da je to nemoguce zacepiti tolku rupu a antirost nesmem da sipam ako pumpu ostvim unutra.Pa sam se setio starog majstorskog trika za odlepljivanje lamele od korpe kad uhvati rdja.Sipas koka kolu koja ima fosforne kiseline kao i antirost i ona je nagrize.Jos je prednost sto se nista nece desiti pumpi i farbi,Sta milite o tom postupku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da bi zaslađivači u koka koli ipak mogli da ostave traga u pumpi pa da posle imaš problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sirce + voda 1:7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 4, 2017 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da bi zaslađivači u koka koli ipak mogli da ostave traga u pumpi pa da posle imaš problema... Onda Coca-Cola Zero 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Limunska kiselina + voda.Ima je u svakoj prodavnici i jeftina je a ispiranje je mnogo lakse od sirceta jer ti ne treba sodabikarbona.Imas temu u otklanjanjau rdje elektrolizom, ostavio sam tamo ceo postupak sa limunskom kiselinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Mart 23, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bas danas cistio moj rezervoar, kupio sam 2 i po metra sitnog lanca (kazu 2 sta god da je) i ubacio u rezervoar sa malo benzina i muckao sam, kad je pocelo da izlazi uplasio sam se sta ce sve da izadje, posle sam nasipao 1l antirosta ali sam pre toga izvukao plovak,a pumpa je spoljna nije potapajuca i opet ubacio lanac izmuckao jos jednom, isipao sam sve to pa ponovio sa jos jednim litrom antirosta ali bez lanca i na kraj sve to isprao i valjda ce da bude sve kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...