Throttle Addict 918 Napisano Mart 7, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste super isplanirali,jedino vas moram razočarat za crno pivo u Prostoriji.Oko nove godine lokal je izgorio tako da ćete se morat spustit do mora. Pozz Sent from my iPhone using Tapatalk Dusa me zabole covece, suza iz oka krenula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 7, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste super isplanirali,jedino vas moram razočarat za crno pivo u Prostoriji.Oko nove godine lokal je izgorio tako da ćete se morat spustit do mora. Pozz Sent from my iPhone using Tapatalk Šta kažeš bolan? A jadna mi majka! Moje srce to neće izdržat sreća pa bar ima kafana u HN Vlahoviću ti biraš kafić a mi pivo Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 251 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Draki@, ukoliko vam odgovara mogli biste da posetite i moto skup u Trebinju, drugi vikend u Junu( trebalo bi da je tada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 8, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Draki@, ukoliko vam odgovara mogli biste da posetite i moto skup u Trebinju, drugi vikend u Junu( trebalo bi da je tada).E to je vec ozbiljan razmog da se dodje u Trebinje biće izmjene rute očigledno Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 8, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Draki@, ukoliko vam odgovara mogli biste da posetite i moto skup u Trebinju, drugi vikend u Junu( trebalo bi da je tada).E to je vec ozbiljan razmog da se dodje u Trebinje biće izmjene rute očigledno Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Ja sam uvek ZA, sto bi rekli ne odbijam ni sudski poziv Samo da bacimo na papir kako i sta, posto mi krecemo druge nedelje juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ce to da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Mart 15, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi napravio male korekcije od D do H, a pogotovo na putu Trst - Pula. Treba skrenuti u unutrašnjost Istre (Grožnjan, Motovun). Manje gužve, ljepša cesta, a o prirodi da ne pričam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi napravio male korekcije od D do H, a pogotovo na putu Trst - Pula. Treba skrenuti u unutrašnjost Istre (Grožnjan, Motovun). Manje gužve, ljepša cesta, a o prirodi da ne pričam.Razmotrićemo i tu opciju malo je karta zeznula ide u suportnom smjeru Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Mart 15, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Javite se kada budete u Puli, ako se već niste dogovorili sa Miletom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javite se kada budete u Puli, ako se već niste dogovorili sa Miletom. Posalji broj vrlo rado cemo popit pice Rekao mi je Leta iz Brckog da se javim i Mladenu i MC Twin Horn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Mart 15, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan +385 98 226676 Zoran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan +385 98 226676 Zoran Extra Hvala treba ce nam neko da nam pokaze ljepotu Pule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 15, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm- nikad cuo za Ravanjsku iza Vodica? I nije Kastel nego Kastela i ima ih 7 komada ;-) I ako se raspremite u Splitu, kako cete onda do Kastela, vracati se ili? A dubrovacke zidine, ako si na to mislio , cete platiti 150kn po glavi (20e).A ne 70. http://citywallsdubrovnik.hr/bastina/gradske-zidine/ Ulazak u grad se ne placa, ali good luck sa mjestom za parkiranje. Ja kad god mogu krcam gorivo u Neumu, i dosad nije bilo problema. Ove ture od 400km, pogotovo Split-Pula nece biti tako jednostavne, to znaci krenuti ujutro rano i doci navecer, i cijeli dan biti na suncu...dakle piti vodu malo cesce od svakih 150km :-) Za Postojnsku jamu ce vam isto trebati 2 sata, tako iako je samo 250km do ZG-a, racunaj 2 sata postojna, pa 2 Ljubljana, pa prilazi LJU i ZG , itd. Takodjer taj put vodi preko autoceste u SLO i HR, dakle vinjeta u SLO i cestarina u HR...Eto valjda sam malo pomogao :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 15, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm- nikad cuo za Ravanjsku iza Vodica? I nije Kastel nego Kastela i ima ih 7 komada ;-) I ako se raspremite u Splitu, kako cete onda do Kastela, vracati se ili? A dubrovacke zidine, ako si na to mislio , cete platiti 150kn po glavi (20e).A ne 70. http://citywallsdubrovnik.hr/bastina/gradske-zidine/ Ulazak u grad se ne placa, ali good luck sa mjestom za parkiranje. Ja kad god mogu krcam gorivo u Neumu, i dosad nije bilo problema. Ove ture od 400km, pogotovo Split-Pula nece biti tako jednostavne, to znaci krenuti ujutro rano i doci navecer, i cijeli dan biti na suncu...dakle piti vodu malo cesce od svakih 150km :-) Za Postojnsku jamu ce vam isto trebati 2 sata, tako iako je samo 250km do ZG-a, racunaj 2 sata postojna, pa 2 Ljubljana, pa prilazi LJU i ZG , itd. Takodjer taj put vodi preko autoceste u SLO i HR, dakle vinjeta u SLO i cestarina u HR...Eto valjda sam malo pomogao :-) Nije malo da si pomogao sve ovo dobro dodje kada se planira put Hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 16, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je sve ovo daleko i nepoznato, ja necu moci da ti dam neki savet, ali zato cu da pozdravim avanturu I vidimo se u Julu kada ja prolazim kroz BG i Bijeljinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam druga koji ima apartman u Splitu, ukoliko ne zavrsite smestaj javi da dam kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 17, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam druga koji ima apartman u Splitu, ukoliko ne zavrsite smestaj javi da dam kontakt na PP.Vec smo rezevisali, ali ne bi bilo.lose da imamo i taj kontakt za svaki slycaj Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 17, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, sa kolegama bajkerima moramo popiti kafu i rakiju u Trebinju, HN, Splitu, Puli, Zagrebu.....pa tesko, bice to borba Al sad mi se ne ide, kad nemamo sa kim u Trstu da popijemo sto god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 17, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, sa kolegama bajkerima moramo popiti kafu i rakiju u Trebinju, HN, Splitu, Puli, Zagrebu.....pa tesko, bice to borba Al sad mi se ne ide, kad nemamo sa kim u Trstu da popijemo sto god Ko ce to izdrzat, Bog te ne ubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 24, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Smjestaj u Trstu je rezervisan Jos da nadjemo neke motoriste tamo bice super 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 31, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sitno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja bi vam predlozio kad vec idete ovako da obidjete i sjever crne gore ,tj . kanjon tare, zabljak, durmitorski prsten , pluzine ,niksic i onda pravac trebinje ili herceg novi , tu mozete vidjeti bas lijepu prirodu , vjerovatno je i neko od vas isao tim putem pa zna o cemu pricam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jun 3, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, dule CG said: ja bi vam predlozio kad vec idete ovako da obidjete i sjever crne gore ,tj . kanjon tare, zabljak, durmitorski prsten , pluzine ,niksic i onda pravac trebinje ili herceg novi , tu mozete vidjeti bas lijepu prirodu , vjerovatno je i neko od vas isao tim putem pa zna o cemu pricam Hvala na predlogu! Usvaja se al za sledeci put Mozda ako budemo isli na skup u HN krajem sezone pa odemo na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 5, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2017 at 23:39, dule CG je napisao: ja bi vam predlozio kad vec idete ovako da obidjete i sjever crne gore ,tj . kanjon tare, zabljak, durmitorski prsten , pluzine ,niksic i onda pravac trebinje ili herceg novi , tu mozete vidjeti bas lijepu prirodu , vjerovatno je i neko od vas isao tim putem pa zna o cemu pricam Prosle godine sam odvozao tu rutu Fenomenalno je gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa to je dosta fina tura a i ima sta da se vidi pogotovo ko voli prirodu, svi prolaze kroz moracu ne znajuci za put preko durmitora koji je ljepsi 100 puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...